| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Kada već stavljamo ove NASA stvarčice, evo vam Skywatch 2.0. pomoću njega možete vidjeti kada će i iznad kojeg grada proći neka stanica ili nešto tome slično. Evo linka za početnu,tamo možete naći guide ili ako trebate neke plugine skinuti. http://spaceflight1.nasa.gov/realdata/sightings/
A evo vam direktnoga linka:
http://spaceflight1.nasa.gov/realdata/sightings/SSapplications/Post/JavaSSOP/JavaSSOP.html
Tako da možete saznati kada točno pogledati u nebo!! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 06 srp, 2006 4:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|

|
| čet 06 srp, 2006 4:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Izgleda da ljudi baš i nisu "in" za astronomiju 
|
| čet 06 srp, 2006 5:02 pm |
|
 |
|
Admiral
|
predsjednik je napisao/la: Izgleda da ljudi baš i nisu "in" za astronomiju 
ŠTETA!!!!!!
Ne znam meni je to super, još sam išao prije na one tečajeve u zvjezdarnicu!!
Ja mislim kako svi očekuju da je to kao u filmu ili u seriji, ja im mogu samo poručiti, možda za 100 godina!!!!
Ja samo znam da je meni to cool!!

|
| čet 06 srp, 2006 5:06 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Eto, danas je Discovery sletio na majčicu Zemljicu zdrav i čitav.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 17 srp, 2006 8:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
TerNek je napisao/la: Eto, danas je Discovery sletio na majčicu Zemljicu zdrav i čitav.
E HVALA NA OBAVIJESTI...EVO NITKO NIGDJE NIJE NIŠ O TOM NAPISAO
|
| pon 17 srp, 2006 10:40 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Primjetih. Čini mi se da nitko nije komentirao ni oštećenje na oplati. Čudo da su odgovorni pametnjakovići konačno dobro procijenili da će sve ostati čitavo do povratka. Pitam se je li bilo i sličnih "nevažnih problemčića" i na pokojnoj Columbiji 2003?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 17 srp, 2006 10:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
INSTALIRALI SU MALO VIŠE KAMERA ZA PROVJERU 
|
| pon 17 srp, 2006 10:54 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Hm, lako je frajerčinama iz fotelja provjeravat je li sve u redu kad su tuđi životi na kocki.
|
| pon 17 srp, 2006 11:07 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Pa nije bas da se i astronauti brinu...
Glume frajercine 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| uto 18 srp, 2006 1:22 am |
|
 |
|
Admiral
|
predsjednik je napisao/la: TerNek je napisao/la: Eto, danas je Discovery sletio na majčicu Zemljicu zdrav i čitav. E HVALA NA OBAVIJESTI...EVO NITKO NIGDJE NIJE NIŠ O TOM NAPISAO
Ufff, zaboravio sam, bio sam zauzet tako da mi mozak uopće nije razmišljao o tome, hehe sam sebe sam iznenadio ne primjeteći!!  Ali dobro glavno da je mission successfully izvedena! 

|
| uto 18 srp, 2006 8:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 ...misija uspjesna...
Nekak mi nisu bas uvjerljivi.
Vise bi se reklo da su ovaj puta imali vise srece,
radi pjene i toplinskog stita.
A pogotovo hidraulika, koju ne bi mogli
popravljati gore u svemiru.
Kak to rusi mogu ici gore i dolje ,
bez takvih kvarova?
Ili oni samo lete i sute o kvarovima. 
|
| uto 18 srp, 2006 12:04 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Rusi bi vjerojatno rekli da se njihove stvari ne kvare jer obraćaju pažnju na ono što je važno da im sačuva glave,ne kao Ameri koji se bave nekakvim tričarijama za osobni luksuz iznutra, a ne paze na vanjske dijelove. Također bi rekli da Ameri ginu zato što su takve pi***ce, a oni uspijevaju jer su racionalniji, budući da su oni očeličena djeca Sibira. 
|
| uto 18 srp, 2006 1:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Vjerojatno je i razlika u tehnologiji.
Rusi grade jednostavnije i jeftinije brodove koji onda i dulje traju,
dok se kod Amera ,starenjem , samo ima vise toga za pokvarit.
|
| uto 18 srp, 2006 1:50 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
To i ja mislim. Rusi vs. Ameri = Klingonci vs. Starfleet. Rusima je bitno da kanta služi svrsi, bez nepotrebne raskoši.
|
| uto 18 srp, 2006 10:40 pm |
|
 |
|