|
Sada je: pon 03 kol, 2026 6:25 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 1x04 - The Naked Time
The Naked Time (Golo vrijeme)  Sezona: 1 Epizoda: 04 Datum premijere: 29.9.1966. Scenarist: John D.F. Black Redatelj: Marc Daniels Stardate: 1704.2 (2266) Gostujući Glumci: * Stewart Moss - Tormolen * Majel Barrett - Christine * Bruce Hyde - Riley Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Spock i Joe Tormolen se teleportiraju na planet Psi 2000 kako bi pokupili istraživačku ekipu prije nego li se planet dezintegrira. Otkrivaju da su svi mrtvi, smrznuli su se kada se sustav za održavanje života isključio. Još čudniji je bio položaj tijela mrtvih istraživača, koji pokazuje da su većina njih izludili ili pak počinili samoubojstvo. Neznajući, Tormolen prenosi nešto, što se kasnije utvrđuje kao ''Psi 2000'' virus, na Enterprise, te se virus među posadom počinje širiti nevjerojatnom brzinom, ulazeći duboko u dušu pojedinca i iznašajući njegove najdublje želje... Detaljnije informacije: Memory AlphaTranskripti epizode: Chrissie's Transcripts Site
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 02 stu, 2010 12:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: 1x04 - The Naked Time
Ajme, nitko u 2 dana nije ni glasao ni komentirao... Toliko za sada o velikim željama forumaša da se komentira TOS enivej... 7 Još jedna "teatralna" epizoda... prequel TNG epizode "The Naked Now", koja je više smješna i zastarjela nego napredna i intelektualna, ili kako već da kažem.... al dat ću 8 bez obzira. Ono šuštanje kad virus prelazi sa jednog na drugog člana posade je tako... iritantno...  skoro koliko i njihovo trljanje ruku nakon... Strojarnica koju bez problema zauzme "pijani Irac" I onda Scottyju treba 20 minuta da izbuši rupu da overidea kontrole No da, bar su kasnije u TNGu uveli one panele ispred svakih vrata  I paranje Kirkove majice od strane McCoya Pa jedva da ju je i povukao Nije čudno da ju Kirk u svakoj drugoj epizodi uspije strgati A ona zaštitna odjela na početku... ajme Ajd, vidjeli smo i Sulua i njegov mač (na temelju kojeg će u chargeanom ST11 postati stručnjak za mačevanje, Spocka kako plače i kako dobiva ljubavne izjave, smješne natpise po zidovima i sl. I btw, dobar efekat za iluziju da je strojarnica ogromna 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 04 stu, 2010 7:57 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Budući da postoji identična epizoda u TNG kojoj sam dao 7, dajem i ovoj epizodi 7. Onako, poluhumoristično, poluglupavo. Svi su supijani i napaljeni, a prijeti nekakava opasnost i to je to. Ono na kraju kad vrijeme ide unatrag mi se čini posve nepotrebnim; bolje da su napravili novu epizodu sa takvom radnjom, nego su to ubacili kao nuspojavu kolektivnog izlječenja posade. Edit - šefe, Suluov mač u STXI je uberkul, to moraš priznat.  Ovdje je običan. Valjda u šezdesetima se nisu sjetili da bi mač mogao stat u džep. Edit2 - ni umjetnu krv nisu imali.  Kad su upiknuli onog u plavoj uniformi, a kad ono valjda razmazan ruž za usne.
|
| uto 09 stu, 2010 11:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Miki je napisao/la: Ono na kraju kad vrijeme ide unatrag mi se čini posve nepotrebnim; bolje da su napravili novu epizodu sa takvom radnjom, nego su to ubacili kao nuspojavu kolektivnog izlječenja posade. Da, zaboravio sam to spomenuti - to mi je bio totalno WTF trenutak, totalno besmisleno ubačenu u radnju Veća nebuloza u tom stilu mi je (od do sada pogledanog) bila ona u Miri s planetom koji je duplikat Zemlje, što se spomene na početku i poslije zaboravi kao nebitno  ) Miki je napisao/la: Edit - šefe, Suluov mač u STXI je uberkul, to moraš priznat.  Ovdje je običan. Valjda u šezdesetima se nisu sjetili da bi mač mogao stat u džep. Je, kul je i sve to. Komentirao sam činjenicu da na temelju ovog Suluovog igranja mačem su od njega napravili kind of Highlandera za ST11, iako u orginalu nije ništa od toga pokazivao... Moglo bi se raspravljati da je ovaj orginalni imao samo podsvjesnu želju, a alternativni je tu podsvjesnu želju konkretizirao tako da se zaista i naučio boriti s mačem (isto bi se dalo komentirati i za Kirkov način borbe )
|
| sri 10 stu, 2010 12:54 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| sri 10 stu, 2010 1:02 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Tako ispada  Oz mi je prije nešto vremena poslao dosta dobar filmić koji govori baš o tome. _Oz, ako ovo čitaš. bilo bi fora da nađeš filmić i postaš ga gdje već treba  (ja sam zagubio link) A sad back on subject! 
|
| sri 10 stu, 2010 1:41 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa ono... malo je čudan način kako je došlo do zaraze...
...mogo se okrznut po nekim gljivama ili šta ja znam...
...sve je zamrznuto ali kapljica je dogmizala...
...zaštitna odijela LOL LOL LOL ...
...Riley mi je bio ultra smiješan... SPOCK: You haven't answered my question. Where is Mister Sulu? RILEY: Have no fear, O'Riley's here. One Irishman is worth ten thousand of you ...a kako je pjevao ''I will take you home Kathleen''.
...Sulu je isto paradirao...
...Spocka su malo prale emocije...
...fora mi je u TOSU da kad je neka naeta situacija, onda to ko da je momenat stao i prikazuju se izrazi lica svih u prostoriji... uglavnom na mostu...
McCoy je imao veselja u bolnici... čudno kako se i on nije zarazio... pa je nekim neobjašnjivim putem napravio lijek...
...ali opet sam umro od smijeha kad je Kirk došao na most, a ovaj mu otrgne uniformu i da cjepivo...
...paljenje motora... mislim da je to loše napravljeno... ...kao vratili su se nazad kroz vrijeme...
POGINULIH: samo jedan ovaj put...
...mislim epizoda je bila smiješna na trenutke, ali radnja očajna... pa eto radi Rileya dajem mršavih 7...
| pet 12 stu, 2010 12:27 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ej, pa niste fer! Taman krenem gledat seriju, a glasanje gotovo. 
| sub 04 pro, 2010 6:20 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 8. Simpatična epizoda. Šteta što je anketa zaključana već nakon samo 3 glasa.
|
| sub 22 sij, 2011 8:43 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Ajme, nitko u 2 dana nije ni glasao ni komentirao... Toliko za sada o velikim željama forumaša da se komentira TOS Možda bi i glasali... da mogu. 
| ned 23 sij, 2011 5:21 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Da i ja bi glasala ali ne mogu. Prebrzo zaključavate ankete. 
|
| ned 23 sij, 2011 5:24 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|