|
Sada je: ned 09 kol, 2026 12:09 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Re: 30. 5. Izlet u Đakovo
Pitanje gdje je u Dakovu Magic vil-a ? I jel ce odma moci uclanit ?
| pon 25 svi, 2009 3:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Lovu kupim ja u četvrtak tko donese lovu ide, tko ne donese nejde može se dati i prije četvrtka tko ne dolazi na sastanak 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 25 svi, 2009 3:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
4 od 1 je napisao/la: Pitanje gdje je u Dakovu Magic vil-a ? I jel ce odma moci uclanit ? rekao je Čarobnjak blizu želj. i aut. kolodvora...ali nek on bolje objasni kad se javi... da moci ces se odmah uclaniti 
|
| pon 25 svi, 2009 3:12 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Svi koji dolaze u petak neka mi jave ranije na pm ime i prezime da im rezerviram smještaj u trošku vile... U petak naveče u vili čemo organizirati večeru, druženje, projekciju, itd... U subotu čemo posijetiti katedralu i ergelu (tko želi) a u deset dolazi jedan autobus gostiju u Vilu, pa će ostali gosti pogledati mađioničaski program našega domačina. Poslije podne čemo organizirati osnivačku skupštinu produžnice... Za naveće su rezervirane Đakovačke mažuretkinje, tamburaši, prasetina,itd... Da vas ne gnjavim puno sa programom kojega će biti u izobilju objesniti ću kako doći do Vile Magic... Vila se nalazi na izlazu iz Đakova prema Vinkovcima ali kako rekoh svi gosti u U.S.S. uniformama će biti doćekani na željezničoj ili autobusnoj stanici koja se nalazi na desetak minuta od vile... Evo karte>>>> http://www.magic-vila.hr/karta.html
| pon 25 svi, 2009 11:16 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Dakle...mislim da bi do sutra trebo dobit imena od tihane...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 25 svi, 2009 11:49 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Nadam se da vam je Zvonko rekao ali i mene svakako računajte. Idem u petak, a lovu donosim u četvrtak. Zvonko sve zna.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 26 svi, 2009 12:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
nisam niš rekao, ja znam za tebe ak se danas radi popis navedem te-bez brige 
|
| uto 26 svi, 2009 1:57 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Navečer nastupaju između ostaloga i članovi cirkusa "ELDORADO" koji ima tradiciju preko 200 godina a rade hipnozu, fakirske i Indijske atrakcije te, velike iluzije svijetskoga majstora Harriya Hudinija...
Molio bi još da mi "hitno" potvrdite termin osnivačke skupštine zbog novinara... Predlažem 17 sati...
| uto 26 svi, 2009 8:11 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Kaj se mene tiče, nama odgovara bilo koji termin u subotu popodne, ionako smo svi tamo. Zvonko, Ant?
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| uto 26 svi, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Captain
|
Vila Magic svakoga zadnjega vikenda u petom mjesecu organizira konvenciju iluzionizma, hipnoze,sf i sl.... Ove godine počasni gosti su nam članovi udruge U.S.S. CROATIA iz Zagreba koji će ovom prilikom osnovati svoju prvu produžnicu Izvan Zagreba sa sjedištem u Vili Magic a pokrivati će istočnu Slavoniju... Pored njih u vili če se u subotu naći cirkusanti, iluzionisti, hipnotizeri, itd... Mnogi od njih će pored tamburaša i mažuretkinja nastupiti na pozornici te tako pokazati svoje vještine... A pred programa gosti će biti posluženi slavonskim specijalitetima.... ......prva akademija za čarobnjake poput svjetski poznate škole magije " Hogwart's " se nalazi u Đakovu, lijepom i živopisnom gradu u srcu Slavonije, u prekrasnom prirodnom okruženju plodnih Slavonskih polja. Na glavnom cestovnom pravcu Đakovo - Vinkovci, na više od dva hektara prostiru se razni sadržaji poput: - učionica za čarobnjake, podzemnih radionica za proizvodnju čarobnjačkih pomagala i rekvizita, dječjih igrališta, bazena, teatra, diskoteke, doma čarobnjaka, magic museum-a, kuće strave, mini nogometa, košarke, trampolina itd... Iako je svoja vrata posjetiteljima otvorila tek prije par godina, prva mađioničarska vila u Hrvatskoj, "vila Magic" u Đakovu, poznatog iluzioniste Josipa Ciganovića, već si je prokrčila put u sam vrh turističkih destinacija na ovom području. Na tu, potpunu novost građani i gosti Đakova reagiraju spremno, uživajući u svim njenim brojnim sadržajima, od onih iluzionističkih do krajnje opuštajućih poput kupanja u bazenima… Koncept vile rađen je po uzoru na "New Castle", najpoznatiju američku školu čarobnjaštva. Vila prvenstveno je namijenjena djeci, koja tijekom ljetovanja budu zapostavljena za atraktivne sadržaje. Na ovaj način, dok se roditelji u Vili zabavljaju u dobrom društvu, djeca se bezbrižno igraju uz vrhunsku zabavu pod budnim okom zaposlenika vile magic i uz specijalne efekte profesionalno opremljene mađioničarske pozornice. Obavijestite svoje prijatelje o konvenciji..... Puno čarobnih pozdrava iz srca Slavonije! Magic Academy - Vila Magic Pavićeva 144 Đakovo 31400 Telefon: 031/833-203 Mail: jozo.ciganovic@os.t-com.hrweb: http://www.magic-vila.hr
| sri 27 svi, 2009 1:00 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Evo stavio sam vam event na facebooku. Mađionicare nisam te pronasao na facebooku... http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 305&ref=nf
| sri 27 svi, 2009 1:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
zmajchek je napisao/la: Kaj se mene tiče, nama odgovara bilo koji termin u subotu popodne, ionako smo svi tamo. Zvonko, Ant? Kud svi turci... @ČAROBNJAK...ja bi samo htio da mi (nas 4) malo ranije sjednemo i raspravimo neke detalje npr. nekih sat vremena prije te službene osnivačke skupštine...jer izgleda da ja gibam iz Đakova sa zadnjim busom za ZGB u subotu pa da se to ne bi oteglo...
|
| sri 27 svi, 2009 8:23 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, ovako ljudi!
pozazak u petak u 18:00 sa glavnog kolodvora. sa sobom bi valjalo ponjeti kupace i uniforme.
povratna karta kosta 190 kuna, novce treba donjeti ovaj cetvrtak na sastanak! vracamo se u nedjelju ujutro, vlakovi idu dosta cesto, ideja je da se svi skupa vratimo onim u devet, ako nekome bas ne odgovara noze ici i nekim drugim.
prijavljeni su sljedeci ljudi: Normah, Leo, Ronald, Cvicek, Daso, Tihana, Teddea, Zvonko, T'Grel te moja malenkost.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 27 svi, 2009 2:21 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ako se još netko javi naknadno neče biti problema za smještaj!!! Obavezno ponesite kupače i uniforme da se možemo slikati... 
| sri 27 svi, 2009 5:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Donjet ću i uniformu i kupaće,... i fotić da i ja par slika napravim  Čini mi se da će ovo biti jedna od najboljih konvencija na koje sam išao.. jedva čekam 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 27 svi, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|