| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: POZIV NA REDOVNU SKUPŠTINU UDRUGE
Ovim putem bi zamolio kao zapisničar predsjedništvo udruge da mi na samoj skupštini pripremi sve materijale, uključujući i financijsko izvješće, koje želi da bude uvrštene u zapisnik kako bi isti bio što prije gotov (u roku od dana, a možda i kraće što je vjerojatnije). Hvala.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 15 pro, 2010 5:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 15 pro, 2010 6:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Bobo ne zafrkavaj zapisnicara! :p
Samo da znate na skupstini quorum ima vece ovlasti od predsjednika, zato dođite u što vecem broju!!!
| sri 15 pro, 2010 11:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
LOL Čemu takav podsjetnik?! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 pro, 2010 11:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Da zaživi demokracija...
| čet 16 pro, 2010 2:52 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ali u našoj državi ljudi ne mogu srušiti predsjednika... ...osim ako ne petlja nešto izvan zakona...
...kako je to onda moguće u udruzi...?
...na svakoj skupštini se naući nešto novo...
...e sjetio sam se funkcije... za nekog...
''voditelj skupštine'' koji bi to sve lijepo vodio i nadzirao da to sve teče nekim svojim tokom...
...imao bi zlatan mikrofon... te bi baš to bilo zabavno...
...ah da onda bi zapisničar priložio prigovor... pa bi se i njemu nabavila zlatna olovka... ...da se ne osjeća manje vrijednim...
| čet 16 pro, 2010 3:16 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ali u našoj državi ljudi ne mogu srušiti predsjednika... ...osim ako ne petlja nešto izvan zakona...
...kako je to onda moguće u udruzi...? Normalno da je moguće. Predsjednik udruge se može smijenit većinom glasova članova skupštine. Ali Shadow nije govorio o nikakvoj smjeni predsjednika već o tome da skupština ima veće ovlasti od samog predsjednika. Mr.bobo je napisao/la: ''voditelj skupštine'' koji bi to sve lijepo vodio i nadzirao da to sve teče nekim svojim tokom...
...imao bi zlatan mikrofon... te bi baš to bilo zabavno... Voditelj skupštine je predsjednik udruge... usto što je i predsjednik udruge on je i predsjednik, ili bolje reći, predsjedavajući skupštine.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 16 pro, 2010 11:07 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
E da, da ne zaboravim reći, na skupštini namjeravam (ako T'Grel sam ne predloži pod "razno") ono što T'Grel već mjesecima najavljuje - rasprava oko foruma 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 16 pro, 2010 3:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: E da, da ne zaboravim reći, na skupštini namjeravam (ako T'Grel sam ne predloži pod "razno") ono što T'Grel već mjesecima najavljuje - rasprava oko foruma  Jako dobro... to se odavno trebalo raspravit. Predugo se i čekalo.
|
| čet 16 pro, 2010 3:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Drago mi je da preuzimate inicijativu, stavljamo u raspored!!!
| čet 16 pro, 2010 3:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ako će biti više nego "T'Grelove rasprave - uživo", onda stavi općenitiju točku - Web 
|
| čet 16 pro, 2010 3:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nema problema primam bilo kakve sugestije jos uvijek.
| čet 16 pro, 2010 3:31 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: Ako će biti više nego "T'Grelove rasprave - uživo", onda stavi općenitiju točku - Web  Nemoj mislit da ćete skupštinu pretvorit u prćiju u kojoj ćete mene ismijavat. Neće bit nikakvih "T'Grelovih rasprava". Samo neke moje zamjerke na rad foruma i forumskog osoblja.
|
| čet 16 pro, 2010 3:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Bez briga ovaj puta sam ja moderator skupstine... :p
| čet 16 pro, 2010 3:33 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Shadowmaster je napisao/la: Bez briga ovaj puta sam ja moderator skupstine... :p Pa to ti je i dužnost. 
|
| čet 16 pro, 2010 3:36 pm |
|
 |
|