| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Starbuck
Ma ja Karu obozavam  Ok, u pocetku mi je bila totalno muskobanjasta i pomalo mi isla na zivce... Al kasnije...  predobra mi je  I cak mi je super i ta njega neodlucnost  Mozda zato sto me ponekad podsjeca na mene 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 05 ruj, 2009 1:33 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Starbuck mi je bila dobra, nemogu reci super, odlična jednostavno dobra. Bila mi je čak zanimljivija kao "uskrsnula iz mrtvih" pogotovo prve epke dok je imala Roslinku na nišanu. Znam da sam jedva čekala epku da vidim sto bude. Svida mi se taj njezin odnos Lee/Kara, Ander/Kara... zanimljiva je njezina neodlučnost.
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 05 ruj, 2009 5:21 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
meni je bezveze ta prica sa njenim povratkom iz mrtvih... ali, kad smo vec kod toga, ni cijela ta ideja anđela mi nije bas sjela pa ajde...
ali kad razmisljam o Starbuckici, ona mi je nekako utjelovljenje serije u jednom liku. totalno je shebana, nezna ni sama sto ce sa sobom, scenaristi su se fakat poigrali sa njenom psihom. to mi je cool kod njenog lika.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 05 ruj, 2009 9:20 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Ant je napisao/la: meni je bezveze ta prica sa njenim povratkom iz mrtvih... ali, kad smo vec kod toga, ni cijela ta ideja anđela mi nije bas sjela pa ajde...
ali kad razmisljam o Starbuckici, ona mi je nekako utjelovljenje serije u jednom liku. totalno je shebana, nezna ni sama sto ce sa sobom, scenaristi su se fakat poigrali sa njenom psihom. to mi je cool kod njenog lika. ... ...upravo tako 
| pet 25 ruj, 2009 9:17 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Battlestar Galactica brbljaonica
Starbuck je car! 55

|
| sri 26 svi, 2010 2:21 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja bih ženila Starbuckicu.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 16 srp, 2010 8:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
zar i ti? i moja frendica isto  pa što vidite u njoj?
| pet 16 srp, 2010 8:04 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ona je prava žena.
|
| pet 16 srp, 2010 8:05 pm |
|
 |
|
fluffy
|
khm, po čemu to vidiš?
| pet 16 srp, 2010 8:06 pm |
|
 |
|
|
pa ima stav, ne da se zafrkavati, doduše je malo emocionalno nestabilna al kaj sad
|
| pet 16 srp, 2010 8:09 pm |
|
 |
|
fluffy
|
a fizički?
| pet 16 srp, 2010 8:10 pm |
|
 |
|
|
plavuša
|
| pet 16 srp, 2010 8:10 pm |
|
 |
|
fluffy
|
meni je bila ljepša kada je imala dugu kosu...ličila je na nešto 
| pet 16 srp, 2010 8:19 pm |
|
 |
|
|
a da istina, prepreprekrasna je bila tad
|
| pet 16 srp, 2010 8:30 pm |
|
 |
|
fluffy
|
| pet 16 srp, 2010 8:34 pm |
|
 |
|