|
Sada je: sri 24 lip, 2026 9:19 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Pitaj osoblje
Zanima me kako ste vi registrirali ovu udrugu i gdje ste je u državnim institucijama registrirali?
|
| ned 14 lip, 2009 12:01 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
frenky je napisao/la: zvonko, znas koje ti rjesenej preostaje... da ti u potpunosti ubijemo acc i napravis novog  da baš ćemo to i napraviti  -naravno ne kaj se tiće pitanja od PrincMatias prebacite ga k nama tko ima ovlaštenja tu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 14 lip, 2009 11:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Zašto nema u gumbekima url koda?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 23 lip, 2009 3:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Hm... upoznat sam s tom greškom. Nema ga - što se mene tiče - zato što sam lijen ići pretraživati kod šta sam točno zeznuo dok sam instalirao Quick reply I meni zna smetati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 23 lip, 2009 3:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Istina, često mi je brže ukucati razno razne uglaste zagrade, kodove i sl nego kopipejstat Enivej.... kad ću imati više slobodnog vremena, i ako me nitko ne preduhitri, pogledat ću to i popraviti.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 25 lip, 2009 5:22 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Kako da u inboxu oznacim sve pm-ove? Pun mi je spremnik, pa bi to sve pobrisala, a ne da mi se klikat pm po pm A ne mogu nac gdje ih mogu sve oznacit...
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 28 lip, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Dejanira je napisao/la: Kako da u inboxu oznacim sve pm-ove? Pun mi je spremnik, pa bi to sve pobrisala, a ne da mi se klikat pm po pm A ne mogu nac gdje ih mogu sve oznacit... Na dnu stranice s desne strane "mark all" 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 28 lip, 2009 1:35 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
mozes oznaciti sve stranicu po stranicu. uglavnom, odes na inbox, odskrolas skroz na dno i tamo dolje desno bi trebalo biti oznaci "sve :: odznaci" sve (ili tako nesto) kliknes oznaci sve i on ti oznaci sve PMove na toj stranici. ako ti je pun spremnik onda to ponovis kojih 8, 9 puta i to je to.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 28 lip, 2009 1:35 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Aaaaaa vidi stvarnooooo To postoji Nije da sam jedno pol sata piljila u taj inbox i pokusavala nac nesto slicno  Nesposobna sam za zivot Hvala decki 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 28 lip, 2009 1:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pitanje iz druge teme: The Boz je napisao/la: Also, ovo je phpbb, tu možeš lockat temu i moderatorima omogućit replyanje na lockane teme... Just FYI. To sve stoji, no za slučaj na koji se odnosi - nije tako. QuickReply preko kojeg se događaju te zaboravnosti, po defaultu otključava temu.... (kako me nasmije kad vidim u logovima XXX otljučao temu - XXX ili YYY zaključao temu) Nisam se potrudio proći kroz cijelu temu na phpbb sajtu da vidim da li ima odgovor da li se to može popraviti. Budem. Ako nema - verzija 3.0.6. će imati ugrađen QR, pa će taj vjerojatno zamjeniti ovaj... pretpostavljam negdje u jesen...
|
| uto 30 lip, 2009 8:18 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Zakaj kad se prebacim na Klingonski sin ne radi opcija chat? Na svim drugima radi pošto sam provjeravao, samo na tom ne
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 04 srp, 2009 4:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|