|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 5:53 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
 Re: Formula 1
Miki, nadam se da ćeš uspjeti naći program. Čitao sam da cijela Hrvatska nije baš pokrivena no pregovaraju još sa nekim lokalcima.
|
| pet 08 tra, 2011 12:26 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Dobra utrka danas u Maleziji.  Dosta preticanja, vidimo kako taj DRS sistem u kombinaciji s KERSom funkcionira. Petrov je letio zrakom, al svejedno Renault je opet ugrabio postolje. Alonso i Hamilton su si još jednom pokazali koliko se 'vole'. Katastrofa opet za Williams i Mercedes. Malo sam motao antenu i uhvatio par novih programa. Dijaković je katastrofalan komentator, Jergović je ok što se tiče priča i pričica, no Blažićko je onaj koji je SVOJIM URLANJEM podizao dramatiku na višu razinu. 
|
| ned 10 tra, 2011 4:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Ja nažalost nisam gledo ova mi lokalna postaja na kojoj ide F1 nekad je imam nekad nemam, a i slika bude loša. Vidim Vettel nastavio dominaciju bude li ovako bit će ko Schumi prije, samo pobjednički niz... Drago mi je da Team Lotus napreduje iz utrke u utrku. 
|
| ned 10 tra, 2011 6:06 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
 Napreduje? Ne. U Australiji su oba odustala, danas je Trulli isto parkirao u boksu, a Heikki završio samo ispred Glocka.
|
| ned 10 tra, 2011 8:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki, zavisi kako kome znači sami pojam napredak u ovo smislu za relativno mladu ekipu kao što je Team Lotus ova utrka danas za njih je uistinu napredak za razliku od prethodne, čak štoviše izjave koje dolaze iz tog tima govore o napretku. inače volim pratim njihove izjave na njihovoj službenoj web stranici, vrlo su otvoreni i pristupačni svojim fanovima.  njihova facebook stranica je također odlična, dosta su fanova već skupili.
|
| ned 10 tra, 2011 9:49 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Pa od te tri nove momčadi, od njih je i realno očekivati da napreduju. Međutim, kvalifikacije nisu bile neko mjerilo, jer su zaostali par desetinki iza Maldonadoa, a on nije kompetentan. Slijedeći najbolji su Force Indije za punu sekundu ispred. U utrci su i dalje u društvu Virgina i Hispanije. _______________________________-
Jel se prati F1?
|
| ned 08 svi, 2011 4:33 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Jel se prati F1? Ja tu i tamo nakon utrke skoknem na Index vidjet tko je bio drugi i treći. 
|
| ned 08 svi, 2011 5:01 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Al super su utrke s ovim pomičnim stražnjim krilom.  ________________________ Koja pomutnja kroz čitav vikend, dvaput intervenirala hitna pomoć. Bit će bed za Renault ak je Petrov na duže vrijeme out, praktički će biti sa rezervnom momčadi.  ___________________________________________________ OOOO MAAAAAA GAAAAAAAADNemoguvjerovat kakva trka u Kanadi.  Button je bio valjda 5 ili 6 puta u boksu, i bio je zadnji u jednom trenu. I lik pobjedi.  Tiboga. Kobayashi i Massa u tisućinku se borili.  Utrka za povijest. Izuzev sat i pol čekanja da prođe kiša. 
|
| ned 12 lip, 2011 11:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ovaj jel se prati....sad je stanka....al ima svakakvih infoa U zadnje vrijeme čitam Schumi najavio odlazak pa onda kaže da ostaje no vidljivo je da ga Rosberg tuče, no ako ćemo auto za prvaka onda za Schumia onaj mercedes nije..izgleda.. I da...ja bih se kladio da će Vettel osvojit prvenstvo 
|
| ned 21 kol, 2011 1:29 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Prati se, kak ne.  Super su utrke, samo da je Vettel manje dominantan. U Mađarskoj opet Button po kiši rastura, lik je regenmeister ko Šumi i Vettel.
|
| ned 21 kol, 2011 3:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Prati se, kak ne.  Super su utrke, samo da je Vettel manje dominantan. U Mađarskoj opet Button po kiši rastura, lik je regenmeister ko Šumi i Vettel. da, sad je na redu Spa, Belgija najdraža mi staza e da još kiša bude tamo Nego Miki da te pitam kakav su dvojac Jergović-Dijaković, pošto ne hvatam kanal gdje su oni......... 
|
| ned 21 kol, 2011 3:23 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
U početku je Dijaković bio katastrofalan jer nije godinama komentirao. Zadnje šta je komentirao je bilo skijanje na Novoj prije 7-8 godina. Prala ga trema, mucao, krivo izgovarao Filipe Masa, Luici, Kavaloinen itd. Onda je išao na bolovanje, Mladen je bio solo. Mladen je živa enciklopedija jer je bio u FOM-u, sve zna, zna tračeve, zna osobno dosta ljudi, tak da je pravi stručnjak na tom polju. Još kad je u Kanadi bio onaj prekid od dva i pol sata, Mladen nije prestajao pričati. Tu i tamo kaže da ga moramo trpit, pa malo srkne kavicu i to naglasi da pije kavicu. Totalno se opustio. Dijaković se vratio u međuvremenu i sad je dobar, pravilno izgovara, da i on poneku statističku informaciju, al Mladen i dalje ima glavnu riječ. Jedina mana je što im nekak nedostaje adrenalin kojeg bi Blažićko redovito ispaljivao svojim urlanjem čim netko ostane stotinku duže u boksu.  Ono, hrpa sudara, ili napeto pretjecanje i moš si zamislit Blažićka sa svojim I IDE HAMILTON KAKVA UTRKA urlanjem, a ovdje je Mladen onak kulerski ' o Alonso (?) sa četvrtog na prvo mjesto, dobar potez', i dalje nastavi pričat.  A u studiju je u početku bila voditeljica neka Ana Tenžera. Zgodna ženska, al pojma nije imala, cijelo vrijeme popravljala frizuru, gleda i lista po papirima i ne kuži. I začas su je zamijenili sa RENATOM SOPEK. Prvo sam mislio  , al Renata je pun pogotak! Renata se kuži, baš se vidi da i ona prati godinama sport, super se zajebava s Mladenom u studiju, zezaju se, nadopunjavaju, daju korisne informacije i tak. Ugodno sam iznenađen tom sisatom plavušom koja je do nedavno vodila Exkluziv Tabloid ili tak nešt.
|
| ned 21 kol, 2011 10:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki, hvala za info. 
|
| ned 21 kol, 2011 11:25 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
E i reklame u granicama normale. U početku tipične za lokalne televizije - lokalni dućani i obrti, kasnije velike firme u kombinaciji s ovim lokalnima. Ide lova.
Alf, gdje ti gledaš F1?
|
| pon 22 kol, 2011 6:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
E Miki....ja ti gledam na lokalnoj tv postaji grada Mostara, možda si čuo Oscar c dio mrežeplus čiji je dio i privatna tv postaja koja se tek nedavno osnovala TV1. e TV1 ti je otkupila formulu 1 za BiH područje i dala ili vjerojatno postigla neki sporazum sa oscarom C i tako tu ti gledam F1. Pa tako ti je i ovdje uglavnom se tokom reklama vrte lokalni obrti, firme i sl...
|
| pon 22 kol, 2011 10:41 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|