| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Stargate SG1
Hrčak je napisao/la: Joj kak me glupa carterica živcira  mrzim ju zato kaj je onog naprednog replikatora koji im je pomogao ostavila iako je rekla da može s njima i zato jer cijelo vrijeme cmizdri jer voli jacka
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 19 ožu, 2010 1:36 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 19 ožu, 2010 9:14 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Fallen epizoda sa najluđim citatima  ... prvo ono sa carter i jonasom pa ono nabrajanje poslovica na vis ubanu..pa to da je jack posta jim a na kraju divni razgovor o ludostima koje je izveo sg1 Daniel je deascendao i zaboravio tko je i sto je ali se polagano izgleda ipak prisjeca ..ekipa odluci smistit zamku anubisu uz pomoc Yu-a ali nazalost Yu je senilan i zaboravlja sve pa naređuje svom first primeu da ode iz bitke koja tek se treba dogodit ..jack i sam carter uspijevaju u planu unistavanja superoruzja ali je nazalost jonas zarobljen ..anubis je izgleda skuzio zamku  Jonas je isa pa pa ..nema ga vise Anubis je saznao za naqadriu i langaru ..brod mu je ogromaaaan ..podsjetia me na one brodove iz dana nezavisnosti velicinom ...tealc i oshu kontaktiraju baal-a za pomoc kontra anubisa ..za to vrijeme daniel i jonas pokusavaju pobic sa broda a Anubis pokusava unistit kelownu ali nazalost to mu neuspije i pruzi se prilika zbog ostecenja na anubisovu brodu za jonasov bijeg ..anubis je inace odmah smaknia znanstvenika (goaulda) koji nije uspio stabilizirat naqadriu ..za to vrime tauri pokusavaju pomoc neodlucnim langarcima ..nazalost saznajemo da su na langari pocinjena zlodjela uz pomoc naqadria bombe i da se zato ekipa nemoze nista dogovorit ..carter otkriva da su podatci o stabilizaciji naqadrie na kristalu koji je skriven u jednom od muzeja ..anubis je proizveo pravi kaos od kada se vratia ..nazalost po sg1 jaffe su ih nasle u muzeju ali su ih spasili jonas i daniel ..no taman tada jedan od duznosnika s langare izdaje taurie i predaje kristal heraku i anubisu ..nazalost po tog izdajicu anubis ne namjerava postovat dogovor i herak ubija kelownca ...taman tada baal napada anubisov mothership i unistava ga ali ne i prije nego sta anubis pobigne ..baal je bia bas cool na kraju samo ga je ovaj put bilo premalo 
|
| pon 22 ožu, 2010 9:05 pm |
|
 |
|
Make it so
|
A loki ..loki  .. napravia je minime jack-a Dobra epizoda ..jack je dosao u malo smanjenom obliku u SGC i s vrimenom se saznalo da je to klon ..carter je mali jack kjut  ...mali minime jack se prisjeca asgardske otmice i s vremenom izgleda da on nije jedini bia zrtva tih otmica nego da je famozni X-files alien zapravo asgard loki  ..smisno je na kraju kad daniel i ekipa pitaju di je thor a ono odjednom se thor stvori ..loki legenda  Tealc je izgubia svoj mojo  a bratac i ryac su zarobljeni ..sreca sta se daniel poceo prisjecat nekih stvari pa i mista di su zarobljeni ryac i bratac ali to je misto jako cuvano ..ekipa pokusa spasit svoje prijatelje ali tealc i raknor su zarobljeni u tome ..no za to vrijeme daniel i samantha ruse harak koji je bia u izgradnji a sg1 i ostali napadaju jaffa bazu ..tealc je na kraju uspio ubit jaffa zapovijednika i vratit svoj mojo 
|
| uto 23 ožu, 2010 9:02 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Eee, Loki mi je genijalan.  I slažem se da su samo Mulder i Scully falili u epizodi. 

|
| uto 23 ožu, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Sg1 ulazi na planet di je samo jedno misto zasticeno stitom pogodno za zivit ali nazalost svi ljudi su spojeni na nekakav link ..koji im mijenja pamcenje ovisno o tome koliko se stit smanjuje ..onako malo slabija epizoda od prijasnjih u sestoj i sedmoj sezoni  Shanks je nakon spinnera i jery ryan jos jedan glumac koji je odlicno odglumio visestruke osobnosti a bilo ih je podosta ..zanimljivo je to sa vise ljudi u jednom tijelu bilo ..zadnji ostatci jedne civilizacije sruseni na nepoznatom planetu a dio njih u danielovoj glavi ..daniel nekako svako malo ili umire ili ludi 
|
| sri 24 ožu, 2010 8:51 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
captain je napisao/la: Shanks je nakon spinnera i jery ryan jos jedan glumac koji je odlicno odglumio visestruke osobnosti a bilo ih je podosta ..zanimljivo je to sa vise ljudi u jednom tijelu bilo ..zadnji ostatci jedne civilizacije sruseni na nepoznatom planetu a dio njih u danielovoj glavi ..daniel nekako svako malo ili umire ili ludi  Slažem se, odlična gluma, svaka mu čast!  To je epka Lifeboat, pretpostavljam. 

|
| sri 24 ožu, 2010 9:09 pm |
|
 |
|
Make it so
|
ofkors  .. lifeboat it is
|
| sri 24 ožu, 2010 9:19 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
ja ne volim orije 
|
| sri 24 ožu, 2010 10:05 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Edwards me malo naljutio sa stavom prema unasima ..iako se na kraju ispravia ..nazalost dva unasa su poginila a jedan u nesporazumu ali su poginuli i neki od ljudi ..steta Chaka i Daniel su uspijeli ispregovarat vađenje naquadaha s unasima cisto zbog toga jer su im goauldi zajednicki neprijatelj ..moram rec da san na stranu unasa ovaj put ..otkud ljudima pravo da ih tiraju iz njihova doma ..mislim ipak su tu tauri stranci a unasi vec odavna zive na planeti ..da nije bilo daniela i chake ..sve bi lose zavrsilo  ..no ipak je tak dvojac spasia stvar 
|
| čet 25 ožu, 2010 7:55 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
captain je napisao/la: Edwards me malo naljutio sa stavom prema unasima ..iako se na kraju ispravia ..nazalost dva unasa su poginila a jedan u nesporazumu ali su poginuli i neki od ljudi ..steta Chaka i Daniel su uspijeli ispregovarat vađenje naquadaha s unasima cisto zbog toga jer su im goauldi zajednicki neprijatelj ..moram rec da san na stranu unasa ovaj put ..otkud ljudima pravo da ih tiraju iz njihova doma ..mislim ipak su tu tauri stranci a unasi vec odavna zive na planeti ..da nije bilo daniela i chake ..sve bi lose zavrsilo  ..no ipak je tak dvojac spasia stvar  Mislim da ta epka kopira priču iz Avatara... 

|
| čet 25 ožu, 2010 8:07 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Samo sta je avatar sniman kasnije  Koje reklame  ..inace epizoda je ista ko drive u voyageru ali mrvu napetija ..naravno pricam o hebridanskoj utrci
|
| čet 25 ožu, 2010 8:49 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Felger je uspio zafrkat svoj novi izum ..koji je trebao bit nekakav fotonski torpedo ili fazor a kasnije se cinilo da je i zafrknia cilu stargate mrizu ..ali ipak u svemu ovom je ima baal prste ..felger je bas peh od covika ..uvik nesto masta a to se u stvarnosti ne događa..i bas je smotan ..na kraju su stvari ipak on i carter rijesili i sve je okey zavrsilo  Koji je tealc strasni zavodnik  ... nakon shaunac i svoje zene sad i ishta ...prva pomisao u ovoj epizodi mi je bila T-pol u stargateu ..ko amazonka ..moloc je stvarno poludia kad je isa ubit sve zenske jaffe ..mislim koji ludi goauld Smisna je i ona mala sta se zaljubila u daniela ..daniel idol jaffa curica Ishta mi je valjda nakon zle hathor najcool zenski lik u seriji ..jos i star trek glumica 
|
| pet 26 ožu, 2010 9:05 pm |
|
 |
|
|
um ček kaj nije to bio kompjutorski virus avenger? 
|
| pet 26 ožu, 2010 9:10 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Je ..virus je baal prenamienia u svoje svrhe i zafrknia stvar 
|
| pet 26 ožu, 2010 9:19 pm |
|
 |
|