Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Smiješne LOTR slike, filmići, parodije
Naziv teme sve govori. Znam da je puno toga već negdje postano na forumu, ali ovako ćemo to sve imati na jednom mjestu.
Nadam se da se Mirna neće ljutiti...
Evo za početak legendarne parodije, Bobo smrade. Znam da je većina ljudi to gledala i vjerojatno i naučila napamet, ali to je klasik.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
Re: Smiješne LOTR slike, filmići, parodije
Kako bih se ljutila?
Evo iz mog lotr foldera par slikica.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
ponavljanje je majka znanja, poducava nas ovaj edukacijski dokumentarac s naratorom legolasom
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
Pre.Pre.Dobro.
Najbolji dio je onaj celebornov "tell me where is gandalf, for I much desire to speak with him."
*pjevuši*
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
U prvom postu imaš link.
Jep, stavio sam samo link jer je onemogućeno da se ovako stavi (ugradnja )...
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
"pjevač me zovu... i svakako... i jučer sam isto bio taj... ružica si bila..."
uglavnom, sinkronizacija LOTRa, tehnicki relaticno slabo, i ekipa ima lomove od smjeha, ali morbidnost je na zavidnom nivou, i totalno je spaljeno te bez ikakvog smisla i presmjesno povezano s facama koje likovi rade.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.