|
Sada je: ned 03 svi, 2026 2:29 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
4x18 - The Killing Game, Part I
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 29 lis, 2009 5:39 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: 4x18 - The Killing Game, Part I
Ocjena 10. Ovo mi izgleda kao neka Voyagerova verzija serije Allo Allo.
Zabavna epizoda. Hirogenci su od Voyagera napravili jedan veliki holodek i posadu koriste kao lovinu u raznim holoprogramima. 
|
| čet 29 lis, 2009 6:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Voyager je ponovno kapitulirao  , samo ovaj put ih nisu zafrknuli nesposobni kazonci predvođenih sa seskom , nego okrutni i veoma jaki hirogenci , smijesno je bilo vidjet janeway kao klingonku , sedmu opet je bilo super vidjet kao pjevacicu i stvarno odlican glas ima , cak se i svidjela hirogencima Zanimljivo kako su i u simulacijama zadrzali karakter , tako je francuz tuvok isto logican kao i vulkanac tuvok a sedma ima isti karakter i kao hololik i kao sedma , a chakotay i paris bas izgledaju kao ameri vojnici sa svojim karakterom i porijeklom Karr je totalno netipican hirogenac  , skoro pa revolucionar jer nije ubio posadu nego pokusava kroz simulacije naucit vise o brodu i posadi koju je zarobio , zanimljiva je i ona teza o tome kako se plijen mora respektirat da nebi lovac postao lovina , za razliku od predhodnih hirogenaca on ne izgleda kao klasicni koljac sa ne bas previse inteligencije , nego ima bokun i filozofskih aspekata svoje licnosti , zanimljivo je kako se potajno divi ljudskoj kulturi i da se boji raspada hirogenske kulture zbog pretjeranog lova i zbog razasutosti istih po cijeloj galaxiji , super mi je sta su spojili klingonce i hirogence jer bi ova ratnicka rasa iz beta kvadranta bila uistinu lovina po mjeri hirogenaca Puno zanimljivije je ovaj put taj gubitak voyagera ispao nego prosli put , i moran se ispravit , tokom pisanja mi je palo na pamet da je voyager jos dva puta kapitulirao , kad su ih vothi uhvatili i kad su ih nyrianci mijenjali za svoje pripadnike jedan po jedan .. 10
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 29 lis, 2009 6:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
10 najbolji dvije epizode s doganjaima u holodeku .
| čet 29 lis, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jedna od boljih epizoda Voyagera ...super mi cijela ta igra Hirogenaca u holodeku... ...ma cista desetka 
| čet 29 lis, 2009 10:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Baši ne volim te holdeck epke... barem ne na voygeru.. 9 dobra epka, početak mi je bio super Janeway kako klinglonka  dok kasnije neki 2 svijetski rat mi nije baš nešto.. ali naravno Hirogenci su podigli epku.
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| čet 29 lis, 2009 11:07 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
9 ideja otvaranja holodeka za lov stavljanje likova u vrijeme II. svjetskog rata Neelix klingonac hirogenci zauzeli brodsve u svemu... 9... ali možda nastavak dobije 10 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 30 lis, 2009 3:37 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
9 - jako zabavna i zanimljiva epka Hirogenci su zauzeli Voyager Janewayica je Klingonka i bori se s klingoncima u holodeku Na kraju je Hirogenac probode Dk'Taghom i odvede je u bolnicu Kasnije Hirogenci prebace Janewayicu i ostale u drugi holodeck gdje se odvija 2. svijetski rat Janewayica je tamo vlasnica kafića, a Tuvok, Sedma, Bellana i Neelix rade tamo i pomažu joj u operacijama pokreta otpora. Ovo me malo podsjeća na ''Alo alo''  Kimu hirogenci naređuju da im pretvora Voyager u jedan veliki holodek, ali se on usput uspijeva s doktorom dogovorit kako da pomogne posadi u simulacijama Neelixa ubiju u simulaciji, i kasnije ga prebace u simulaciju s klingoncima U ww2 simulaciji se Janewayica i ostali spremaju uništit radiovezu u nacističkom stožeru, a kasnije im dolaze i amerikanci u pomoć na čelu s Chakotayom i Parisom Tu nastane fight između nacista, hirogenaca, amerikanaca i Voyagerove posade. Na kraju Sedma i Janewayica uspijevaju uništit nacističkim stožer, ali i otvorit procjep u simulaciji, koji je stvorio dodatne probleme tj. holografski nacistički vojnici su infiltrirali Voyager
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 30 lis, 2009 8:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
9 Zanimljiva epizoda, iako mi se dosta stvari nije svidjelo. Iskomentirat ću sve u komentarima sljedeće epizode. RAI'TARA je napisao/la: Ovo mi izgleda kao neka Voyagerova verzija serije Allo Allo.  Sovereign je napisao/la: Ovo me malo podsjeća na ''Alo alo''  I mene je podsjetila... jedino što voyagerova pjevačica puno bolje pjeva 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 stu, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|