| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
 Re: Istrakon 2011
super! bilo bi fora doci i upoznati ekipu uzivo! 
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sub 12 ožu, 2011 1:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
bunnyema je napisao/la: super! bilo bi fora doci i upoznati ekipu uzivo!  imat ces priliku 
|
| sub 12 ožu, 2011 1:33 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
inace, nikad nisam bila na necem takvom, hoce li udruga imati neki svoj stand ili nesto? ce se moc nabaviti odorice i nauciti igrati onaj fora sah?
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sub 12 ožu, 2011 2:04 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Sovereign X je napisao/la: Ja mislim da je upad oko 50 kn, ak nisu poskupili u međuvremenu Ajd to je čak prihvatljivo. Razmislit ću još o mogućem dolasku, valja alkohola nakupovat, no tko će onda vozit natrag... ?! 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 12 ožu, 2011 2:25 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Ja mislim da je upad oko 50 kn, ak nisu poskupili u međuvremenu Ajd to je čak prihvatljivo. Razmislit ću još o mogućem dolasku, valja alkohola nakupovat, no tko će onda vozit natrag... ?! ae, budeš se otrijeznio dovoljno za povratak
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 12 ožu, 2011 2:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
bunnyema je napisao/la: inace, nikad nisam bila na necem takvom, hoce li udruga imati neki svoj stand ili nesto? ce se moc nabaviti odorice i nauciti igrati onaj fora sah? Udruga na ovogodišnjem Istrakonu planira kao i svake godine imati štand sa promotivnim stvarima : Časopisi,Makete,fanzin,majice sa ST logom itd... promotivne stvari su:Makete,časopisi i fazori za kupiti se može: Fanzin i majice sa logom ST
|
| sub 12 ožu, 2011 3:11 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Ja mislim da je upad oko 50 kn, ak nisu poskupili u međuvremenu Ajd to je čak prihvatljivo. Razmislit ću još o mogućem dolasku, valja alkohola nakupovat, no tko će onda vozit natrag... ?!  ...ja ...a što se tiče cijene, ja mislim da ovisi o danu...koliko dana toliko muzike... 
| sub 12 ožu, 2011 3:47 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
50 kn je za sva tri dana, a ne znam kolko je po danu ili dva.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 12 ožu, 2011 3:52 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
40 kn je bilo prošle godine samo za subotu. Senilni ljudi. EDIT: Uh, ček, možda je to bilo 40 kn za dvije akreditacije. Ok, i ja sam senilna. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 12 ožu, 2011 5:10 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ima li besplatni parking negdje blizu?
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| sub 12 ožu, 2011 8:04 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: Ima li besplatni parking negdje blizu? jep, odmah iza zgrade ti je veliki parking 
| sub 12 ožu, 2011 8:16 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Glavno da ti znaš put pa ćeš navigirati, naravno, ako budeš išla samnom. 

|
| sub 12 ožu, 2011 8:25 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Wildchild je napisao/la: Glavno da ti znaš put pa ćeš navigirati, naravno, ako budeš išla samnom.  ja znam put, khm...nema problema...uzmem ja kartu za svaki slučaj 
| sub 12 ožu, 2011 8:45 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Znači znaš isto kao i ja.  Ma snać ćemo se, ionako je to malo mjesto. 

|
| sub 12 ožu, 2011 8:53 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ma nemozes fulat. Imas jednu ulicu koja ide u krug i to je to 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 12 ožu, 2011 9:37 pm |
|
 |
|