| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 09 tra, 2006 3:30 pm Postovi: 75 Lokacija: N.Zagreb
|
 Wars forum
Dakle,posto Teddea slovi kao zakleti neprijatelj warsa i warsera,pitanje se namece sto ona radi na warserskom forumu(osim petljanja u stvari u koje se ne razumije)?
_________________ Mess with the best,die like the rest
|
| čet 03 kol, 2006 10:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ma tda ti je zapravo samo deklerativni trekker...
isla je ona i na niz warserskih sastanaka, bila pozvana na warserski rostilj, pobjedila u natjecanju sa lightsaberima itd.
pa njezina sestra je duhom vise trekker od nje
posto ona i njezina sestra, zadnjih tjedana, dolaze u udrugu jednakim intezitetom (obje ne dolaze  ) a sestra joj ima vise trek duha... onda bi morao zakljuciti da joj je sestra veca trekkerica

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 04 kol, 2006 12:02 am |
|
 |
|
Ensign
|
A mislim da zna i Sith kodeks...Toliko o trekerstvu.
|
| pet 04 kol, 2006 9:20 am |
|
 |
|
Commander
|
Darth Vallo je napisao/la: A mislim da zna i Sith kodeks...Toliko o trekerstvu.
Vallo, ********************************* ajde se okani TDE i SWa ti mali ************************************* dečec.
_________________ I Pekar rekoše: Neka bude buhtle!
I buhtle nastadoše.
|
| sub 05 kol, 2006 12:30 am |
|
 |
|
Ensign
|
Why?
Ja barem ne vrijedjam nikoga niti prijetim.
|
| sub 05 kol, 2006 10:05 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Chaky je napisao/la: ma tda ti je zapravo samo deklerativni trekker... isla je ona i na niz warserskih sastanaka, bila pozvana na warserski rostilj, pobjedila u natjecanju sa lightsaberima itd. pa njezina sestra je duhom vise trekker od nje posto ona i njezina sestra, zadnjih tjedana, dolaze u udrugu jednakim intezitetom (obje ne dolaze  ) a sestra joj ima vise trek duha... onda bi morao zakljuciti da joj je sestra veca trekkerica 
Ne dolazim zato što vi u udruzi očito želite više moju sestru nego mene....
pa neka vam je onda slobodno si uzmite tu veliku "TREKKERICU" 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 07 kol, 2006 11:47 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
joj aj ne kenjaj s ultimatumima - pa ne moramo ti valjda dokazivat da te želimo u udruzi tako što ćemo otpilit tvoju sestru? 
_________________ njanjanja
|
| pon 07 kol, 2006 1:19 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Gle pa već je oćito da vam ja vceć pomalo idem na živce a da je moja sestra zabavna,luda i sve najbolje.....ona je oličenje savršenstva
Ma kaj se živciram...neću više o tome raspravljati...nema smisla 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 07 kol, 2006 1:36 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
baš si mutava.
je li tebi toliko nevjerojatno da ste ekipi OBJE zabavne, lude itd?
|
| pon 07 kol, 2006 1:39 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Nema obje ima samo JEDNA!
I neka sam mutava ali držim se onog što sam rekla!
Ja i ona smo totalno drugačije tako da ne možemo obje biti super,zabavne......
Uostalom CHAKY je rekao da je ona VEĆA TREKKERICA od mene-no ona to nikada neće biti..........NIKADA.....
P.S.Ok,SUPAČ....JA SAM MUTAVA 
|
| pon 07 kol, 2006 1:44 pm |
|
 |
|
Counselor
|
aj se sad naljuti na mene jer sam rekla da si mutava... 
|
| pon 07 kol, 2006 1:48 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ted;DeA je napisao/la: Uostalom CHAKY je rekao da je ona VEĆA TREKKERICA od mene-no ona to nikada neće biti..........NIKADA.....
pokazi... dodji pokoji put u Udrugu
boze moj kako se ti lako uvrijedis ... tak nebus daleko dogurala u terran empireu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 07 kol, 2006 6:13 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Budem.....jer ću svakog tko mi se bude protivio i svatko tko bude mislio,govorio...nešto što nije po mojoj volji poslati ......ma ne želiš znati gdje.........negdje gdje će patiti i odplatiti sve svoje grijehe..........HA,HA,HA,HA,HA,HA(bolesni smijeh)........ 
|
| uto 08 kol, 2006 2:30 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Govoris kao pravi Sith.Ima nade za tebe jos.
|
| uto 08 kol, 2006 6:54 pm |
|
 |
|
Commander
|
Darth Vallo je napisao/la: Ima nade za tebe jos.
Tvoj osnovna gramatika biti jako dobra.
_________________ I Pekar rekoše: Neka bude buhtle!
I buhtle nastadoše.
|
| uto 08 kol, 2006 8:29 pm |
|
 |
|