| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Stargate Atlantis
Zaboravio sam tko je Ford???
| uto 19 svi, 2009 12:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
BrickTop je napisao/la: Zaboravio sam tko je Ford??? ma onaj crnac, cetvrti clan Shepovog tima. obicno samo hoda u pozadini s puskom. kasnije se navuce na onaj neki enzim i pocne okolo haraciti ili tako nesto. u biti je u standardnoj postavi samo tokom prve sezone
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 19 svi, 2009 12:16 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A joj da, Dobar mi je on bio, dobro su ga i razradili kasnije.
| uto 19 svi, 2009 12:18 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira je napisao/la: Shepppard mi je genijalan, ok, nije O'Neallu ni do koljena, ali mi je svejedno super I obozavam McKaya i Carsona Definitivno tri najjača lika u Atlantisu. BrickTop je napisao/la: Zaboravio sam tko je Ford??? Ajme... Ford 

|
| uto 19 svi, 2009 12:20 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E ja samo imam potrebu da napisem da je McKay genijalan i da ga obozavam i da je savrsen i da je definitivno najbolji lik ne samo iz stargatea, nego iz bilo koje serije I da je najsexy dr.sc. ikad i da mu Daniel Jackson nije ni do koljena 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 21 svi, 2009 11:44 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Haha, ja baš gledao epku gdje imaju dva McKaya, pa si zamisli taj lom... 

|
| čet 21 svi, 2009 11:47 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Haha, ja baš gledao epku gdje imaju dva McKaya, pa si zamisli taj lom...  Ajme... Jedino bolje od jednog McKaya su dva McKaya Jedva cekam da to pogledam Koja je to sezona?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 21 svi, 2009 11:50 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Četvrta sezona, ali bit će i prije pokoja epka sa dva McKaya. Jedna sigurno... 

|
| čet 21 svi, 2009 11:53 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira je napisao/la: E ja samo imam potrebu da napisem da je McKay genijalan i da ga obozavam i da je savrsen i da je definitivno najbolji lik ne samo iz stargatea, nego iz bilo koje serije I da je najsexy dr.sc. ikad i da mu Daniel Jackson nije ni do koljena  he, he, he, tako... sad je moje srce na mjestu. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 21 svi, 2009 12:07 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
ma mckay je dobar,ali predobro mi je kada on i ronan negdje zapnu  bilo par takvih epki,mislim 4 sezona,nisam siguran vise
| pet 22 svi, 2009 1:41 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 29 svi, 2009 10:18 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 02 lip, 2009 11:13 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Uistinu se wraithovi ne mogu nosit s goa'uldima, a replikatore neću ni spominjati... iako, ajd zbog tih replikatora možemo vidjeti malo više ancientske tehnologije što je OK. 

|
| uto 02 lip, 2009 12:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Dejanira je napisao/la: Anyway, ja na sredini trece sezone Atlantisa, i dalje sam totalno odusevljena, skroz sam SG1 prestala gledat ...to se i meni dogodilo... SGA mi je jednostavno bio napetiji... SG1 bez Jacka nije više bio toliko cool...
| uto 02 lip, 2009 3:31 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 08 lip, 2009 4:52 pm |
|
 |
|