| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 14.6. - ST Drinking game
Pošto vidim da nitko još nije stavio obavijest, budem ja. Dakle danas je Star Trek drinking game u Španskom od 8 sati nadalje
Pijmo dugo i berićetno
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 14 lip, 2009 6:29 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: 14.6. - ST Drinking game
Joj mene nema ovaj put Uzivajte, zabavite se i budite "vodenasti" 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 14 lip, 2009 6:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dolazim  BTW, gdje se ono nalazi post o tome kako doći do prostorija u Španskom.... ima ljudi koji još nisu sigurni kako doći, bilo bi okej da ima mapa i popis buseva na webu i za prostorije u Španskom... da ne moraju zivkat 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 14 lip, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 15 lip, 2009 3:49 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Pošto nitko još ne komentira budem ja. Uglavnom bilo je dobro Igrali smo Cviček, Mir'na, Hrčak, Teddea, Ant, MAHER i ja. Ja sam dobio Datu u drinking game, koji je u epizodi koju smo gledali bio fakat za ku*** , tak da sam pio više iz potrebe , nego zbog neke njegove poznate uzrečice tipa accesing, fascinating... Cviček je dobio Picarda, oko kojega se više manje vrtila epka pa je malo malo morao pit, a nije da mu je teško palo  Uglavnom nitko se nije napio, a ja sam bio malo pripit  Poslije epizode smo ostali neko vrijeme pričat i popit do kraja ostatak cuge te kasnije otišli do american donuta i doma.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 15 lip, 2009 4:40 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja sam dobila Worfa. Ni njega baš nije bilo u epizodi. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 15 lip, 2009 4:47 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
A Troica je onak sjedila na mostu bez veze. I baš se morala obraćat Picardu. I baš su svi morali primjetiti kad se obraća Picardu. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 15 lip, 2009 9:48 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Naravno. Tko joj kriv kad ona uvijek nešto osjeća.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 15 lip, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hrčak je napisao/la: Naravno. Tko joj kriv kad ona uvijek nešto osjeća. Joj da, i žena "osjeća" nešto  ,ma neee...uopće joj nije bio lik u vidokrugu...mogla je točno VIDJET suzu...al neeeee,ona ju je osjetilaaaaaa.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 15 lip, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ma sve je to ok, bar vas dvije niste bile vodenaste

|
| pon 15 lip, 2009 9:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
ko je bio Troica ? 
|
| pon 15 lip, 2009 9:57 pm |
|
 |
|
Overlord
|
El Zvonko je napisao/la: ko je bio Troica ?  Mir'Na Riker

|
| pon 15 lip, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Sovereign je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: ko je bio Troica ?  Mir'Na Riker Šta nije i Ant bio?
|
| pon 15 lip, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sovereign je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: ko je bio Troica ?  Mir'Na Riker hehe obračat se Cviceku  , sad je meni krivo kaj nisam došao 
|
| pon 15 lip, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Sovereign je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: ko je bio Troica ?  Mir'Na Riker Šta nije i Ant bio? kaj ste tak bili pijani ili... 
|
| pon 15 lip, 2009 9:59 pm |
|
 |
|