| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Igra prijestolja
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 srp, 2009 4:15 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 21 srp, 2009 4:16 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Srce mi toliko lupa da ne mogu vjerovat.  Disanje isprekidano...lagano mi se manta.... 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 srp, 2009 4:17 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
diši... diši...
|
| uto 21 srp, 2009 4:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Baby yeah!
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 21 srp, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 21 srp, 2009 8:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
"a young actor named Kit Harington" Reading FTW!
|
| uto 21 srp, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Joj, pa mislila sam tko je a ne kako mu je ime.  Znam čitat. Hvala.
|
| uto 21 srp, 2009 8:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
|
| uto 21 srp, 2009 8:59 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
dakle... pročitala sam Igru prijestolja... i dobra je... Dalje u postu su spoileri.Robert Baratheon Zamišljam ga kako prenapuhanog tipa kojeg proganjaju stari duhovi i ne vidi što mu se događa pred očima. Ipak, bilo mi ga je žao kad je umro. Cersei Lannister Pomalo luda k..ka koja mi ide na živce sa svojom ljubažnošću. Joffrey Baratheon (čitaj Lannister) Malo derište, marioneta svoje lude majke. Eddard Jako, jako dobar čovjek. Jedini koji je zaista mario. Samo mi je pomalo naivan Robb Zanimljiv dečko. Catelyn reći ću samo da mi njen lik nema smisla, ali ga je ipak zanimljivo pratiti. Jon Zašto... Zašto... Zašto... Zašto u Noćnu stražu... Zašto u upravitelje? Sansa Malo mi je glupasta. Arya Najsimpatičnija od Starkovih (uz Jona) Bran mogao je proći i bez polomljenih leđa. Daenerys Moj najdraži lik u knjizi. Malo ide iz krajnosti u krajnost, ali nekako mi je simpatična. Drogo ajme meni... Vyseris Taj mali napuhani idiot od zmajeve balege dobio je što je zaslužio...  hehe... Zlatnu krunu... mož si mislit... zato mi je drogo i drag...
|
| pon 27 srp, 2009 5:38 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Pročitah. Napokon. Ou jea. Nisam plakala, začudo. Eddard ostaje najbolji lik. Razmišljala sam o njegovim postupcima imajući na umu sve što je ovdje rečeno i mogu samo reći.....da je dobro postupio. Odluke su se njemu činile ispravnima, a i meni. Cersei me jako ugodno iznenadila što je actually prigovorila sinu kad je odlučio ne pomilovati Eddarda. Što znači da nije kamenog srca kao što sam mislila. Ah...kad sam već počela, mogla bih i dovršiti knjige. 
|
| ned 09 kol, 2009 10:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Volio bih se više upoznati s tim svijetom koji komentirate - ima li neka skračena verzija od 50-100 stranica, da ne moram čitati 800+ 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 09 kol, 2009 11:16 pm |
|
 |
|
|
Nema Cvicek. Pročitaj cijelu knjigu. 
|
| ned 09 kol, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mogao bih pročitati sažetak na Wikipediji i ponekom sličnom mjestu  , ali to ne bi bilo to, to bi bilo ko učenje za ispit
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 09 kol, 2009 11:33 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Cvicek je napisao/la: Mogao bih pročitati sažetak na Wikipediji i ponekom sličnom mjestu  , ali to ne bi bilo to, to bi bilo ko učenje za ispit Pročitaj knjigu najbolje. Pravi se kao da nema 800 str. Pročitaj po jedno poglavlje svaki dan. Tak sam ja napravila. Zaboravi činjenicu da sam čitala 3 mjeseca. 
|
| pon 10 kol, 2009 12:10 am |
|
 |
|