| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Vicevi
Asimov je napisao/la: Čita deda novine i okrene stranu sa osmrtnicama. Nailazi unuk i veli: kaj je deda,opet si na facebooku... dobar. "Edipe, vrati se kući, sve ti je oprošteno!" (Mama) "Samo preko mene mrtvog!" (Tata)
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| čet 15 lis, 2009 2:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Good one alienka
Evo jednog mojeg: Dođe informatičar na benzinsku i pita ga prodavač jel hoće 95 ili 98. On na to odgovori da hoće XP
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 15 lis, 2009 2:47 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Evo Sov, nastavljam u tvome duhu: Pričaju dva informatičara: "Imam 1000 kuna." "Hočeš 24 da ti bude okruglo?"
| čet 15 lis, 2009 5:58 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Zašto plavuša polijeva tipkovnicu ( na kompu ) sa vodom? Želi surfati po internetu 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pet 16 lis, 2009 8:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Što je čvarak? bombon od svinje
Koji auto možeš voziti 150km/h po makadamu? Službeni
Priča djed unuku: Kad sam bio mali, molio sam se svaku većer za novi bicikl. s vremenom sam shvatio da Bog ne djeluje na taj način, pa sam ukrao bicikl i molio Boga da mi oprosti...
| sub 17 lis, 2009 1:41 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Došla dva policajca potpuno gola na posao. Njihov šef poludio i pozvao obojicu u svoju sobu, te ih ispituje kako mogu doci takvi na posao. "Sefe," brane se oni, "bili smo u javnoj kuci." "I sto je bilo dalje..." "Pa, sefe dobili smo dvije dobre zenske, da se smrznes kad ih vidis." "I dalje, dalje..." "E pa sefe, zenske su rekle, neka se skinemo goli." "Dobro, dalje, dalje..." "I tako sefe, kad smo se skinuli, zenske su rekle: "Decki, a sad na posao." "I eto, mi smo dosli." 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 19 lis, 2009 4:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ide lija po šumi, kad iz grma začuje kukurikanje. Skoči ona u grm, čuju se zvuci borbe. Izađe vuk , otrese se i kaže... kako je dobro znati neki strani jezik!...
Leži Fata u krevetu, prilazi joj Mujo noseći čašu vode i aspirin... Fata:Što ti je Mujo? Što će mi aspirin, ne boli me glava! Mujo: E to sam htio čuti...
| pet 23 lis, 2009 2:15 am |
|
 |
|
Admiral
|
Riješili baba i deda da se kresnu,a imaju po 80 god. Probao deda sve da ga digne, i trave i viagru. Ništa nije pomoglo. Na kraju uzme dva drvceta i veze ga špagom i počne sex!! Razgovaraju 2 babina jajnika. -Sve smo za ovih 80 godina vidjeli, i krive i prave i male i velike ali ovog što unesoše na nosilima, to još nismo vidjeli!!! 
|
| pet 30 lis, 2009 2:19 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Što je to četvorica u jednoj sobi, a samo jedan radi? Tri državna službenika i ventilator. 
| ned 01 stu, 2009 12:10 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
yanna je napisao/la: Riješili baba i deda da se kresnu,a imaju po 80 god.
Ajme, opet Adama/Roslin fan fiction... 
|
| ned 01 stu, 2009 12:14 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kako se sluzbeno zove prodavac CD-va romske nacionalnosti ? Cd-rom 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 01 stu, 2009 1:00 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
_Oz je napisao/la: yanna je napisao/la: Riješili baba i deda da se kresnu,a imaju po 80 god.
Ajme, opet Adama/Roslin fan fiction...  jednostavno ne mogu se prestati smijati na ovo 
| ned 01 stu, 2009 1:02 am |
|
 |
|
Admiral
|
_Oz je napisao/la: yanna je napisao/la: Riješili baba i deda da se kresnu,a imaju po 80 god.
Ajme, opet Adama/Roslin fan fiction...  pa baš i ne  mislim da oni nemaju 80 godina 
|
| ned 01 stu, 2009 1:16 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Pita učiteljica djecu: 'Koji je deminutiv od kruh?' Javlja se Ivica: 'Kifla.' Što pita svinja utičnicu? Tko je tebe zabetonirao? Koja je glavna pouka španjolskih sapunica? Ne ponašajte se tako bezobrazno prema sluškinjama, to vam je sigurno majka! 
| ned 01 stu, 2009 10:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
yanna je napisao/la: Riješili baba i deda da se kresnu,a imaju po 80 god. Probao deda sve da ga digne, i trave i viagru. Ništa nije pomoglo. Na kraju uzme dva drvceta i veze ga špagom i počne sex!! Razgovaraju 2 babina jajnika. -Sve smo za ovih 80 godina vidjeli, i krive i prave i male i velike ali ovog što unesoše na nosilima, to još nismo vidjeli!!!  Dobar dobar 
| ned 01 stu, 2009 10:16 pm |
|
 |
|