| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Chakotay & Sedma [+anketa]
Po meni je nakon svih tih 7 teških godina i muke koje je prošao i neuspjeha sa Seskom i Katicom zaslužio je Chakotay se skrasiti a to sa Sedmom je odlična ideja. I meni bi možda bilo draže da je svršila s Kimom ali i ovako je ok. Mislim da su odličan par i inteligentni i razumni ljudi kojima je trebala prava i stabilna veza i mislim da će se u budućnosti savršeno nadopunjavati gdje god bili na brodu ili na nekom drugom mjestu...
Svaka čast Chaky na rezultatu!
|
| uto 13 lis, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
PrincMatias je napisao/la: I meni bi možda bilo draže da je svršila s Kimom ali i ovako je ok. Mislim da su odličan par i inteligentni i razumni ljudi kojima je trebala prava i stabilna veza i mislim da će se u budućnosti savršeno nadopunjavati gdje god bili na brodu ili na nekom drugom mjestu... Hahahahaha, prezakon. Valjan se po podu... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| uto 13 lis, 2009 11:43 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni je uvijek Chakotay-u više odgovarala Janeway. A za 7 od 9 što se mene tiče ni Kim nije bio neki par.
|
| sri 14 lis, 2009 2:36 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
RAI'TARA je napisao/la: Meni je uvijek Chakotay-u više odgovarala Janeway. A za 7 od 9 što se mene tiče ni Kim nije bio neki par. A Janeway je cijelo vrijeme imala u alfi zaručnika, tj. bivšeg kasnije ali bolje da su završili Chaky i Sedma skupa nego da su bili sami. I vidjeli smo njihov poljubac....
|
| sri 14 lis, 2009 7:09 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Kad će se oni zbarit? Meni su oni TOTALNO par. Kaj onda kaj je stariji, baš je macan. 
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 14 lis, 2009 11:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
PrincMatias je napisao/la: Svaka čast Chaky na rezultatu!  ^2 suzdržan kaj se tiće ankete ( ye bu) 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 14 lis, 2009 1:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Chakotay i Sedma
_Oz je napisao/la: Pa npr. Chakotay je dovoljno star da joj bude otac... ... pa zašto ti je tako čudno da neke žene vole starije muškarce... ??
...mislim Chakotay ima 20+ godina više od nje... ali nije neka sirovina nek se sasvim dobro drži...
...miran i staložena osoba, i to je kod njega najviše i Sedmu privuklo....
...i bas su cool par...
yeeeeee
| čet 15 lis, 2009 12:10 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa nekak i meni isto njih dvoje pašu kao par... nekako možda i više od Parisa i Torres...
| čet 15 lis, 2009 12:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni si oni nekak ne pašu
Chakotay i Janewayica bi bili zakon par, al Sedma mi ne paše s nikim na Voyageru možda s Kimom jedino ili s Parisom, al inače, nekak mi je najbolja solo ili sa mnom
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 15 lis, 2009 12:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 15 lis, 2009 12:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Zna se da sam mislio na deasimiliranu Seven of Nine
Al dobro nemojmo sad još preći u offtopic
Sedma je jednostavno predobra nekako za Chakotaya, bar po meni, i ipak malo premlada, al jbg, scenaristi su za to zaslužni, a ne oni
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| čet 15 lis, 2009 12:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...zašto ne misliš možda da je on predobar za nju... ?? ...tako bi možda rekao neki ženski pogled na stvari... 
| čet 15 lis, 2009 12:27 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| čet 15 lis, 2009 12:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa zato jer nije takva osoba... ...a to da mena vatre u sebi... nije baš točno... ne pokazuje je na način na koji bi možda ti htio... 
...ali kad se radi o improvizaciji na nekom planetu, tamo mu ''vatrenosti'' ne nedostaje... 
...a na brodu se ponaša ko uzoran prvi časnik... 
| čet 15 lis, 2009 12:34 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ajmo reć da mi djeluje nekak povučeno, iako on može i suprotno pokazat što ne osporavam

|
| čet 15 lis, 2009 12:35 pm |
|
 |
|