| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: CLONE WARS
asoka tano... nesto najbolje i najinteresantnije sto sam video u seriji... steta sto je nisu ubacili i u film jer je definitivno obelezila seriju a vidim da je dzordz lukas potpisao. ideja da se anakinu da padowan je za prvi serijal je detinjast i malo dosadan... drugi je daleko bolje osmisljen i zasluzuje paznju... asoka 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 11 svi, 2010 12:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
gleda li tko vise ovo?
ova sad sezona mi i nije nesto. bas sam prije par dana nadoknadio zaostatke i onako... meh.
fora je vidjeti recimo malo republicke politike, ali osim toga su epizode totalno blesave. tipa ona kad C-3PO i R2 setkaju okolo pa ih kidnapiraju i na kraju puste... ono... to sam se jedva prisilio da odgledam.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 22 pro, 2010 4:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
odgledao sam dve sezone... jel emitovano jos nesto?
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sri 22 pro, 2010 6:02 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: tipa ona kad C-3PO i R2 setkaju okolo pa ih kidnapiraju i na kraju puste... ono... to sam se jedva prisilio da odgledam. Epka je totalno kul zbog onog bounty huntera. Zar su r2d2 i c3po bili u njoj uopće? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 22 pro, 2010 6:25 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma meni ni taj bounty hunter nije nesto posebno. imao je svojih trenutaka, ali nekako... znaju mi biti dosadne epke u kojima se pojavljuje.
fora je bilo onih par scena kad se borio sa Kenobijem i onim nekim indijancem.
|
| sri 22 pro, 2010 7:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Indijanac. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 22 pro, 2010 7:25 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
LOL! Thats just, like, your opinion, man! 
|
| sri 22 pro, 2010 7:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Indijanac.  pa sto nije bio? 
|
| sri 22 pro, 2010 8:24 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| čet 20 sij, 2011 9:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
wow! genijalno! idem odmah gleda clonsije, imam vec i nesto zaostataka...
|
| čet 20 sij, 2011 9:52 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Conduit! Trebalo mi je par sekundi da skužim da to nije mass effect. Prvo Dathomir, sada Qui-Gon...volim star wars. 
|
| čet 20 sij, 2011 10:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
e, bas sam pogledao 12. epku, kad Ventress pokusava ubiti Dookua.
koliko god pocetak sezone bio meh toliko je ova epka zakon! fight na pocetku, pa malo pricice između, pa fight na kraju! Dooku se macuje u pidžami zatvorenih ociju protiv njih troje! plus, citati ubaceni u epku: "You have failed me for the last time" "By your command" pa ona muzika na planetu "vjestica", glavni motiv zvuci kao goa'uld tema iz SG-1a.
uglavnom, bas me ugodno iznenadila epka.
|
| pet 28 sij, 2011 10:34 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
E, ima dobra rasprava o ovome na trekbbsu. Sve je puno hommagea Duneu, BSGu, SG1-u: by your command, water of life, te vještice su tipa Bene Gesserit... Ma epka je totalno kul, meni najbolja dosad. Uvijek sam htjela vidjeti kako izgleda Dathomir...nothing but witches and mist. E da! I netko je na bbs-u pitao kao zašto ove tri dok ga napadaju čekaju svoj red umjesto da ga sam makljaju najbrže što mogu. Odgovor na to je bio: "count Dookou uses short bursts of Force Freeze". Kako warseri nađu odgovor na sve. 
|
| sub 29 sij, 2011 11:51 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mir'Na Riker je napisao/la: E da! I netko je na bbs-u pitao kao zašto ove tri dok ga napadaju čekaju svoj red umjesto da ga sam makljaju najbrže što mogu. ma Clone wars koristi turn based combat system kao u KOTOR-u. 
|
| sub 29 sij, 2011 2:15 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
|
| sub 29 sij, 2011 3:52 pm |
|
 |
|