| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 5x20 - Think Tank
| uto 15 pro, 2009 6:23 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 5x20 - Think Tank
George costanca u star treku Zao mi je sto ovi hazari nisu bili u vise epizoda ... voyager je ubacen u zamku od strane think thank-a kako bi im predali sedmu od devet ..ta grupa aliena je zanimljiva , cak smo i saznali da su prije nekoliko miseci izlijecili viidianski fag  .....na njihovu zalost kapetanica ih je nasamarila i na kraju su od velikih mislilaca dosli na to da su postali velika lovina i da ih je netko prevario a da to nit sami nisu mogli smislit da ce se to zbiti 8
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 15 pro, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 10. Volim ovu epizodu. Taj Trust umova mi je baš zanimljiv. Nekakva pametna meduza, bio-plazmatsko biće, robot, alien sa čudnim jezikom.
Htijeli su nasamariti posadu Voyagera da se dokopaju Sedme od Devet, ali podcijenili su posadu Voyagera. Plan im nije upalio.
Njihov brod je napravljen od neutronija. Neutronij je najčvršća tvar u star trek svemiru. Spominje se još u TOS-u. Federacijsko oružije je u potpunosti nemoćno protiv neutronija.
A sam neutronij ne može se replicirati.
Vedianci su se izlječili od faga.
|
| uto 15 pro, 2009 6:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Dosadna epka, ne gledam definitvno, 4 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 15 pro, 2009 7:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ja uredno gledam sve od treka ali mi je ova epizoda malo bezveze... u stvari sama prica mi je malo bezveze i lame... od svih mogucih nacina oni kao nakpametniji da izaberu najgluplji i jos da ih zezne dzejnvejn 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 15 pro, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Zezla ih je Sedma jer je uništila onaj uređaj pomoću kojeg se razumiju. To nisu očekivali. Na kraju su sad bespomoćni, sve dok ne poprave onaj uređaj.
Kako im je trup od neutronija, sumnjam da će ih oni hazari ozbiljnije oštetiti.
Zaboravih spomeniti da mi je zanimljiva ona igračka, zagonetka kojom je Paris ''zarazio'' posadu.
Primjetih da je Paris glavni pokretač trendova na brodu. 
|
| uto 15 pro, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Primjetih da je Paris glavni pokretač trendova na brodu.  Da, al ono što je isto zanimljivo je i to što su ti "trendovi" koje je Paris pokrenuo igračke iz 20 st. s kojima se klinci igraju... Dali to nešto govori o višim časnicima na Voyageru i o Parisu samom? Inače volim ovu epizodu... Dosta zanimljiva... Ocjena 9
| uto 15 pro, 2009 9:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
eee, ovo mi je jedna od najdrazih Voy epki. super mi je ta ideja think tanka, i likovi kao skupina su mi zakon, i George Costanza i tako...
ma desetku dajem.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 15 pro, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
''All we have to do is outhink the think tank.''
Pa onda još u prijašnjoj epki:
''How do we outferengi a Ferengi?''
i još ima sličnih, zaboravio sam ih sad.
Nedavno sam odgledao VOY od početka do kraja i kroz čitavu seriju Janeway šiba takve banalne uzrečice kojima verbalno zajebe neke likove njihovim vlastitim karakteristikama. I to ne bi bilo tako loše da Janewayica to ne kaže sa malom pauzom prije nego što kaže takve rečenice, taman kad se nabriješ onak...sad će Janeway reć nešto pametno, kad ono dječja igra riječima. I još ostane mrtva hladna na to. Iritantno mi je to kod nje.
Ocjena 7 za epizodu. Think tank je napravio taktičku grešku što je mehanizam koji im omogućuje komunikaciju stavio nasred prostorije tak da bilo tko tko uđe u brod može onesposobit Trust. Kak se toga nisu sjetili, a?
U dodacima koje doma imam, Jason Alexander je priznao kak je jedva ostao ozbiljan na snimanju. Svi dijalozi su mu bili komični, njegova maska je histerija.
|
| uto 15 pro, 2009 11:44 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Gorgie nam u treku  odmah sam ga prepoznala, još mi je samo ostatak ekipe falio ...htjeli sedmu no kapetanica odlucila malo varati te vratila sedmu i spasila brod  a trust mozgova ostao na milost i nemilost hazara ...7
| sri 16 pro, 2009 12:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 16 pro, 2009 3:50 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
7...
dobra epizoda, ali mi ije ništa posebno...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 16 pro, 2009 3:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
odlična epka 10 kako ih je katica nadmudrila...ha..ha..kako nadmudrid nadmudrivača?? dobro je bilo ono uništenje planeta što se tiče efekata..stvarno impresivno.........i na kraju eh kako ih je katica ostavila hazarima da se oni malo poigraju sa njima...mogu mislit šta je bilo kasnije sa njima...ne bi bilo dobro baš da su ih uništili mislim da bi bilo dobro da su ih hazarci stavili kao sluge na brodu pa da oni vide kako je tražit usluge s one strane gledišta....ha....ha.......inače vrlo poučna epka....baš se vidi što se i desi sa onima koji misle da su popili svu pamet galaksije 
|
| sri 16 pro, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa ono , Q je popia svu pamet galaksije pa mu se jos nije nista desilo 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 16 pro, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
ah dobri stari Q...on je ipak izuzetak..a i njega picard je znao izvozat 
|
| sri 16 pro, 2009 10:46 pm |
|
 |
|