| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Chakotay
Chakotay mi je dosadan i krajnje neiskorišten lik. Potencijala je imao na početku, kao i svi Makiji, no ništa od toga. Tu i tamo pokoji Maki trik u bitki, akučimoja mantranje solo u šatlu , glas koji mu ne daje autoritet, a i ne vodi away teamove tako često kao Riker.
|
| ned 16 kol, 2009 12:47 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ne mora biti zanimljiv kad je zgodan 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 16 kol, 2009 10:42 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
da da zgodan je ....  a vidi ga sad nedavno na jedno predstavi .... 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 05 ruj, 2009 5:15 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Monsieur Alphonse iz Allo Allo-a. 
|
| sub 05 ruj, 2009 6:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 05 ruj, 2009 8:33 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
To je Rene govorio Edith kad bi ga ova uhvatila kako se ljubaka sa Yvette. Alphonseova upečatljiva rečenica bi bila kad se uhvati za herc i kaže: ''My dicky ticker.''
|
| sub 05 ruj, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Ajme sta ostari Chakotay. Pa ne bi ga prepozna da ne pise da je to on. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 05 ruj, 2009 10:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mr.Good je napisao/la: Ajme sta ostari Chakotay. Pa ne bi ga prepozna da ne pise da je to on.  ...pa nije toliko ostario koliko se udebljao... ...trebao bi kod Bakule na trening program...
...ipak će najbolje u karijeri izgledati u Voyageru...
| čet 15 lis, 2009 12:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Pa Chakotay je po meni dobar prvi časnik , ali nije ni blizu Rikeru ili Spocku
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 15 lis, 2009 12:27 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: Pa Chakotay je po meni dobar prvi časnik , ali nije ni blizu Rikeru ili Spocku Riker nije za prvog časnika... Mislim šta će ti prvi časnik koji će se u apsolutno svemu slagati s svojim kapetanom. Chakotay je za razliku od Rikera u dosta navrata ulazio u konflikte s Janewayicom, svaki put kad je mislio da je pretjerivala ili kad nije bila u nečemu u pravu. A naposljetku funkcija prvog časnika je da kontrolira i preispituje zapovjedi kapetana onda kad misli da je to potrebno... znači nešto poput razuma kapetana... Eto recimo Spock i Tuvok su odlični za prve časnike, položaj koji po mojoj procjeni najbolje leži Vulkancima... dok recimo kapetanska stolica njima nimalo nebi pasala jer su isto tako Vulkanci previše limitirani s svojom logikom koja ih čini uskogrudnima i ne otvorenima...
| čet 15 lis, 2009 12:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Suikotreki je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Pa Chakotay je po meni dobar prvi časnik , ali nije ni blizu Rikeru ili Spocku Riker nije za prvog časnika... Mislim šta će ti prvi časnik koji će se u apsolutno svemu slagati s svojim kapetanom. Chakotay je za razliku od Rikera u dosta navrata ulazio u konflikte s Janewayicom, svaki put kad je mislio da je pretjerivala ili kad nije bila u nečemu u pravu. Mislim da bi tu prije bilo pitanje jel Janeway za kapetanicu, a ne jel Riker dobar prvi casnik. Jasno da je Chakotay ulazio cesto u konflikte sa Janeway kada je ona donosila takve odluke dosta cesto.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 15 lis, 2009 4:19 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Janeway je odlična kapetanica. Picard i Riker su za bacit. Ništa nevaljaju.
Chakotay mi je dosadan, ali opet mi je miljun puta bolji nego kamionđija Riker. Naravno da Chakotay dolazi u konflikte sa Janeway kad on tu nije postavljen od strane flote. On je bio makijski kapetan. Znači on se namjerno degradirao na mjesto prvog časnika.
Riker je dosadnjaković koji je u svemu slijepo slijedio dosadnog Picarda, nije imao svoje ja. Ti konflikti Prvi časnik-Kapetan mi i jesu zanimljivi u Voy-u. Da ih je TNG imao možda bi bio zanimljiviji.
|
| čet 15 lis, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ovo nije tema Voyger vs. TNG
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 19 lis, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Nema opcije seksi prvi časnik... pa nemam šta za odabrat  zezam se... al ne može se reć da je lik bio loš prvi časnik s obzirom da je kapetanicu podržavao u većini slučajeva... njegov lik je više poslužio da objasni janeway... al zato je indijanac i ima toteme i onu frazu s mojom kućom...  još tetovaža...
| pon 19 lis, 2009 2:57 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Spet je napisao/la: al zato je indijanac i ima toteme i onu frazu s mojom kućom...  još tetovaža... Da to "o kuchi moja" mi nikad nije bilo jasno... Šta im je to trebalo? Kao to bi trebalo zvučati kao indijanski. 
| pon 19 lis, 2009 3:43 pm |
|
 |
|