|
Sada je: ned 16 kol, 2026 11:45 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Prijedlozi
Da, na to sam mislio. 7 podforuma unutar podforuma. Ovako su sve epke poredane onim redosljedom kako je netko ostavio posljednji post, što može gadno pomiješati epizode. I još se nalaze u podforumu koji nema previše veze sa TNGom kao takvim.
|
| čet 14 sij, 2010 5:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok, primljeno na znanje...  ...sljedit će dogovor oko toga... 
| čet 14 sij, 2010 5:43 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja mislim da prijedlog nije loš i da bi se to moglo napraviti za ove serije koje su prošle na TV-u.

|
| čet 14 sij, 2010 6:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Miki je napisao/la: Da, na to sam mislio. 7 podforuma unutar podforuma. Ovako su sve epke poredane onim redosljedom kako je netko ostavio posljednji post, što može gadno pomiješati epizode. I još se nalaze u podforumu koji nema previše veze sa TNGom kao takvim. Razmislit ću o prijedlogu. Ovako na prvu mi djeluje kao nepotrebno kompliciranje, pogotovo opcija za 7 podforuma za svaku seriju... Budemo vidjeli da i šta Brick misli.... ako ima neku ideju... Inače, za kronološki poredak imaš još jednu mogućnost (za slučaj da nisi primjetio) - još davno sam bio dodao mogućnost da se teme poredaju po starosti... otvoriš podforum za ankete, i na dnu izabereš "Po starosti teme" Radi za sve osim poneke epizode kad se zaboravilo otvoriti temu pa je dodana kasnije... (recimo za VOY samo "1x16 - Learning Curve" nije unutar redosljeda) Ja to uvijek koristim kad 1-2 put mjesečno krenem haračiti po anketama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 14 sij, 2010 8:21 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Moj prijedlog je da svatko može obrisati svoj post u cijelosti.
|
| sri 20 sij, 2010 12:31 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ako bi bilo potrebe, uvijek možeš prijaviti post i zatražiti da se pobriše...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 20 sij, 2010 11:23 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
moj prijedlog je da vam netko revidira prijevod na forumu... uvijek mi zapne za oko "izbrisani post ne može biti povraćen"... mislim "povraćen"  od glagola povratiti ili povraćati... mislim, nije neka bitna stvar... al kad se već traže prijedlozi... 
| čet 21 sij, 2010 3:50 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Gdje to konkretno piše? I koji je prijedlog za zamjensku riječ?
|
| čet 21 sij, 2010 3:53 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Spet je napisao/la: moj prijedlog je da vam netko revidira prijevod na forumu... uvijek mi zapne za oko "izbrisani post ne može biti povraćen"... mislim "povraćen"  od glagola povratiti ili povraćati... mislim, nije neka bitna stvar... al kad se već traže prijedlozi...  Podržavam i predlažem sebe. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 21 sij, 2010 3:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja u stvari prvo želim shvatiti šta je Mirna htjela reći  a tek onda odlučiti da li treba moderirati... 
|
| čet 21 sij, 2010 3:59 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
valjda je htjela sebe predložiti za revizora? to piše kad klikneš na "x" za brisanje posta. možda bi trebalo biti: "izbrisani post nećete moći vratiti." ili "izbrisani post ne možete vratiti."
| čet 21 sij, 2010 4:15 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ne kužim Kad kliknem na brisanje posta napiše "Jesi li siguran/na da želiš izbrisati post?" (isprobao i sa svojim i sa test user-vulgaris accountom... isto piše... Inače, to je default prijevod koji osim ako sam nisu promjenili, imaju svi phpbb forumi na hrvatskom... A što se mene tiče, Mirna može postati revizor... ako to želi  Iako bi ja nju radije za savjetnicu, ne toliko u smislu kao Troi, više u smislu Guinan 
|
| čet 21 sij, 2010 4:36 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Cvicek je napisao/la: Inače, za kronološki poredak imaš još jednu mogućnost (za slučaj da nisi primjetio) - još davno sam bio dodao mogućnost da se teme poredaju po starosti... otvoriš podforum za ankete, i na dnu izabereš "Po starosti teme" Radi za sve osim poneke epizode kad se zaboravilo otvoriti temu pa je dodana kasnije... (recimo za VOY samo "1x16 - Learning Curve" nije unutar redosljeda)
 A ovo nisam ni skužio; zgodno i praktično.  U tom slučaju odgodite moj prijedlog za neka ljepša vremena (primjerice kad neće ići Trek na TVu)
|
| čet 21 sij, 2010 6:35 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Spet je napisao/la: valjda je htjela sebe predložiti za revizora? To to to. Cvicek je napisao/la: A što se mene tiče, Mirna može postati revizor... ako to želi  Iako bi ja nju radije za savjetnicu, ne toliko u smislu kao Troi, više u smislu Guinan  Da da da. Možeeeeee. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 21 sij, 2010 7:45 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Jel se može sakriti Trash bin od nas nemoderatora i od neregistriranih ljudi? Izgleda ružno da se u prvom podforumu nalaze vrijeđanja, omalovažavanja, antisemitizam i slične gluposti. 
|
| sri 10 vel, 2010 5:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|