|
Sada je: uto 29 ruj, 2026 12:18 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Top Forumaš (ili 'Tko nam je skinuo glasove?!')
Top Forumaš (ili 'Tko nam je skinuo glasove?!')
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
 Re: Top Forumaš
uglavnom glasao sam,sada je opet nerijeseno izmedu cviceka,bobe i dejanire
| pon 27 srp, 2009 9:18 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Prošla anketa je završila ovako: (pobrojani svi koji su dobili više od 3 glasa) Kod: Dejanira [ 18 ] Mr.bobo [ 17 ] Cvicek [ 17 ] Ant [ 16 ] T'Rapavi [ 16 ] Mir'Na Riker [ 15 ] Hrčak [ 13 ] Točkica [ 13 ] captain [ 11 ] BrickTop [ 11 ] TerNek [ 11 ] alien she [ 10 ] redhair [ 8 ] dašo [ 8 ] modesty blaise [ 7 ] Chaky [ 6 ] Mimi Sky [ 6 ] Sovereign [ 6 ] Ted;DeA [ 6 ] _Oz [ 5 ] buco [ 5 ] Lore [ 5 ] El Zvonko [ 4 ] T'Grel [ 4 ] Shadowmaster [ 4 ] Miroslav [ 4 ] -fallen-one- [ 3 ] zmajchek [ 3 ]
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 27 sij, 2010 2:03 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Resetirao sam anketu. Na listi su svi koji su se ulogirali zadnjih 60 dana, i imaju više od 200 postova. Poredani su po datumu registracije. Možete glasati za 10 opcija, radi supertočnih rezultata 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 27 sij, 2010 2:06 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
10 opcija? Još uvijek preeeeemalo. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 27 sij, 2010 2:11 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
El Zvonko je napisao/la: :zubo: Čestitam... 
|
| sri 27 sij, 2010 2:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_Oz je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: :zubo: Čestitam...  a morao sam  , sorry na jednom smajliću mislim dobre su ove ankete, a još je bila bolja ona sa najgori forumaš 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 27 sij, 2010 2:25 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
evo i ja sam obavila svoju građansku dužnost 
| sri 27 sij, 2010 2:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
sad bum ja onda, nisam htio prvi da se ne vidi kome sm dao glas 
|
| sri 27 sij, 2010 2:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ne, bila je "najiritantniji forumaš" anketa.... I već u prvih nekoliko sati je bilo komentara "dadada taj i taj me ne voli i ziher je glasao za mene" ili "ajoooojj sad sam u komi, nisam mislio da sam tako iritantan, mislio sa mda sam šaljiv" 
|
| sri 27 sij, 2010 2:28 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Zašto nema na popisu Mr.Gooda? 

|
| sri 27 sij, 2010 2:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Rapavi je napisao/la: Zašto nema na popisu Mr.Gooda?  Jer da ima, Trapavi nebi dobio ni jedan glas. Ovako je pravednije 
|
| sri 27 sij, 2010 2:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Ne, bila je "najiritantniji forumaš" anketa.... I već u prvih nekoliko sati je bilo komentara "dadada taj i taj me ne voli i ziher je glasao za mene" ili "ajoooojj sad sam u komi, nisam mislio da sam tako iritantan, mislio sa mda sam šaljiv"  mah nisam se sjetio točnog naziva...eh upravo ti komentari su bili zanimljivi 
|
| sri 27 sij, 2010 2:32 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cvicek, zakaj si resetirao? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 27 sij, 2010 3:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Zato da bi se moglo glasati i za nove koji su u međuvremenu... izgradili forumski identitet  a i da se tema opet malo aktivira... 
|
| sri 27 sij, 2010 4:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da, sad više neću nikad skupiti toliko glasova...
| sri 27 sij, 2010 4:07 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|