Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
Re: Što ste zadnje gledali?
9/10
EDIT:
IMDB kaže: In war-torn Eastern Europe, a world-weary group of mercenaries discover a long-hidden secret in an abandoned WWII bunker.
Trailer:
Obožavam takve tematike.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
kako sam bez kabelske u svojoj sobi trenutačno mogu samo gledati filmove koje sam si skinula...pa eto jučer pogledah još jedan film...ovaj put jednu romantičnu komediju
Lete US brodovi po svemiru i na nekom planetu nalete na Khana... koji krivi Kirka za pogiblju svoje žene i većinu posade i kreće u osvetu...
Film ima genijalnih izjava i Kirkovih solo dionica... s druge strane ostavlja se dojam samo još jednog nastavka u nizu... bez početka, razvoja i s neprihvatljivimm krajem.
Doduše, Khan mi je oduvijek išao na živce, i cijeli taj koncept s nadljudima im je uvijek bio neuvjerljiv, pa nisam baš objektivna.
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Inception Okej film o manipulaciji snovima, makar ništa spektakularno i bez neočekivanih obrata. Neke teze su više fantasy nego SF, ali vizualno lijepo izgleda. Poneka "lite" stvar za razmišljanje, al uglavnom niš posebno. Možda jednom napišem koju u temi o istom... 7/10
Primer Jeftin film (koštao $7000) koji ispadne podosta neobičan jer se bavi timetravelom koji koji radnju prati onako kako bi na nju gledao promatrač koji ne prati likove koji putuju amo tamo... već gledano doslovno kronološki, linearno. Sve skupa ispadne dosta zbunjujuće, gotovo nemoguće je sve shvatiti kod prvog gledanja. Zanimljiv koncept. 8/10
Solaris Pomalo glupav film s razvučenom i relativno predvidljivom radnjom. Na puno momenata dosadnjikav, bez neke dubine i zanimljivih promišljanja (tj. ima nekih promišljanja al su ... plitka). 5/10
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
prekasno ga počela gledati tako da sam uspjela zaspati na njemu
Komedija Nore Ephron koja poučava da možete promijeniti svoj život i ostvariti svoje snove - ako posjedujete pravi spoj strasti, opsesije i maslaca!
...moram još jednom proći zadnji sat vremena filma, no ono čega se sjećam bilo mi je sasvim ok i simpatično... Meryl Streep je odlična!!!!! kako samo priča smiješno
Jučer pak napokon pogledala i ...
Terminator Salvation ...mislim da ste skoro pa svi to pogledali tako da ono, ne moram pričati o čem se radi ...film je zabavan, ovaj put nisam zaspala sviđaju mi se oni moto-roboti, a ni sam terminator nije loš
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
Najvjerojatnije mislis na Worthingtona... Meni je CB bolji
Film nije los, dobra zabava, ali nije kao T1 i T2.
P.S. Jesi ti zaspala prije na ovom Terminatoru ili nekom drugom??
Sorron je napisao/la:
Najvjerojatnije mislis na Worthingtona... Meni je CB bolji
Film nije los, dobra zabava, ali nije kao T1 i T2.
P.S. Jesi ti zaspala prije na ovom Terminatoru ili nekom drugom??
ma i meni je Bale kjutiš no i ovaj drugi mi je zapeo za oko jučer, za razliku u avataru i sudaru titana...
zaspala sam neki dan na filmu "Julie & Julia", drugi dan sam pogledala opet zadnjih sat vremena
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
Ja nikad ne zaspem na film Ja obavezno gledam film, ako je u njemu CB ili Gerard Butler
jučer pogledah i...
Gamer Gerard Butler je moderni gladijator Kable koji zabavlja publiku u krvavoj igri na život i smrt, no planira pobjeći i osloboditi sebe i svoju obitelj. ...a ono, može proći...no moram prizati da sam scene fajta na kraju malo ubrzala da što prije odem spavati
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.