|
Sada je: pet 01 svi, 2026 1:24 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Star Trek - Nemesis
Pa kakve to veze ima? Sisko je isto glavni lik... pa je umro u zadnjem nastavku... prema tome? Na taj način bi se barem dalo na dramatičnosti i tragičnosti filma, a da ne kažem da bi se Picarda tada vidjelo kao požrtvovnog heroja...
| pon 08 lip, 2009 11:48 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 11:26 pm Postovi: 100 Lokacija: vž Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Zar nije u B4 prenesena mermorija Date, Koji će kasnije voditi Enterprise-E? Negdje sam to pročitao, više neznam gdje.
|
| pon 08 lip, 2009 11:53 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 08 lip, 2009 12:13 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Samo kažem da bi mi manje smetalo i da mi nije problem što je Data glavni lik, nego sam se više ,,vezala" (iako je to pogrešna riječ) uz Datu nego uz kapetana Picarda. Iako, meni je i kapetan Picard veoma drag, doduše više u seriji nego u filmovima.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 08 lip, 2009 12:18 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Najbolji dio Nemesisa je kad Janeway zapovjeda Picardu. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 08 lip, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mimi Sky je napisao/la: Najbolji dio Nemesisa je kad Janeway zapovjeda Picardu.  Zapravo, to je dio filma kad sam htio gađat ekran daljinskim... 
|
| pon 08 lip, 2009 1:54 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ne znam, meni film bio ful super. šta picardu onaj poremećeni lik nije bio klon a ne sin? hm?
| pon 08 lip, 2009 2:59 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
pa bio je klon valjda?!
|
| pon 08 lip, 2009 4:19 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Naravno da je bio klon, Pa na tome se cijeli film bazira 
|
| pon 08 lip, 2009 4:20 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
znam... nego netko je rekao da je bio sin pa me čudilo
|
| pon 08 lip, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Točkica je napisao/la: Samo kažem da bi mi manje smetalo i da mi nije problem što je Data glavni lik, nego sam se više ,,vezala" (iako je to pogrešna riječ) uz Datu nego uz kapetana Picarda. Iako, meni je i kapetan Picard veoma drag, doduše više u seriji nego u filmovima. Ma to je sve ok, al ipak bi bilo najlogičnije i najbolje da su žrtvovali nekog bezveznog člana posade
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 08 lip, 2009 4:31 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 11:26 pm Postovi: 100 Lokacija: vž Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Sovereign je napisao/la: TOMKHAN je napisao/la: Zar nije u B4 prenesena mermorija Date, Koji će kasnije voditi Enterprise-E? Negdje sam to pročitao, više neznam gdje. Da mislim da je al se ne sjećam točno gdje Al uglavnom su zato i stavili B4 kako bi Data bio spašen, samo što su stvar zeznuli sad sa novim filmom umjesto kojeg je po meni trebao bi TNG film sa Enterprise E, a ne vraćanje u TOS i rađenje alternate timelinea. Srećom je novi film dovoljno dobar da mu to oprostim, ali s tim da kasnije odluče nastavit sa Entom E Iz onih stripova Countdown saznajemo šta se dogodilo s posadom enterprisea, al ne i kako je B4 dospio tamo.
|
| pon 08 lip, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
_Oz je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: Najbolji dio Nemesisa je kad Janeway zapovjeda Picardu.  Zapravo, to je dio filma kad sam htio gađat ekran daljinskim...  Zašto?? Pa valjda je žena zaslužila nagradu za onih 7 godina provedenih u Delti... Al ontopic, film je u biti ok, samo da nisu Datu zeznuli 
| pon 08 lip, 2009 5:56 pm |
|
 |
|
bubica
|
Alokin je napisao/la: Pa valjda je žena zaslužila nagradu za onih 7 godina provedenih u Delti... IMO, jedino što je zaslužila je vojni sud TOMKHAN je napisao/la: Iz onih stripova Countdown saznajemo šta se dogodilo s posadom enterprisea, al ne i kako je B4 dospio tamo.  U onim "Road to 2409" pričicama koje su uvod u "ST Online," točno je objašnjeno kako je B4 postao Data, a kako je Data postao kapetan Etterprisea.
|
| pon 08 lip, 2009 6:09 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Citat: Varaš se jel Sisko nije umro u zadnjem nastavku  Već je otišao kod proroka kolko se sjećam Po ne znam već koji put... Sisko je umro!
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 08 lip, 2009 9:41 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|