| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Nogomet
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 24 srp, 2010 6:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
captain je napisao/la: http://dnevnik.hr/sport/mladi-hrvati-pomeli-portugalce-i-izborili-polufinale-ep-a.html Bravoo  Još kad bi se HRT udostojio prenosit polufinale...
|
| sub 24 srp, 2010 7:00 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
HRT je izgubljen slucaj  ..sumljam da ce bit prijenosa 
|
| sub 24 srp, 2010 7:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
captain je napisao/la: HRT je izgubljen slucaj  ..sumljam da ce bit prijenosa  ...bit će na novoj Hajduk i neki tamo Dinamo... ...nebreš vjeroavti...
...a mlada repka... ja sam iznenađem totalno... ...počeli su porazom i onda nakantati Portugal 5:0... WOW !! ...svaka čast... bilo kakva medalje bi bila fantastična...
| pon 26 srp, 2010 1:50 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=22503Bitno da kad ja kažem da suci pomažu Dinamu, onda kao "De šuti, ti si Hajdukovac pa si ljubomoran" Očito svi zaboravljaju da je Hajduk bio prvi cijelo proljeće prije par sezona kad ih je Miše vodio i onda je počeo kriminal na Hajdukovim utakmicama...O tome se ne priča, naravno... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| pon 26 srp, 2010 10:38 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=22503Bitno da kad ja kažem da suci pomažu Dinamu, onda kao "De šuti, ti si Hajdukovac pa si ljubomoran" Očito svi zaboravljaju da je Hajduk bio prvi cijelo proljeće prije par sezona kad ih je Miše vodio i onda je počeo kriminal na Hajdukovim utakmicama...O tome se ne priča, naravno... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Dinamovu povijest kupovanja sudaca i sl. (koja seže još od prve sezone HNL-a 1992.) ne bih dovodio u pitanje (Bog zna da je to sve ponekad nadilazilo granice tragikomedije), ali isto je tako Hajdukovo vikanje "UKRALO!" ponekad nadilazilo te iste granice... Miše i ekipa jednostavno nisu bili u stanju prihvatit ni 1% odgovornosti, za sve im je krivo bilo suđenje, pa su time zapravo olakšali sucima posao jer su svi znali da će jaukat i kad bude krađa i kad ne bude pa nikog neće bit briga...  Nego, da se vratimo na Mamića... Baš me zanima hoće li ovo OPET bit "tresla se brda, rodio se miš"... Jer se za ovakvo što u zemljama petice ide u zatvor, klubovi se izbacuju iz liga itd...
|
| pon 26 srp, 2010 11:54 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ma istina je to, kao što je istina i da se i Hajduku pomagalo...Problem je što Dinamovci mahom nemaju obraza priznati da su suci navlačili za njih u datim trenucima.
Što se tiče Mamića, naravno da se ništa neće dogoditi.
|
| pon 26 srp, 2010 11:56 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
http://videoteka.novatv.hr/multimedia/n ... mater.htmlMamić je malo opet burno reagirao... ...a opet dobro kaže...
...a i di ima dima ima i vatre s druge strane...
| pon 26 srp, 2010 7:25 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Mamić je car legenda.... Da se mene pita bio bio predsjednik saveza ....
|
| pon 26 srp, 2010 11:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
PrincMatias je napisao/la: Mamić je car legenda.... Da se mene pita bio bio predsjednik saveza .... ...pa meni je isto ok... ...indirektno imam koristi od njega...
...samo bi se morao malo suzdržati kad su kamere uključene i ne kazati sve što misli... kad se ugase može se raspištoljit...
| uto 27 srp, 2010 12:43 am |
|
 |
|
bubica
|
Oćete iste ove debilizme pisat i za dva tri dana kad ga sa lisicama na leđima budu vodili u pritvor? Ma ček, šta ja pričam, to se neće dogodit, pa nije ovo pravna država...  U najboljem slučaju, ako i dođe do podizanja kakve optužnice, braća Mamić će uteć u Bosnu il nešto...
|
| uto 27 srp, 2010 3:04 am |
|
 |
|
Founder
|
Mamić nikada nije krao utakmice. To su radili Grgić i Peroš i Canjuga nekad...
|
| uto 27 srp, 2010 10:00 am |
|
 |
|
bubica
|
PrincMatias je napisao/la: Mamić nikada nije krao utakmice. To su radili Grgić i Peroš i Canjuga nekad... A ti ga osobno poznaješ pa to znaš? Mislim, tvrdi se da postoje konkretni dokazi koji impliciraju Zorana Mamića, a teško da je on išta radio bez blagoslova starijeg brata. Ajmo radije na vedrije teme. Večeras u 19:00 naša U19 repka igra polufinale Eura protiv Francuske. HRT (naravno) ne prenosi, ali naći će se na netu, a biti će i na Eurosportu.
|
| uto 27 srp, 2010 10:39 am |
|
 |
|
Make it so
|
Nije stipe petrina lud kad je HRT u pitanju  S obzirom da primaju pretplatu i uz to imaju reklame ali su i nacionalna televizija ..stvarno im je ovo sve veliki minus ..HRT sportski program se srozao na niske grane Bidnom HRT-u je nemoguce prikazat jednu ovako vaznu utakmicu ..jadno 
|
| uto 27 srp, 2010 12:54 pm |
|
 |
|
Founder
|
Sramota je da ne prenose... Prijenos će biti na eurosportu 2 kojeg nemam a preko neta mi se baš ne isplati gledat jer nemam adsl pa mi onda bloka... Al bit će na Eurosportu 1 prijenos Engleska - Španjolska ...
|
| uto 27 srp, 2010 2:34 pm |
|
 |
|