| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Pitaj osoblje
To je u redu... ali možeš i sama otvoriti teme za druge kapetane... Kako sam ja otvorila temu TNG - Zašto nam nedostaje mislim da ta tema ima dobro ime... Zašto bi htjela promijeniti ime? Više odgovara sadržaju postova ili?
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 08 sij, 2010 10:16 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja sam od početka bila protiv tih silnih preimenovanja tema. Ali kad su već preimenovali jednu temu, nek onda bude pošteno i jednako, pa neka onda sve ''provokantne'' teme promjene ime. 
|
| pet 08 sij, 2010 10:18 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ali zašto je ta tema provokativna?
|
| pet 08 sij, 2010 10:21 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Jer ispada da je činjenica da svima nedostaje TNG.
( barem su mi tako objasnili. Odnosno da je to provokantno ).
Sigurna sam, da sam kojim slučajem ja bila prva koja je otvorila takvu temu za VOY da bi odmah nastali problemi. 
|
| pet 08 sij, 2010 10:23 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
ne bi... otvori je... ili da preimenujem onu za fanove ili na naj seriju?
|
| pet 08 sij, 2010 10:24 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Riječ "nama" ne podrazumijeva automatski sve nas, već samo autoricu teme i njene neimenovane istomišljenike.
Ne vidim razlog za ikakva preimenovanja.
|
| pet 08 sij, 2010 10:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Tako je, bilo je provokantno. ...već vidim da će netko ovo prebaciti u Spam, stoga idem probati ubaciti nešto sadržaja u post... Hmm... Mimi, zašto jesi/nisi preimenovala onu temu "mislilac", tenor, doktor, špijun?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 08 sij, 2010 10:30 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: Riječ "nama" ne podrazumijeva automatski sve nas, već samo autoricu teme i njene neimenovane istomišljenike.
Ne vidim razlog za ikakva preimenovanja. Riječ nama odnosi se na sve. To je kao da postoji tema ''Zašto nam je Voyager najbolja st serija''
|
| pet 08 sij, 2010 10:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...gle Rai... tebe nitko ne prisiljava da sudjeluješ u tim temama... ...izjsnila si se da ti TNG ne nedostaje... ...i to je to, točka... ...ne razumijem zašto je sad potrebno toliko polemizranje do unedogled oko banalnih stvari... 
| pet 08 sij, 2010 11:34 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Nitko nikoga nije prisiljavao da posta na temi ''Voyager najbolja st serija''. Pa ako je ta tema preimenovana jer je navodno ''provokativna'', onda se i ostale takve ''provokativne'' teme trebaju preimenovati ili sve vratiti kako je i bilo.
Podsjećam ta tema je preimenovana jer su određeni moderatori smatrali da to ime poručuje da je voyager svima najbolji, isto tako i ta tema ''TNG- zašto nam nedostaje'' onda poručuje da TNG svima nedostaje.
Samo zahtjevam jednaki tretman za sve teme, a ne da TNG-ovci budu povlašteni.
|
| pet 08 sij, 2010 11:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ali je razlika, jedno je izneseno kao izjavna rečenica, drugo kao upitna.
|
| pet 08 sij, 2010 11:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Ali je razlika, jedno je izneseno kao izjavna rečenica, drugo kao upitna. Upravo tako. Plus, u naslovu one Rai'tarine teme stajalo je "NAJBOLJA SERIJA!!!" - velika slova (koja su internetski ekvivalent galamljenju), plus više uskličnika. Tako nešto se može protumačiti kao ne samo poziv na diskusiju, već i nametanje mišljenja.
|
| pet 08 sij, 2010 11:47 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Pa prema tome onda bi ime teme ''Zašto nam je Voyager najbolja st serija'' bilo prihvatljivo. 
|
| pet 08 sij, 2010 11:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Fali upitnik. 
|
| pet 08 sij, 2010 11:49 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Niste više normalni s tim naslovima serija. Mislim, kolika buka oko tako glupih i banalnih stvari. RAI'TARA traži dlake u jajetu i navlači sve... RAI'TARA je napisao/la: Nitko nikoga nije prisiljavao da posta na temi ''Voyager najbolja st serija''. Pa ako je ta tema preimenovana jer je navodno ''provokativna'', onda se i ostale takve ''provokativne'' teme trebaju preimenovati ili sve vratiti kako je i bilo.
Podsjećam ta tema je preimenovana jer su određeni moderatori smatrali da to ime poručuje da je voyager svima najbolji, isto tako i ta tema ''TNG- zašto nam nedostaje'' onda poručuje da TNG svima nedostaje.
Samo zahtjevam jednaki tretman za sve teme, a ne da TNG-ovci budu povlašteni. Kakva gomila gluposti, da je to teško za čitati. Dotična tema (tj. naslov iste) ne sugerira da svima nedostaje. Nedostaje onima koji postaju u toj temi i napišu zašto im nedostaje. Odrasti RAI'TARO. 

|
| sub 09 sij, 2010 12:26 am |
|
 |
|