| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: serije
Mr.bobo je napisao/la: ...ma taj cijeli popis je joke... Ne znam da li sam ikad vidio neku listu koja ima smisla (ne samo za serije, nego uopće). Sve je subjektivno do bola. Index je nedavno imao TOP10 najboljih finalnih epizoda svih vremena i na prvo mjesto stavio BSG Kad ja radim godišnje liste SF/fantasy filmova za SFC, uzmem ocjenu sa IMDB-a i sa RottenTomatoesa pa izračunam prosjek, tako da se u obzir uzme i publika i kritika.
|
| čet 07 lis, 2010 11:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
bravo za uvazavanje jedne tako objektivne i kriticki orjentisane grupe kao sto je clanstvo IMDB-a 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| čet 07 lis, 2010 12:26 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
OGamer je napisao/la: bravo za uvazavanje jedne tako objektivne i kriticki orjentisane grupe kao sto je clanstvo IMDB-a IMDB predstavlja vox populi. Od bagre se ni ne očekuje objektivnost (iako su među najbolje ocijenjenim filmovima sve redom uglavnom remekdjela, a ne trendy govna). Kiritički orijentirana grupa u ovom slučaju je RottenTomatoes, tako da... Idući put razmisli, prije nego kreneš ismijavat. 
|
| čet 07 lis, 2010 12:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ma taj cijeli popis je joke... Ne znam da li sam ikad vidio neku listu koja ima smisla (ne samo za serije, nego uopće). Sve je subjektivno do bola. Index je nedavno imao TOP10 najboljih finalnih epizoda svih vremena i na prvo mjesto stavio BSG Kad ja radim godišnje liste SF/fantasy filmova za SFC, uzmem ocjenu sa IMDB-a i sa RottenTomatoesa pa izračunam prosjek, tako da se u obzir uzme i publika i kritika. Ma ti neki popisi znaju baš i biti čudni, jer ipak treba biti širok u uzimanju , naravno pouzdanih izvora , za dobivanje neke liste naj filomova/serija. @Oz mislim da je dobro to što radiš i da na takav način praviš liste ipak uzimaš u obzir širi i bolji pregled svega što je rečeno i ocijenjeno u vezi filmova/serija. i da usput , zaista imaš dobre i konstruktivne osvrte, odnosno recenzije koje sam čitao na sf centru. Pozdrav.
|
| čet 07 lis, 2010 12:38 pm |
|
 |
|
bubica
|
alfa_Q je napisao/la: @Oz mislim da je dobro to što radiš i da na takav način praviš liste ipak uzimaš u obzir širi i bolji pregled svega što je rečeno i ocijenjeno u vezi filmova/serija. i da usput , zaista imaš dobre i konstruktivne osvrte, odnosno recenzije koje sam čitao na sf centru. Hvala puno, alfa_Q! 
|
| čet 07 lis, 2010 12:48 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
E. Volim gledat serije. Al mi je zaliha presušila  . Ne znam što gledati. Trenutno gledam TOS, al to mogu i jednu epizodu tjedno, nije napeta. Još imam Band of Brothers na kompu, al to ima 10 epizoda. Ne znam šta dalje gledat?  Nekak sam pred blokadom. Ajd preporuke.
|
| pet 11 vel, 2011 9:45 pm |
|
 |
|
bubica
|
Gledaj Burn Notice, pobogu! 
|
| pet 11 vel, 2011 9:49 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Zaboravio sam navesti da ne bi želio gledati serije koje se još uvijek snimaju, već one koje su zgotovljene.
|
| pet 11 vel, 2011 11:10 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miki je napisao/la: Zaboravio sam navesti da ne bi želio gledati serije koje se još uvijek snimaju, već one koje su zgotovljene. Ako te brine opasnost od ukidanja, Burn Notice je "renewed" do šeste sezone, a upravo je završila četvrta. Plus, radi se o ljetnoj seriji, tako da peta sezona kreće u lipnju i traje do prosinca.
|
| sub 12 vel, 2011 12:04 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ne to, nego mi se ne čekaju novi nastavci po godinu-godinu i pol. Ispadnem iz grifa i onda mi nije fora gledat.
Ovak dok je od početka do kraja, onda znam da postoji početak i da postoji kraj; i to sve mogu odgledati unutar par tjedana umjesto da čekam. Ili da strepim hoće li biti nastavaka. Ili da znam da neće biti nastavaka, pa će scenaristi brže-bolje sklepati priču nabrzaka. To mi je bzvz.
|
| sub 12 vel, 2011 12:57 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Jesi odgledao Rome, Miki?
|
| sub 12 vel, 2011 1:51 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Odgledao sam Rome jesenas. Lani sam se preforsirao sa serijama, zato i jesam ovisan, sad me pere kriza. Da vidimo popis:
Star Trek Enterprise - koliko je već bilo na HRTu Stargate SG1 - 10 sezona Stargate Atlantis - 5 sezona Stargate Universe - 1 sezona Battlestar Galactica - 4 sezone Sopranosi - 6 sezona Six Feet Under - 5 sezona Lost - 6 sezona South Park - 14 sezona Black Adder - 4 sezone Deadwood - sezonu i pol, onda mi dosadio TOS - počeo sa prvom sezonom Rome - 2 sezone Spartacus - ona jedna sezona Možda je još nešto bilo 
Miki, nolajferu.
A šta ću, kad na teveu nema nikad ništ.Uglavnom, serije koje su gotove.
|
| sub 12 vel, 2011 11:21 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Život na sjeveru ću gledat.  To nisam ni gledao kak spada dok je bilo na tvu, a i nedavno je bilo na Novoj, u lijepom terminu iza 1 ujutro. 
|
| pon 14 vel, 2011 11:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Nontopic pričaonica
Hm, ajmo onda i malo trekeljati... Baš pogledao aktivnu listu topica, i od svih ovih samo 6 ih je vezano uz SF SFC ima 7 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 08 ožu, 2011 7:55 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Nontopic pričaonica
Nastavija se SGU ...mos odgledat pa komentirat 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 08 ožu, 2011 8:03 pm |
|
 |
|