| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Što ste zadnje gledali?
The Adjustment BureauIMDB Simpatični romantični triler o nenadanoj ljubavi između političara i plesačice koja jednostavno ne smije biti realizirana jer nije sastavni dio plana sudbine kojeg kontroliraju više sile. Sasvim pristojan linearan filmić bez prevelikih obrata i napetosti tokom gledanja. Kao stvoreno za pogledati sa ljepšom polovicom uz kokice i pivo. 7/10
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 24 srp, 2011 3:02 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Triangle Uživanja na jedrilici usred oceana postati će pogubno kada dođe do neviđene oluje, a u pomoć dolazi misteriozni brod. Film je predobar!!!! ...trebala bi ga pogledati još minimalno nekih pedesetak puta...film je misterij nad misterijima...mislim da je na kraju na nama da odlučimo kako i zašto jer totalno je sve zapetljano da ne može biti zapetljanije  ...tko voli takve filmove neka ga odmah nabavi 
| ned 24 srp, 2011 3:06 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Znači li to da ćeš od sad nadalje uzimati samo moje preporuke za filmove? 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| ned 24 srp, 2011 3:08 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: Znači li to da ćeš od sad nadalje uzimati samo moje preporuke za filmove?  pa da, što ne  volim takve filmove, pogotovo onda kada mogu raspravljati sa starim doma za ručkom 
| ned 24 srp, 2011 3:10 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Znači i stari je gledao s tobom?  Zakon! Šta on kaže?

|
| ned 24 srp, 2011 3:12 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
http://www.imdb.com/title/tt0395571/ Bio danas na tv-u. Malo je mučki prikazan. Previše drame, a premalo fizike za moj ukus.  Doduše daje kratak pregled Hawkingove teorije. Može se pogledati.
| ned 24 srp, 2011 9:05 pm |
|
 |
|
fluffy
|
gledala, fora film...volim takve filmove...nisam nikad znala kako se uopće razvila ta njegova bolest...ok filmić 
| ned 24 srp, 2011 9:21 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Ne da mi se provjeravati jel već bio ovaj film u ovoj temi, ali uglavnom priča kaže sljedeće; znanstvenik Harris sa ženom dolazi u Berlin na biotehnološku konferenciju. Na ulazu u hotel shvati da je zaboravio jednu od torbi na aerodromu, krene natrag, ali na putu njegov taksi doživi nesreću. Harris se budi u bolnici 4 dana kasnije i ubrzo shvati da mu je netko ukrao identitet... Premisa filma je vrlo dobra, a sama jezgra radnje odlična. Ono što jako kvari film su na silu ubačene scene jurnjave autima, tučnjave, eksplozije i ostala holivudska sranja. Potonje scene doslovno razbijaju ton i atmosferu filma koji bi inače imao potencijal da bude odličan, misteriozni triler. http://www.imdb.com/title/tt1401152/
|
| pet 29 srp, 2011 11:41 pm |
|
 |
|
fluffy
|
evo jučer opet gledala film koji bi očarao sve muškarce Bridesmaids Radnja: Komedija o dvije djevojke koje se bore koja će planirati prijateljičino vjenčanje i tako dokazati da je baš ona najbolja frendica. Očekivala sam da će to opet biti još jedna u nizu romantična komedija no ipak je ispalo da tu ima najmanje romantike a više komedije  Baš sam se dobro nasmijala, ima par scena u filmu na koje se čovjek naprosto ne može prestati smijati...film je na kraju ispao stvarno super, tako da tko se voli dobro nasmijati preporučam ovaj film 
| čet 04 kol, 2011 2:55 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
7.5. bi bila dosta visoka ocjena za razvodnjenu romantičnu komediju... mora bit da je ok... 
| čet 04 kol, 2011 2:58 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
The Way BackRadi se o grupici koja pobjegne iz gulaga i bježe na jug kroz Sibir, Gobi, Himalaju i dođu do Indije. Nisam dugo gledao neki film, i onda naletim na ovu osrednjost. Rus, Latvijac, Amer, Jugosloven Zoran, Poljak i još neki...a svi naravno govore engleski. Hodaju, hodaju, nekih pola sata kroz Mongoliju, a onda kad su prešli Kineski zid, za 10 minuta su već u Indiji, s time da su se 2 minute zadržali u Tibetu. Toliki put su valjda prešprintali. Njaaa.
|
| pet 05 kol, 2011 2:26 pm |
|
 |
|
Number One
|
A šta Amer radi u gulagu? To mi djeluje kao remake... gledala sam sličan crno-bijeli... no ne sjećam se jesu li pobjegli... 
| pet 05 kol, 2011 4:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Njihove pozadinske priče su mi posve nebitne, šturo obrađene i gotovo nelogične. Svi su u gulagu jer su uhapšeni zbog sumnje u špijunažu i rušenje revolucije i ostala histerična komunistička laprdanja. Amer (Ed Harris) je došao u SSSR zbog ekonomske depresije koja je tada vladala u SAD.
|
| pet 05 kol, 2011 6:14 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
http://www.imdb.com/title/tt1233301/Jedan vrlo dobar povijesni film koji, naravno, uredno popljuvan od probranih filmskih stručnjaka. Film se odvija 1215.g. u Engleskoj, neposredno nakon potpisivanja Magna Carte, koju kralj nije poštivao niti je ikad namjeravao.
|
| sri 10 kol, 2011 4:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
To planiram pogledat ovih dana. Imam ga, samo nemam volje za filmovima.
|
| sri 10 kol, 2011 4:52 pm |
|
 |
|