| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Baltar
Gaius Baltar.  Ovdje se rapišite o ovom ludom znanstveniku kojeg toliko volimo da ga sanjamo u kupaćim gaćama ili vidimo njegove klonove nasred ulice kojima se potom hihoćemo u facu dok im ne postane neugodno. Zašto ga volimo? Pa znanstvenik je, geekast je, prokleto zgodan i....ima jednostavno nešto privlačno kod muškaraca kojima silni problemi razdiru dušu pa si umišljaju zgodne ženske. Zanemarit ćemo da je nizak. Dakle, zašto vi volite Baltara? Ne voljeti ga je jednostavno nemoguće. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 10 svi, 2009 1:25 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Baltar
zato sto je znanstvenik.neurotican psihopat.muljator.dopada mu se sixica iako mi je fizicki ruzan, ima nekaj kaj me jako jako jako privlaci kod njega. e da i seksi mu stoje naocale. 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 10 svi, 2009 1:28 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Fizički ružan???? Ok,ajde ukusi su različiti....ali fizički ružan??? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 10 svi, 2009 1:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
alien she je napisao/la: iako mi je fizicki ruzan, :
...pošteno...
...meni je lik u serijalu odvratan, već od prve epizode... ...toliki isfrustrirani egomanijak... bljach...
...on je BSG Kai Winn...
| ned 10 svi, 2009 1:31 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Neću pričati jel zgodan, ružan ili tako nešto... to me u ovom slučaju ne zanima. Baltar mi je bio jedan od najboljih likova u BSG-u dok ga nisu po mom mišljenju upropastili i marginizirali... Neću previše pisati tko, što, kada i kako da ne bi spojlao... 

|
| ned 10 svi, 2009 1:33 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pošteno...
...meni je lik u serijalu odvratan, već od prve epizode... ...toliki isfrustrirani egomanijak... bljach...
...on je BSG Kai Winn... Dobro, tebi je odvratan, znači da je uspio ostaviti neki utisak i to prilično jak. Najgore bi bilo da si ostao ravnodušan na njega. Eto vidiš, Gaius je kul. 
|
| ned 10 svi, 2009 1:35 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Baltar je jedna obična curica. Uopće se ponaša kao muškarac + Six ga može prebiti kad god to poželi.  Istina je da ima seksi naglasak. Ali od prve sekunde kad sam ga ugledala znala sam da će biti negativac.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 10 svi, 2009 1:38 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 13 tra, 2009 3:20 pm Postovi: 139 Lokacija: Red Dwarf
|
na početku me jako podsječo na mene, a onda je posto pitchka nakon 20 mijnutqa prve epizode. Do kraja druge sezone, kolko sam gledo, je ozadržo tu karakternu osobinu
edit: da dodam nakon godinu i pol, pogledao sam cijeli BSG 2 puta i zaključio da je baltar zakon. Vrlo praktičan lik, sviđa mi se njegov nagon za preživljavanjem, iako mi se gadi što je otkrio religiju, al i ja bi slavio boga da dobijem 6 i sve ostale koje je... Hehe, i smiješno je nizak.
No da. I mislim da sam bio pijan kad sam pisao ovaj post u travnju 2009.
_________________ Nisam pročito forumska pravila.
|
| ned 10 svi, 2009 2:59 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
nije moj tip. premalo muževan i niska emocijonalna inteligencija 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 10 svi, 2009 4:30 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
meni Bltar zna biti zakon u epizodama kad se pokaze u nekom "znanstvenik modu"
tipa, majizrazenije mi je to u epki Pegasus i naredne dvije. gdje se vidi kako covjek uistinu nije budala, gdje se vidi taj njegov znanstveni nacin razmisljanja, gdje se vidi da i sam ima sposobnosti za prijevaru i zavaravanje drugih, da ima vlastiti mozak i da ga nisu bez razloga smatrali najpametnijim covjekom kolonija.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 10 svi, 2009 7:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Mr.bobo je napisao/la: alien she je napisao/la: iako mi je fizicki ruzan, :
...pošteno...
...on je BSG Kai Winn... ovo sve stoji ! apslutno se slazem s ovom usporedbom !
| pon 11 svi, 2009 10:48 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
e da kak dalje gledam, iskreno, baltar je malo prevelika p**da.
mislim ima dobre namjere i sve, ali mu je tolko j**eno bitno kaj budu drugi rekli/napravili itd.
trenutno me malo zivcira, ne znas dal ga je briga za reputaciju ili za six.
(gledala bas pegasus i resurrection ship epizode)
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 14 lip, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Najmanje iritantan je u zadnjoj epizodi 4. sezone. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 14 lip, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
idealna majica za dragog nam gaiusa: 
|
| pet 26 lip, 2009 1:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Lik ima isklesan izraz lica "I made you cookie but I eated it"...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 26 lip, 2009 2:15 pm |
|
 |
|