| Autor/ica |
Poruka |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
 Re: Biste li preživjeli na mjesecu?
A gle, od malena sam fasciniran ljudskim letovima na mjesec, gledao sam sve dokumentarce, čitao sve transkripte misija (u doba kad je internet bio vrlo rijedak), znao sam po redu sve astronaute koji su hodali po Mjesecu... Čak sam i saznao za SSSR-ov plan puta na mjesec (za koji je malo ljudi znalo). Tako da mi se taj redosljed činio normalan ako uzmeš u obzir kako su tada inžinjeri u NASA-i razmišljali (bez previše smisla  )
| pon 31 kol, 2009 5:19 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
hehe, ja ne bi iznosila svoj rezultat u javnost 
| pon 31 kol, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Ispalo mi je 78% Ne znam kak
|
| uto 01 ruj, 2009 12:02 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
pahuljica je napisao/la: hehe, ja ne bi iznosila svoj rezultat u javnost  Pridružujem se. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 01 ruj, 2009 8:59 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
44% nije baš loše 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 01 ruj, 2009 9:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da je kad sam rješavao bilo 44%
Skužio sam večinu stvari (da ti na sunčanoj strani ne treba svjetiljka, da su šibice nepotrebne i sl) ali malo je pretjerano da se mora baš točno poredati... pogotovo nepotrebne stvari... Nekak bi logičnije bilo da treba odvojiti na jednu hrpu korisne, a na drugu hrpu nekorisne stvari...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 02 ruj, 2009 12:02 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
30%
Kak bezveze. Ant je dobro pitao, kak ćeš jest i pit ak imaš odijelo? A to je visoko na ljestvici.
Kao i najlonsko uže. Na sunčanoj strani Mjeseca je oko 100°C, to bi valjda trebalo rastopiti najlon. A najlon je visoko na listi. Kao i first aid kit. Šta će ti? Kak ćeš se cijepit, nalijepit flaster, dat injekciju inzulina ili šta već. Bezveze kviz.
|
| sub 15 ruj, 2012 4:39 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Meni je ispalo 54% Bzv je test totalno 
| sub 15 ruj, 2012 5:02 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
pif 20% , znači od mene nema neke koristi, valjda sam jedino točno stavio za kisik i vodu 
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| čet 27 ruj, 2012 12:44 pm |
|
 |
|