|
Sada je: sub 18 tra, 2026 8:59 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Star Trek XI - komentari nakon premijere *spoileri*
Jedno mi nije jasno , ako je ovo paralelni svemir , sto ce se onda zbit sa nasim originalnim trek svemirom u kojem se treba nastavit radnja nakon nemesisa i malo i tu nesto istrazit ?
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 08 svi, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
captain je napisao/la: Jedno mi nije jasno , ako je ovo paralelni svemir , sto ce se onda zbit sa nasim originalnim trek svemirom u kojem se treba nastavit radnja nakon nemesisa i malo i tu nesto istrazit ? Ništa, taj svemir nastavlja neizmjenjen, jedino je Romulus uništen. Sad bi bilo jako zanimljivo da saznamo šta je dalje bilo sa Romulanskim Carstvom.
|
| pet 08 svi, 2009 3:04 pm |
|
 |
|
Trekker
|
Uglavnom, pogledao film juče, zadovoljan sam, sve gore napisano stoji. Znači odlični likovi i efekti, ima humora u stilu TOS-a, akcije i svega.. Jedino što mi se osobno previše ne sviđa taj alternativni vremenski pravac, ponovno izmišljanje star treka. Jest da otvara sad puno novih mogučnosti, ali recimo da sam ja radio  ostavio bi kak je bilo, uveo malo i likove iz ostalih rasa osnivača federacije, možda naglasak filma stavio više na samu federaciju, upoznavanje likova na akademiji, već bi se i u tom scenariju dala napravit odlična priča, i još par djelova iza toga.. Inače nemam zamjereke na izgled borda i sl. stvari o kojima se pričalo za vrijeme stvaranja filma. Šteta na izbacivanju klingonaca, koji su trebali bit jer sam vidio prije na imdb-u pod castingom da ih je bilo. Sve u svemu odličan sf film, i glavno da Star Trek ide dalje 
|
| pet 08 svi, 2009 6:00 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 08 svi, 2009 6:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dakle, ja mislim da je film preeeeeeesavršen!!!!!  Efekti, priča, likovi, akcija, trebe - prezakon  Brodovi su strašno lijepi (i iznutra i izvana), a pogotovo Enterprise  Romulanski brod mi je također impresivan  Strojarnica me podsjeća na neki industrijski kompleks, ali je dosta realna Uhura mi je predobra Fora je što se pojavljuje i stari Spock u filmu Kirk je totalni luđak - baš je prezakon  Ima par grešaka u filmu, i prijevod je pomalo smiješan (berićetno, vazda, kostolom ), i ne sviđa mi se što su uništili Vulkan, ali cjelokupni dojam je super
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 08 svi, 2009 6:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
_Oz je napisao/la: captain je napisao/la: Jedno mi nije jasno , ako je ovo paralelni svemir , sto ce se onda zbit sa nasim originalnim trek svemirom u kojem se treba nastavit radnja nakon nemesisa i malo i tu nesto istrazit ? Ništa, taj svemir nastavlja neizmjenjen, jedino je Romulus uništen. Sad bi bilo jako zanimljivo da saznamo šta je dalje bilo sa Romulanskim Carstvom. cek sad mi je tek nejasno ? U pravom Trek svemiru (jel postoje Vulkan i Romul ) ili su unisteni ?
| pet 08 svi, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
Trekker
|
Kolko sam ja skužio u pravom Trek svemiru je uništen Romul u 24. st., a u ovom alternativnom pravcu je uništen Vulkan..
|
| pet 08 svi, 2009 6:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Watson je napisao/la: Kolko sam ja skužio u pravom Trek svemiru je uništen Romul u 24. st., a u ovom alternativnom pravcu je uništen Vulkan.. dobro si skužio
| pet 08 svi, 2009 6:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Cudno da nitko nije otvorio ovo ovdje... A o filmu... Ukratko, kao SF film je los, kao ST je jos gori Recimo da nije Star Trek, nego neki random SF film... Ima ona prva bitka, ako se to moze tako nazvati, bolje bi bilo masakr, koja mi je jos relativno ok, i to je to... kasnije ima hrpa nekih polu bitki, eksplozija, tucnjava... Hrpa specijalnih efekata i nista vise A ima i dosta nelogicnosti... Enterpriseu treba 3 minute do Vulkana, a na povratku do Zemlje, Spock stigne izbaciti Kirka, onaj tamo nadje drugog Spocka, Scottyja, vrate se na brod i bas onda stignu do Zemlje... pol sata najmanje... Onda to Spockovo izbacivanje Kirka s broda... sta onda nisu imali zatvore ili nesta? Nego ga izbaci usred nekog ledenog planeta... idiotski... i onda Kirk jos naidje na Spocka tamo... jea, rajt Onda Kirk nakon te sve akcije bude promoviran u kapetana... Nakon 3 godine akademije direktno kapetan... da nije zalosno bilo bi smjesno Cehov sa 17 godina na brodu... sta je taj isao na Akademiju umjesto u osnovnu skolu? Ima jos hrpa toga, nabrojat cu kad se sjetim A kao Ster Trek... Ukratko, posrali su se po fanovima koji ST prate 5, 10 ili 40 godina. "Jebite se vi, ocemo nove fanove" TOS, TNG, DS9 i Voyager vise ne postoje... kao ni Vulkan Zanimljivo, Enterprise, kojeg tolko fanova izbacuje iz kanona, sad ustvari jedini postoji u novom kanonu 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 08 svi, 2009 8:42 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
MacGyver je napisao/la: Enterpriseu treba 3 minute do Vulkana, a na povratku do Zemlje, Spock stigne izbaciti Kirka, onaj tamo nadje drugog Spocka, Scottyja, vrate se na brod i bas onda stignu do Zemlje... pol sata najmanje...
Onda to Spockovo izbacivanje Kirka s broda... sta onda nisu imali zatvore ili nesta? Nego ga izbaci usred nekog ledenog planeta... idiotski... i onda Kirk jos naidje na Spocka tamo... jea, rajt Od Zemlje do Vulkana im je trebalo par minuta, ali kada su stigli na Vulkan i vidjeli što se tamo dešava, imali su zapovijed da idu prema nekom Savezu gdje ih čeka flota. Sumnjam da je taj savez između Vulkana i Zemlje, zato im je i trebalo pola sata. A spockovo izbacivanje Kirka je bilo skoro pa vrhunac Spockome kompromitiranosti, A susret Kirka i Starog spocka je jednostavno Sudbina.
| pet 08 svi, 2009 8:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Star Trek XI - komentari nakon premijere
Ok, sad tek citav vase komentare i nemogu vjerovat... Jesmo mi gledali isti film? Onak, sve sto ste dosad pratili vise ne postoji i to je vama ok? Ant je napisao/la: a, dobro, prica i nije nesto bogzna sto, ali to nije niti bio imperativ.
A sta je onda bio imperativ? Efekti mozda? _Oz je napisao/la: captain je napisao/la: Jedno mi nije jasno , ako je ovo paralelni svemir , sto ce se onda zbit sa nasim originalnim trek svemirom u kojem se treba nastavit radnja nakon nemesisa i malo i tu nesto istrazit ? Ništa, taj svemir nastavlja neizmjenjen, jedino je Romulus uništen. Sad bi bilo jako zanimljivo da saznamo šta je dalje bilo sa Romulanskim Carstvom. Ne nastavlja se neizmjenjen nego vise ne postoji. Unisten je. Zamisli da se netko vrati u proslost i ubije tvoju mamu prije nego si se rodio, ti ui cijeli tvoj zivot se nikad nebi dogodio. Nebi nastao neki paralelni svemir gdje ti nebi postojao, nego ti jednostavno nebi postojao. To je i sa Star Trekom. Vise ne postoje Inner Light, Best of Both Worlds, Timeless, City on the Edge of Forever, In the Pale Moonlight, Blink of an Eye, The Visitor, All Good Things itd itd. i to je vama ok?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 08 svi, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
MacGyveru, sve postoji, ovo je samo Alternativni Time-line. Super je što je priča otišla u alternativnu, jer je otvorila novu stranicu za nove ideje bez brkanja sa starim kanonom.
| pet 08 svi, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Trekker
|
Da te minutaže prevaljenih udaljenosti jesu malo čudne , al ajde toga je bilo i u drugim filmovima i serijama... sam mi malo jest čudno da neko ko praktički još nije završio akademiju dobije titulu kapetana..
|
| pet 08 svi, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ajd ti MekGajver pogledaj zadnju epizodu Fringea di barba Walter lipo objašnjava koncept multiverzuma.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 08 svi, 2009 8:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Enterpriseu treba 3 minute do Vulkana, a na povratku do Zemlje, Spock stigne izbaciti Kirka, onaj tamo nadje drugog Spocka, Scottyja, vrate se na brod i bas onda stignu do Zemlje... pol sata najmanje...
Onda to Spockovo izbacivanje Kirka s broda... sta onda nisu imali zatvore ili nesta? Nego ga izbaci usred nekog ledenog planeta... idiotski... i onda Kirk jos naidje na Spocka tamo... jea, rajt Od Zemlje do Vulkana im je trebalo par minuta, ali kada su stigli na Vulkan i vidjeli što se tamo dešava, imali su zapovijed da idu prema nekom Savezu gdje ih čeka flota. Sumnjam da je taj savez između Vulkana i Zemlje, zato im je i trebalo pola sata. A spockovo izbacivanje Kirka je bilo skoro pa vrhunac Spockome kompromitiranosti, A susret Kirka i Starog spocka je jednostavno Sudbina. Da istina, ovo za put nazad do Zemlje imas pravo, al ovo izbacivanje Kirka, nije mi jasno kak je to posada dopustila? I Spock, iako je bio kompromitiran, svejedno je trebao biti dovoljno pametan da to ne napravi... Mislim to nebi napravio ni Archer u trecoj sezoni, ni Sisko u In the Pale Moonlight (dobro, on mozda i bi  )... Al Spock koji je Vulkanac? Mislim, istina da ga su mu upravo unistili planet, ali nije mu Kirk kriv za to BrickTop je napisao/la: MacGyveru, sve postoji, ovo je samo Alternativni Time-line. Super je što je priča otišla u alternativnu, jer je otvorila novu stranicu za nove ideje bez brkanja sa starim kanonom. Kako moze postojati kad je unisten? Ne postoji, ovo sada je jedini timeline
|
| pet 08 svi, 2009 8:56 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|