| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 5x24 - Relativity
| pon 21 pro, 2009 8:22 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: 5x24 - Relativity
Uuuuu, to bilo danas. Volim time travel.  Skoro pa bi mogao pogledati reprizu. 

|
| pon 21 pro, 2009 8:24 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja bila na faksu do sest, repriza definitivno 
| pon 21 pro, 2009 8:29 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Super mi je ona scena kad se ping pong loptica naglo zaustavlja u zraku Inace odlicna epizoda ...opet sve puno temporalnih paradoxa i cinjenica od kojih zaboli glava ... najsmijesnije je kad se kapetanica pita kako to da mora hvatat braxtona ako ga je vec uhvatila a dobije odgovor kako vec ima nekoliko braxtona u zatvoru na relativityu , naravno plus onaj braxton koji je naredio da se uhiti saboter koji ce sabotirat voyager ...smijesno kako to da sama cinjenica da braxton nastoji uhvatit sam sebe nije promijenila buducnost ...super sta su spomenuli borga i enterprise..e to je isto velik paradox Sedmoj super stoji odora ... dobar mi je onaj momenat sa dvije sedme ...opet su pokazali careya , steta sta je taj lik toliko zapostavljen jer bi mogao bit bas dobar u seriji ... podsjetili smo se i na bitku s kazoncima a vokabular kojim se koristi na relativityu me podsjeca na krenimski temporalni brod i annoraxa ..na kraju je sedma se cak nasalila za ono looking forward i pretvorila to forward u backward 9
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 21 pro, 2009 10:16 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
9 Jako dobra epizoda... sve temporalne serije mi se sviđaju... ali način na koji su opisali kapetanicu je prezakon... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 21 pro, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kapetanica je posast za vremenske linije 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 21 pro, 2009 10:24 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
captain je napisao/la: Kapetanica je posast za vremenske linije  Pa to je živa istina... 

|
| pon 21 pro, 2009 10:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Da, Sedmoj baš dobro stoji ova znanstvena uniforma... da, baš je seksi u njoj... uf, što b' ja to mog'o... 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 21 pro, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
ma što vam je epizoda je čista desetka 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 21 pro, 2009 11:01 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ivanka... smiri se prije nego te ban strefi...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 21 pro, 2009 11:01 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 10. Jako zabavna epizoda. U ovoj epizodi je potvrđeno da su događaji iz Prvog kontakta petlja, paradoks, sudbinski. Odnosno da tu linija nije promjenjena, već da se dogodilo sve što se po liniji i trebalo dogodit, te da je borg neizravno odgovoran za nastanak federacije.
Zabavne su mi scene u kojima se Kapetanica upoznaje sa Voyagerom, i Intrepid klasom.
A i cijela ova zbunjola sa duplikatima iz različitih vremenskim razdoblja.
Bilo se lijepo prisjetiti razdoblja kad su kazonci napadali Voyager, te Janeway sa punđom.
|
| pon 21 pro, 2009 11:07 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Epizoda je umjereno zanimljiva - još jedan temporalni paradoks. Mislila sam da će jedan od one dvojice s Relativityja biti saboter, samo nisam znala koji. Sedam.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 21 pro, 2009 11:51 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
A kaj da vam velim? Time travel. Miki does not approve. Ocjena 5. Oke je radnja i sve to...al na momente je zbunjujuće za lil' ol' me. Braxton namješta oružje na brod, pa spašava brod, pritom onaj stari se ne sjeća što je onaj mladi poduzimao da otkrije tko je sabotirao Voy...i bla bla. JEdna od onih epki koje trebam gledati više puta ne zato što je genijalna, već zato da skužim ko pije ko plaća.
|
| uto 22 pro, 2009 12:50 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Zaboravih spomenuti da je Voyager baš nahvaljen u ovoj epizodi.
''Najmoderniji brod.........pametan i brz.........najbolji senzori u floti............warp pogon klase 9, Voyager prvi brod koji ga koristi i slično.'' 
|
| uto 22 pro, 2009 4:11 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...joj... kako bi ja i Oz razvalili Toma i Sedmu u stolnom tenisu... ...ono što sam vidio bio je jad bijeda i debakl... ...jel Oz...
| uto 22 pro, 2009 11:08 am |
|
 |
|