| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 08 tra, 2006 12:18 pm Postovi: 180 Lokacija: USS Pridelands (NCC-74622)
|
 ST doček Nove godine
Fakat nisam znao gdje da stavim ovaj post, pa sam ga stavio u Zoff Topic (ako spada negdje drugdje, npr. aktivnosti, molim moderatore da ga stave u ispravnu temu).
Anyway, kao što i sam naslov kaže, preporučam da ove godine napravimo ST doček Nove godine. Dakle, doček Nove sa frendovima u klubu na Opatijskom trgu. Mislim da je ovo jako dobar način da se još više zbližimo, te fakat dobro zabavimo. Ako imate frendove koje bi zanimalo da dođu, pozovite ih!
Da čujem odgovore.
_________________ Don't use the force. Use a hammer!
|
| pon 16 lis, 2006 9:09 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Zanimljivo, morati ću vidjeti što imam u planu!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 16 lis, 2006 9:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja ne docekujem Npvu godinu.
Ona docekuje mene.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 16 lis, 2006 9:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ja neznam dali cu slaviti novu god na Bracu ili u sisku
A sad ste se jos i vi pojavili
Morat cu stvarno vidjeti tko ce imai bolju ponudu 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 16 lis, 2006 10:16 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Tko da bolju ponudu pića i hrane.
Stavrno ne znam gdje ću slaviti Novu godinu. Ako ne bude nikakvih dočekaa, ona u udruzi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 16 lis, 2006 10:44 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ideja je vrlo neloša i podržavam je, samo ne znam hoću li biti u stanju dočekati Novu Godinu kako Bog zapovijeda ili će doček biti kao i prošli, u krevetu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 16 lis, 2006 11:14 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja mislim novu godinu dočekat na toplom
edit - ja zabrijala da oćete na trgu jelačića slavit  ali svejedno...nja...ne znam baš...
_________________ njanjanja
|
| pon 16 lis, 2006 11:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Docek Nove u prostor udruge na Opatijskom mi nekako ne djeluje previse privlacno....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 17 lis, 2006 12:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
A kaj je sa svendama?
| uto 17 lis, 2006 12:40 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
oni su i dalje opcija
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 17 lis, 2006 12:42 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
i to meni puno bolja opcija 
_________________ njanjanja
|
| uto 17 lis, 2006 2:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I meni su puno bolja opcija.. ukoliko sam i ja pozvan 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 17 lis, 2006 2:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: ST doček Nove godine
Simba je napisao/la: Fakat nisam znao gdje da stavim ovaj post, pa sam ga stavio u Zoff Topic (ako spada negdje drugdje, npr. aktivnosti, molim moderatore da ga stave u ispravnu temu).
Anyway, kao što i sam naslov kaže, preporučam da ove godine napravimo ST doček Nove godine. Dakle, doček Nove sa frendovima u klubu na Opatijskom trgu. Mislim da je ovo jako dobar način da se još više zbližimo, te fakat dobro zabavimo. Ako imate frendove koje bi zanimalo da dođu, pozovite ih!
Da čujem odgovore.
JA TE POTPUNO PODRŽAVAM 
|
| uto 17 lis, 2006 5:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Lil'Mee je napisao/la: ...nja...ne znam baš... ni ja... nisam bas za to
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 18 lis, 2006 12:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja ću najvjerojatnije trčati novogodišnju utrku u Varaždinu, pa me neće biti u ZAgrebu.... 
| čet 19 lis, 2006 9:01 am |
|
 |
|