Sada je: sub 27 lip, 2026 12:21 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 389 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Sljedeća
 Star Trek XI 

Ocjene filma:
10 38%  38%  [ 18 ]
9 19%  19%  [ 9 ]
8 13%  13%  [ 6 ]
7 13%  13%  [ 6 ]
6 4%  4%  [ 2 ]
5 2%  2%  [ 1 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 11%  11%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 47

Star Trek XI 
Autor/ica Poruka
The Traveler
The Traveler

Naj Serija: TNG
Post Re: Star Trek XI - komentari nakon premijere *spoileri*
Oz je napisao/la:
Super, baš si "doživio" film:
A da ne spominjem zvučne efekte koje nisi čuo...

A ti ne razlikuješ TS verziju od CAM verzije.
Da te uputim... TS ima zaseban izvor zvuka, nije kao CAM gdje kamera kojom je snimano hvata zvuk iz kina pa čuješ svakakve ljude u kinu što pričaju...
A ovaj TS je dosta gledljiv. Pogledaj samplove.
slika
Oz je napisao/la:
Idi vidi, pa se sam uvjeri. Dosjei su razdvojeni, npr. James T. Kirk i James T. Kirk - Alternate Timeline. Isto vrijedi za Vulkan, za koji piše ne da je definitivno uništen, nego uništen u alternativnom timelineu.

To je sad podnošljivo kada je u pitanju samo jedan film. A što će biti kada počnu snimati novu seriju koja će se nadovezivati na ovaj film.
Postojat će dvije memory-alphe.
Memory-alpha i Memory-alphaAlternateReality.

slika

pon 18 svi, 2009 8:06 pm
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Lore je napisao/la:
Da te uputim... TS ima zaseban izvor zvuka, nije kao CAM gdje kamera kojom je snimano hvata zvuk iz kina pa čuješ svakakve ljude u kinu što pričaju...
A ovaj TS je dosta gledljiv. Pogledaj samplove.
A neš ti razlike :lol: Ovakav film se što se mene tiče, ne isplati gledati na nikakvim TSovima i CAMovima.... nisam siguran ni da li bi i screener išao gledati...

I da, slažem se s Ozom glede vrijeđanja po forumu... ok je pljuvanje po filmu/seriji, ali ne i po ostalim forumašima

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pon 18 svi, 2009 8:12 pm
Imperial Fleet Commander
Imperial Fleet Commander

Naj Serija: VOY
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: </3
Cvicek je napisao/la:
A neš ti razlike :lol: Ovakav film se što se mene tiče, ne isplati gledati na nikakvim TSovima i CAMovima.... nisam siguran ni da li bi i screener išao gledati...

Nemamo svi Cinestare :roll:

pon 18 svi, 2009 8:15 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Ja osobno bih radije pričekao da izađe koliko toliko gledljiva verzija, a ne si upropastiti gledanje najboljeg filma ove godine sa nekakvim cam smećem...
Uostalom, nije ZG jedini grad koji ima kina u kojima se ST11 prikazuje, onaj tko hoće može potrošiti za put do kina i nazad...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pon 18 svi, 2009 8:17 pm
bubica
bubica

Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Lore je napisao/la:

Hvala na lekciji, ja sam inače internetski kreten, newbie, šta sve ne i nikad nisam čio za CAM i Telesync...

Screenshot koji sam postao sam napravio sam iz DEViSE-ove TS verzije, koja je čine se, nešto lošija od ove CHLS, al praktički isto sra**, drugo pakovanje.

slika
Evo, usporedi ovo s prvim screencapom koji si postao.

Ja bih osobno radije čekao R5 ili DVD-rip, nego si kvario gušt s ovakvim g*vnom.
Ali opet, ljudi su nestrpljivi, i to razumijem.

Lore je napisao/la:
To je sad podnošljivo kada je u pitanju samo jedan film. A što će biti kada počnu snimati novu seriju koja će se nadovezivati na ovaj film.
Postojat će dvije memory-alphe.
Memory-alpha i Memory-alphaAlternateReality.

Pa ne vidim šta bi tu trebalo bit tako skandalozno...

pon 18 svi, 2009 8:21 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Ni meni nije skroz leglo to s alternativnim svemirom / rušenjem orginalnog vremenskog pravca,... ili šta već je posrijedi... ali sve dugo je odlično.... opet nakon više godina imamo novi Trek film, i ovaj ulijeva nadu da se Trek ponovno vrača, do prije koju godinu bilo je pitanje da li će se više uopče snimiti ikakav trek... neki izgubljeni u prošlosti bi radije da se ne snimi nijedan novi film/serija pa da ponavljaju kako je TNG (ili koji već) bio vrhunac treka.... možda su sad jalni što je film tako dobro prošao kod publike :D

Neke sitnice liče na SW - ali to samo po sebi nije loše - jer SW filmovi su vrhunski po specijalnim efektima, ludim rasama i sl... i bilo je lijepo vidjeti aliene u novom filmu koji se uvjerljivošću mogu mjeriti sa SWom koji je po tom pitanju uvijek nadmašivao Trek... (fora je i Scottijev pajdaš, i ona doktorica, i lik koji je sjedio u baru između Kirka i Uhure....

Bit će još godinama rasprave da li je uništen "stari" trek svemir ili je ovo paralelni vremenski pravac i sl. Putovanje kroz vrijeme je ipak SF - i film je i s time uspio utoliko što se opet o tome raspravlja - o vrstama putovanja kroz vrijeme, da li se stvara novi svemir ili uništava postojeći timeline i sl...

slika

pon 18 svi, 2009 9:50 pm
Ensign
Ensign

Ljudi nemojte skidat film nego laganini do kina.Ako već morate skidat onda daj bar dvd rip ili r5.Ovak loše verzije nema smisla gledati.

pon 18 svi, 2009 11:33 pm
bubica
bubica

Solid Snake je napisao/la:
Ljudi nemojte skidat film nego laganini do kina.Ako već morate skidat onda daj bar dvd rip ili r5.Ovak loše verzije nema smisla gledati.

Mislim da se za ovaj film isplati sjest u auto i otić u najbliži grad s kinom, ako ga već tvoje mjesto nema.

pon 18 svi, 2009 11:35 pm
Profil Web stranica
Imperial Fleet Commander
Imperial Fleet Commander

Naj Serija: VOY
Opis Stanja: </3
_Oz je napisao/la:
Mislim da se za ovaj film isplati sjest u auto i otić u najbliži grad s kinom, ako ga već tvoje mjesto nema.

Ili potrošit 200kn na autobusnu kartu do Zagreba :-s

uto 19 svi, 2009 8:16 am
Profil Web stranica
bubica
bubica

Alokin je napisao/la:
_Oz je napisao/la:

Ili potrošit 200kn na autobusnu kartu do Zagreba :-s

Okej, znam da su teška vremena, ali meni ne bi bilo žao tih 200 Kn, Star Trek je u kinima jednom u sto godina. Al opet, nekim ljudima 200 Kn znači jako puno ovih dana...

uto 19 svi, 2009 2:25 pm
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Nisam :P
_Oz je napisao/la:
Evo za hejtere:

http://www.ex-astris-scientia.org/inconsistencies/inconsistencies-trekxi.htm

Tko god da je ovo pisao, stvarno ima slobodnog vremena na bacanje. Nisam čitao, nit namjeravam (tako skoro).

Ima tu dobrih stvari napisanih, svaka cast liku koji je pisao mora da je ST freak of nature. Vecinu stvari sam primjetio, no nisam razbijao glavu time, ovaj lik ocito je.

Evo jedne od vecih gresaka koje sam tek sada kada sam procitao dobio onaj "gle fakat" efekt.

Moreover, the distress call states something about a "lightning storm in space". This is very important, because Kirk recalls a similar description from reports about the loss of the Kelvin and he warns Captain Pike that they are running into a trap. But why should there be an anomaly at Vulcan at all? Nero has just begun to drill the whole and still kept the "Red Matter" in his vessel. The way it is described it sounds as if the Narada has emerged from another time again, like the ship did when it appeared in front of the Kelvin 25 years earlier. So the Narada has time travel capability? No, because otherwise Nero wouldn't have to wait 25 years. And so the description of the anomaly at Vulcan, which is a big point of the plot, winds up as a major error.

"This is usually the part where people start screaming."

uto 19 svi, 2009 7:35 pm
Profil ICQ
bubica
bubica

Lucius je napisao/la:
Ima tu dobrih stvari napisanih, svaka cast liku koji je pisao mora da je ST freak of nature. Vecinu stvari sam primjetio, no nisam razbijao glavu time, ovaj lik ocito je.

Evo jedne od vecih gresaka koje sam tek sada kada sam procitao dobio onaj "gle fakat" efekt.

E pa u tom "gle fakat" efektu i jeste problem. Što više analiziraš, to više sitnica češ iskopat, ali koji je smisao? Npr. Kelvinov shuttle-bay je iznad mosta, a kad kapetan Robau ide u shuttle, turbo lift vozi prema dolje. To je totalni apsurd, kojeg ja nisam ni bio svjestan dok nisam pročitao na netu. Činjenica je da je film turbo zanimljiv, likovi su snažni, glumci su dobri i ja sam uživao u svakoj sekundi. Čemu svo to analiziranje? Na koncu konca to je samo film, ne novo poglavlje svetog pisma il neš...

sri 20 svi, 2009 12:11 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Cvicek je napisao/la:
Ni meni nije skroz leglo to s alternativnim svemirom / rušenjem orginalnog vremenskog pravca,... ili šta već je posrijedi... ali sve dugo je odlično.... opet nakon više godina imamo novi Trek film, i ovaj ulijeva nadu da se Trek ponovno vrača, do prije koju godinu bilo je pitanje da li će se više uopče snimiti ikakav trek... neki izgubljeni u prošlosti bi radije da se ne snimi nijedan novi film/serija pa da ponavljaju kako je TNG (ili koji već) bio vrhunac treka.... možda su sad jalni što je film tako dobro prošao kod publike :D

Ja bi htio da se snimi novi Trek, ali pravi Star Trek. Nebi htio neku seriju, koja ima Star Trek u imenu, tipa Smallville ili Supernatural gdje nitko nije stariji od 25 i svi su superkul, a po novom filmu, izgleda da cemo to dobiti

sri 20 svi, 2009 3:49 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ja dao filmu 8...
...dobar je, ali ima nekih nelogičnosti...
..ne što se tiće vremenskog pravca... to mi je skroz ok, već radi same priče...

...moram detaljan post napraviti oko toga svega...
...dojmovi su se slegli...

...i da, sreća moja šta sam ga gledao u Cinestaru na najboljim mjestima... tako da je doživljaj bio vrhunski... :thumbs2:

Ant i Deajnira .... hvala... :hail: :hail:

čet 21 svi, 2009 2:26 am
Profil ICQ Web stranica
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
Lucius je napisao/la:
Moreover, the distress call states something about a "lightning storm in space". This is very important, because Kirk recalls a similar description from reports about the loss of the Kelvin and he warns Captain Pike that they are running into a trap. But why should there be an anomaly at Vulcan at all? Nero has just begun to drill the whole and still kept the "Red Matter" in his vessel. The way it is described it sounds as if the Narada has emerged from another time again, like the ship did when it appeared in front of the Kelvin 25 years earlier. So the Narada has time travel capability? No, because otherwise Nero wouldn't have to wait 25 years. And so the description of the anomaly at Vulcan, which is a big point of the plot, winds up as a major error.

konkretno, ovaj drugi lightining storm se odnosi na Spockov brod koji je upravo nedavno pristigao.
ono sto ovdje eventualno moze biti nelogicno je zasto su Fedsi taj lightining storm povezali sa Vulkanom, ali moguce je da je Spock dosao negdje u blizini vulkanskog sustava pa su zato tu neobicnu pojavu povezali sa neobicnim "seizmickim aktivnostima" na planetu (kao eventulano moguce objasnjenje)

čet 21 svi, 2009 12:01 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 389 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: