|
Sada je: čet 30 srp, 2026 5:44 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: SFeraKon 2010
Ant je napisao/la: ostavljanja sadrzaja zeludca nasred hodnika odlična poredba 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 27 tra, 2010 3:00 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
nda, jedan report i od mene. daklem, dana subotnjeg 24.travnja alienka se uputila u zagreb, preciznije na famozni sferakon. nakon sat i pol vremena tumbanja u autobusu, pomalo neispavana stigose ja na kolodvor trazeci svoj odbor za docek(tj.asimova).  nakon par minuta nadoh odbor preko puta tramvajske stanice. i ok, pravac FER. zeljeli smo teatralno banuti, no zaboravili smo na cinjenicu da se u podne sferakon tek budi  .kako bi ubili vrijeme, zaposjeli smo anime stand jerbo su imali tekken 6.nakon dva sata igranja (vec smo srasli s ps3 konzolom  ) koje se sastojalo od mojeg likovanja i suptilnog deranja kako razbijam gluteuse maximuse u tekkenu  , pridruzili su nam se prvo daso, kojem zamjeram na blokiranju mog vidnog polja (daso ne stavljaj mi ruke na oci dok igram tekken  ) i kasnije maher koji me po kratkom postupku ubio u tekkenu i malo me spustio na zemlju  . oko pola 3 sreli smo teu, a kasnije su nam se pridruzili najljepsa mladenka u univerzumu, tj.mirna i njen ljupki bruce willis zarucnik oz u pratnji mame trap. e, da, u to vrijeme je dejanira prepricavala svoj traumatican dogadaj koji se sastoji od otrovnog bilja koje raste u okrugu FERa i kukaca koji su se nalazili na doticnom bilju ant je takoder negdje u to vrijeme izmigoljio, ne sjecam se ni kad smo ga sreli, dijagnosticirane su mi neobjasnjive rupe u pamcenju  (ant, nemoj se ljutiti, ipak si dobio sladoled sto znaci da si itekako bio zamijecen  ) kad smo kod sladoleda, u njemu su uzivali i oz i daso(jedan sladoled je bio zapravo namijenjen mirni, no ona je bila preuzbudena zbog vjencanja i uljepsavanja te ga nije mogla prihvatiti, no sladoled je bio spasen zbog dasinog nesebicnog cina koji se sastojao od jedenja doticnog sladoleda  ) kasnije smo dozujali do studentskog centra kako bi vecina zadovoljila svoje nutritivne potrebe. nakon kvazirucka maher, asimov i moja malenkost prijavili smo se za tekken 6 turnir u kojem sam ja, unatoc velikim ocekivanjima od strane doticne dvojice dozivjela debakl jer sam, naime, igrala s maherom koji je na tekkenu prakticki odrastao.no dobila sam sympathy vote od publike  koja je skandirala da mu opalim samar  kako bi postigli ravnopravnost buduci da me istukao u tekkenu. nadalje, za 6 sati je bilo zakazano perfektno predavanje o tamarijanskom jeziku koje su odrzali mirna i ant.odlicno odradeno, predavanje je cak imalo i dasak komicnosti. nakon toga, tijekom zustre rasprave o konceptu i poanti cijelokupnog predavanja mirna je asimovu i meni nadijenula nadimak genijalna djeca koju iznimno voli, no da ponekad zbog nase genijalnosti dobiva poriv da nam opali samar  (ovaj kon je bio poprilicno agresivan sto se fizickih prijetnji tice  ) jedino mi je zao sto nisam prisustvovala mirninom i ozovom vjencanju te se toplo nadam da mi ne zamjeraju  i porucujem im da cu doci osobno razbiti staklene predmete po njihovoj zelji kad god ce htjeti. i oz, drago mi je sto si na kraju ispao neodbjegli mladozenja. i zahvaljujem tei koja je pristala na to da me dijeli s asimovom te me na konu uvelike zabavila i posebne zahvale idu dasi (aka humanoidnom jukeboxu) koji je jedno kratko vrijeme hodao iza asimova i mene i pjevusio nam srcedrapajuce pjesmice s ciljem da stvori romantican ugodaj. i zahvaljujem maheru koji je bio presmijesan s konstantnim nudenjem kljuceva e, da, jos jedna stvarcica, obozavam sferakonske standove  nabavih dvije knjigice za 64 kn i steampunk kostimirani ljudi su bili genijalni i ne zalim sto sam dobila upalu svih mogucih rucnih misica zbog grcevitog drzanja joysticka i one udruzne konzole su fora  .bit cu zapamcena kao kapetan koji u kriznim situacijama zeli sendvic sve u svemu, ovogodisnji sferakon mi se iznimno dopao i jedva cekam sljedeci 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 27 tra, 2010 4:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
alien she je napisao/la: .bit cu zapamcena kao kapetan koji u kriznim situacijama zeli sendvic kaj si i ti bila captain, koga ste smjenili i kad 
|
| uto 27 tra, 2010 4:18 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
El Zvonko je napisao/la: alien she je napisao/la: .bit cu zapamcena kao kapetan koji u kriznim situacijama zeli sendvic kaj si i ti bila captain, koga ste smjenili i kad  to me daso vrbovao negdje oko dva popodne  trajalo je svega par minuta  radilo se samo o probnoj verziji 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 27 tra, 2010 4:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
aha pa pitam jer sam ja služio pod 3 kapetanice  voyager flashback u udruzi nekak mi je bila najbolja Mirna u toj ulozi, a zamjenila je Maša
|
| uto 27 tra, 2010 4:23 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Samo jedan komentar. Cvicek, mama ti vrtila slajdove. (I da, svi reportovi su genijalni.  )
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 27 tra, 2010 8:03 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
El Zvonko je napisao/la: nekak mi je bila najbolja Mirna u toj ulozi To zato što Mirna nije zaključila da treba pobjeći na Risu dok je away tim bio u nevolji? Mir'Na Riker je napisao/la: Cvicek, mama ti vrtila slajdove. 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 27 tra, 2010 8:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A tebe moram pohvaliti u ulozi savjetnice 
|
| uto 27 tra, 2010 8:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Samo jedan komentar. Cvicek, mama ti vrtila slajdove. Ajme, samo jedan komentar i to taj Kak si to na kraju vidjela?! Ja sam odmah nakon replyeva pitao one koji su na to ukazali da li mogu to ukloniti to, počistio nadajući se da nećeš vidjeti nenamjernu grešku... No dobro... A kad smo kod reporta, kad će tvoj? A i report od Oza i drugih? Možda da i ti i Oz napišete zajednički? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 tra, 2010 8:14 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Vidim ja sve.  Osim toga, ant i ja smo se dogovorili da će on predavat zbog mojih većih/manjih problema s javnim nastupom. Zato je i ispalo tako dobro. Ali ajde...ovim... Cvicek je napisao/la: I btw, Mirna uvijek lijepo izgleda si se iskupio. Moj ćeee...ne znam hoće li moj. Svi ste tako lijepo sve napisali, naprosto nemam šta dodati. (Ja oćem vidit kak maša izgleda bez šminke.  ) P.S. Uvijek mi je bila velika želja natjeravat se kroz masu ljudi. Dašo, fala ti. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 27 tra, 2010 8:29 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
nema na čemu... i drugi put...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 27 tra, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: A i report od Oza i drugih? Hm, nekako nisam od volje... Možda kasnije večeras... Cvicek je napisao/la: Možda da i ti i Oz napišete zajednički?  Tri pasusa Mirna, pa tri ja, pa tako naizmjenično do kraja? 
|
| uto 27 tra, 2010 9:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_Oz je napisao/la: Cvicek je napisao/la: A i report od Oza i drugih? Hm, nekako nisam od volje... Možda kasnije večeras... Super  Bolje ikad nego nikad, takvi reportovi možda pomognu da te se bolje prokuži 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 tra, 2010 9:36 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Okej, dakle report... ZG, GLAVNI AUTOBUSNI KOLODVOR, 14:15 CETStojim na pločniku, čekam Mašu koja pomodno kasni, kad ono, stože Trapavi. OK, nije ugodan oku kao ona, al ipak ga lijepo vidjet. Par minuta kasnije stiže i Mašenka i krećemo tramvajem prema FER-u. ZG, FAKULTET ELEKTROTEHNIKE I RAČUNARSTVA, 14:?? CETNa ulazu na kon čeka nas Hrčka u pratnji Daše, te Alienke i Asimova koji se drže za ruke. Pojma nisam imao o toj teen romansi i moram reć da su slatki ko šećer. Prolazimo ona standardna upoznavanja, kad kaže netko "ide Mirna," a mene hladan znoj obli... Nisam baš praznovjeran, al kažu da vidjet mladenku na dan vjenčanja prije same ceremonije nije baš dobar mođo... No dobro, već je utorak, još smo živi, zdravi i sretni, pa mislim da više nema mjesta brizi... Uđosmo svi lijepo unutra, pozdravim se s Maherom, Sujkom, Leom, malo obiđem kon s Trapavim da izvidim situaciju, dođe Ant... Slijedećih nekoliko desetaka minuta su mi blank, znam samo da je Maša u to vrijeme mazala ratničke boje na moju mladenku što me činilo vrlo nervoznim, no pravio sam se cool... Kad je Maša zgotovila svoje remek-djelo, odosmo lijepo na tzv. "ručak" u taj njihov SC (sastav: Alienka, Ant, Asimov, Dašo, Hrčka, Maher, Mirna i moja malenkost). Pojeo pizzu malih dimenzija, ali zato vrlo neukusnu (slično kao u našem riječkom Indexu), malo se smijao neurotičnom Daši čija je pizza kasnila... Mirna nije jela ništa, ofkors...  Vratismo se na FER, nemam pojma šta se događa i tko tu koga, valjda pred-svadbena nervoza... Aha, da, nešto s Cvičekom... Valjda je to bio on tamo... Jel bio Cviček na konu? Upoznah T'Grela, što sam već komentirao... Zanimljiva individua, mora se reć... Slijedeće čega se sjećam je neko predavanje o onoj TNG epki di Picard pokušava pričat s maloumnim alienima koji nisu sposobni konstruirat smislenu rečenicu pa laprdaju nebuloze praveći se pametni... Ant žvače žvaku i nešto trkelja, ostali ga slušaju kao da je ON predavač, a ne... Ček... Predavanje završava, Mirna se diže s poda, ljudi joj plješću... SFERAKON PIE 3: THE WEDDINGOkej, dođe i taj trenutak... Mirna dere po pivi (pametna cura, ko je vidio trijezan se udavat)... Maher me vodi na šank da i ja strusim jednu na brzinu, ruka mi se trese, koljena klecaju, imam feeling da me odvode na klanje... Al na kraju je čak ispalo super, Hrčka u ruci ne drži nikakav oštar predmet, Mirna me nije ostavila na oltaru, nisam ni ja nju ( ne bi ja nikad), Dašo kaže "so say we all," Ant šizi jer Dašo nije pito ima li tko kakav prigovor, Hrčka lovi buket... Dalje nemam pojma šta je bilo...
|
| uto 27 tra, 2010 11:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
lol! ok, ovo je najjaci report ikad! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 27 tra, 2010 11:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|