|
Sada je: sri 24 lip, 2026 5:51 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Forum traži moderatore! (natječaj završen)
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Forum traži moderatore! (natječaj završen)
"You've always had a hard time finding your place in this world, haven't you? Never knowing your true worth. You can settle for less in ordinary life, or do you feel like you were meant for something better? Something special." Da li stalno visiš na forumu i stalo ti je do njega? Da li se smatraš trekerom koji živi za trek, koji želi volontirati i dati svoj doprinos Trek forumu i popularizaciji treka uopće? Da li si ikada vidio offtopičarenje po nekom topicu i poželio ga ukloniti? Ali nisi mogao...? Da li si ikada poželjeo odvojiti zanimljivu raspravu u novu temu jer je počela biti offtopic u postojećoj temi? Ali nisi mogao...? Da li te privlače rasprave o budućnosti foruma, ali do sada su tvoje ideje ostale uglavnom neprimjećene. Da li želiš imati pristup na još nekoliko podforuma, nevidjljivih za obične korisnike? Možeš li izdržati stalna prigovaranja drugih forumaša da nisi objektivan, da si se promjenio, da u moderiranju neke forumaše i serije favoriziraš, a druge da si uzeo na zub? Možeš li izdržati kritike admina u stilu "jooooooj zašto si pobrisao tu temu, meni se baš sviđala  ",.... ili " "#$% napravio si to kontra Pravila foruma... kad ćeš ih već jednom bar pročitati???" Jesi li spreman nositi se s tajnama koje večina ne zna? Da li si spreman šutiti kad te netko pita npr. "tko je kako glasao za prošli ban?"  Ukratko, TI koji ovo čitaš - ako si se "pronašao/la" u rečenicama iznad, i želiš raditi nešto za što nikada nećeš biti plačen/a, ali ćeš zato stalno dobijati kritike i biti procjenjivan od svih.... onda za teme imamo odličnu vijest: Forum treba još moderatora!Postani dio osoblja najvećeg i najboljeg hrvatskog trek foruma - prijavi se ovdje!
Kreni u veliku moderatorsku avanturu! Probijaj se kroz forumske intrige, offtopic i spam od običnog lokal-moderatora sve mjesta do globalnog moderatora, a jednog dana i do mjesta admina... Ništa nije nemoguće! I po mogućnosti za početak napiši ukratko zašto misliš da bi bio/bila dobar kandidat za moderatora (i koje bi podforume volio/la moderirati) Neka show započne!  Cvicek, Jedan od članova žirija natjecanja "Forum traži moderatora" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 01 svi, 2009 1:29 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Forum traži moderatore!
Cvicek je napisao/la: Da li stalno visiš na forumu i stalo ti je do njega? Da i da.Cvicek je napisao/la: Da li se smatraš trekerom koji živi za trek Ne (okej, ovo je možda denial).Cvicek je napisao/la: koji želi volontirati i dati svoj doprinos Trek forumu Apsolutno!Cvicek je napisao/la: i popularizaciji treka uopće? Erm, nije li to Paramountov posao?Cvicek je napisao/la: Da li si ikada vidio offtopičarenje po nekom topicu i poželio ga ukloniti? Ali nisi mogao...? Uf, koliko puta.Cvicek je napisao/la: Da li si ikada poželjeo odvojiti zanimljivu raspravu u novu temu jer je počela biti offtopic u postojećoj temi? Ali nisi mogao...? Da.Cvicek je napisao/la: Da li te privlače rasprave o budućnosti foruma, ali do sada su tvoje ideje ostale uglavnom neprimjećene. Check!Cvicek je napisao/la: Da li želiš imati pristup na još nekoliko podforuma, nevidjljivih za obične korisnike? Ima skrivenih podforuma? Sweet!Cvicek je napisao/la: Možeš li izdržati stalna prigovaranja drugih forumaša da nisi objektivan, da si se promjenio, da u moderiranju neke forumaše i serije favoriziraš, a druge da si uzeo na zub? Dapače... Bring it on!Cvicek je napisao/la: Možeš li izdržati kritike admina u stilu "jooooooj zašto si pobrisao tu temu, meni se baš sviđala  ",.... ili " "#$% napravio si to kontra Pravila foruma... kad ćeš ih već jednom bar pročitati???" Mislim da je ovo trik pitanje, na koje je pravi odgovor: "Da, pročitat ću pravila foruma ASAP!"Cvicek je napisao/la: Jesi li spreman nositi se s tajnama koje večina ne zna? Da li si spreman šutiti kad te netko pita npr. "tko je kako glasao za prošli ban?"  Ovo zvuči privlačno...Cvicek je napisao/la: I po mogućnosti za početak napiši ukratko zašto misliš da bi bio/bila dobar kandidat za moderatora (i koje bi podforume volio/la moderirati) Ja bi bio moderator jer mislim da bi bio super moderator jer mislim da su moderatori super. I mislim da je ovaj forum super. I mislim da bi ovaj forum imao koristi od moje čelične ruke, dobre volje i entuzijazma.
Volio bih moderirati Star Wars podforum jer se smatram stručnjakom za tu tematiku. Još su od interesa "TV & Film," "ENT" i "Trek Filmovi" (ma zapravo, sve vezano uz Trek). Cvicek je napisao/la: Cvicek, Jedan od članova žirija natjecanja "Forum traži moderatora"  Znači ti si jedan od onih koje treba podmititi... Voliš kulen, špek, paški sir, hercegovački pršut?.. Sredim ti janjetine ako ti treba... 
|
| pet 01 svi, 2009 1:52 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zanimljiv kandidat... nema šta...
| pet 01 svi, 2009 2:05 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
ovo će biti zabavno za gledati 
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| pet 01 svi, 2009 9:16 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Da li stalno visiš na forumu i stalo ti je do njega? Definitivno da Cvicek je napisao/la: Da li se smatraš trekerom koji živi za trek, koji želi volontirati i dati svoj doprinos Trek forumu i popularizaciji treka uopće? Uvijek i zauvijek  Cvicek je napisao/la: Da li si ikada vidio offtopičarenje po nekom topicu i poželio ga ukloniti? Ali nisi mogao...? Naravno, i to više puta U to ne ubrajam svoje offtopičarenje Cvicek je napisao/la: Da li si ikada poželjeo odvojiti zanimljivu raspravu u novu temu jer je počela biti offtopic u postojećoj temi? Ali nisi mogao...? Da, više puta Cvicek je napisao/la: Da li te privlače rasprave o budućnosti foruma, ali do sada su tvoje ideje ostale uglavnom neprimjećene. Pa naravno, ja želim da ovaj forum bude čim bolji i da ima sve više novih ljudi, novih zanimljivih tema, i da bude među najboljim forumima Cvicek je napisao/la: Da li želiš imati pristup na još nekoliko podforuma, nevidjljivih za obične korisnike? Naravno, čim više tim bolje A to bi mi još povisilo moj status u Obsidian Orderu Cvicek je napisao/la: Možeš li izdržati stalna prigovaranja drugih forumaša da nisi objektivan, da si se promjenio, da u moderiranju neke forumaše i serije favoriziraš, a druge da si uzeo na zub? Naravno da mogu i ako bilo tko prevrši mjeru onda će bit The line must be drawn here! This far no further, and I will make them pay for what they've done! Cvicek je napisao/la: Možeš li izdržati kritike admina u stilu "jooooooj zašto si pobrisao tu temu, meni se baš sviđala  ",.... ili " "#$% napravio si to kontra Pravila foruma... kad ćeš ih već jednom bar pročitati???" Uglavnom, takve stvari ne namjeravam izvodit, ali ak to napravim, onda ću se iskupit nekako adminu Cvicek je napisao/la: Jesi li spreman nositi se s tajnama koje večina ne zna? Da li si spreman šutiti kad te netko pita npr. "tko je kako glasao za prošli ban?"  Definitivno da Uostalom, to je specijalnost Obsidian Order Operativa Cvicek je napisao/la: Ukratko, TI koji ovo čitaš - ako si se "pronašao/la" u rečenicama iznad, i želiš raditi nešto za što nikada nećeš biti plačen/a, ali ćeš zato stalno dobijati kritike i biti procjenjivan od svih.... onda za teme imamo odličnu vijest: Forum treba još moderatora!Postani dio osoblja najvećeg i najboljeg hrvatskog trek foruma - prijavi se ovdje!
Kreni u veliku moderatorsku avanturu! Probijaj se kroz forumske intrige, offtopic i spam od običnog lokal-moderatora sve mjesta do globalnog moderatora, a jednog dana i do mjesta admina... Ništa nije nemoguće! I po mogućnosti za početak napiši ukratko zašto misliš da bi bio/bila dobar kandidat za moderatora (i koje bi podforume volio/la moderirati) Neka show započne!  Cvicek, Jedan od članova žirija natjecanja "Forum traži moderatora"  Pa ovako, ja sam jedan od aktivnijih članova udruge, dosta sam aktivan na forumu, uključen sam u većinu topica (tu i tam znam spammat, ali jbg, nekad jednostavno to nemogu izbjeć ). Dosad nikad nisam imao nekakve ispade, niti sam ikad vrijeđao nekog na forumu (tko mislim da je jesam, neka me slobodno ispravi ), i trenutno sam moderator svog kutka i uskoro sam na 2000 postova , a i mislim da sam najbolji kandidat za moderatora Posao moderatora namjeravam obavljat ozbiljno i odgovorno te bit bolji od ostalih po mogućnosti ili barem u rangu sa nekima koji se puno trude oko forum i svaka im čast na tome  Što se tiče podforuma koje bi volio moderirati to su ST brbljaonica, ST filmovi i serije, i brodovi, jer je to moja specijalnost
NAPOMENA: Ako odaberete mene, svi koji ste u žiriju imate pivu!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 01 svi, 2009 1:58 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Cvicek je napisao/la: Da li stalno visiš na forumu i stalo ti je do njega? Da li se smatraš trekerom koji živi za trek, koji želi volontirati i dati svoj doprinos Trek forumu i popularizaciji treka uopće? Da li si ikada vidio offtopičarenje po nekom topicu i poželio ga ukloniti? Ali nisi mogao...? Da li si ikada poželjeo odvojiti zanimljivu raspravu u novu temu jer je počela biti offtopic u postojećoj temi? Ali nisi mogao...? Da li te privlače rasprave o budućnosti foruma, ali do sada su tvoje ideje ostale uglavnom neprimjećene. Da li želiš imati pristup na još nekoliko podforuma, nevidjljivih za obične korisnike? Možeš li izdržati stalna prigovaranja drugih forumaša da nisi objektivan, da si se promjenio, da u moderiranju neke forumaše i serije favoriziraš, a druge da si uzeo na zub? Možeš li izdržati kritike admina u stilu "jooooooj zašto si pobrisao tu temu, meni se baš sviđala  ",.... ili " "#$% napravio si to kontra Pravila foruma... kad ćeš ih već jednom bar pročitati???" Jesi li spreman nositi se s tajnama koje večina ne zna? Da li si spreman šutiti kad te netko pita npr. "tko je kako glasao za prošli ban?"  Uncle Sam needs YOU!!! 
| pet 01 svi, 2009 9:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Alokin je napisao/la: Uncle Sam needs YOU!!!  ...da li to znaći da se kandidiraš... ??
| sub 02 svi, 2009 12:05 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Citirat ću citat iz film Spiderman... "Those with great power have even greater responsibility"... taaak da ne znam... na neki način bi bilo možda čak i zgodno... i već imam iskustva u ovakvim poslovima... al iskreno ne znam dali bi mi sad trebala takva odgovornost...
| sub 02 svi, 2009 12:56 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa za početak nećete dobiti prevelike odgovornosti... ...nešto za uhodavanje...  ...tako da, možeš probati... pa uvijek možeš i odustati... 
| sub 02 svi, 2009 1:02 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa za početak nećete dobiti prevelike odgovornosti... ...nešto za uhodavanje...  ...tako da, možeš probati... pa uvijek možeš i odustati...  "Odustati."  Ta riječ ne postoji u mom riječniku 
|
| sub 02 svi, 2009 1:06 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Mr.bobo je napisao/la: Alokin je napisao/la: Uncle Sam needs YOU!!!  ...da li to znaći da se kandidiraš... ??My God Jim, I'm a doctor, not a moderator 
| sub 02 svi, 2009 6:34 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
trebam li biti član udruge? 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 02 svi, 2009 6:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nije baš nužno, makar je poželjno  (novi moderatori se mogu upisati u udrugu i nakon što poplave  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 02 svi, 2009 8:03 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
onda... da započnem: Cvicek je napisao/la: Da li stalno visiš na forumu i stalo ti je do njega? Na forumu sam kad god nađem priliku... A to je skoro svaki dan. Mislim da sam postala ovisna o njemu.  Cvicek je napisao/la: Da li se smatraš trekerom koji živi za trek, koji želi volontirati i dati svoj doprinos Trek forumu i popularizaciji treka uopće? Kako prvo, sebe nazivam Trekkiem, ne Trekerom, makar je to drukčiji naziv za isti pojam. Bila bih jako ponosna na sebe da postanem moderator. Napokon bih osjećala da nešto radim za Star Trek, umjesto da ga samo gledam. Do sad sam jedino osnovala grupu na Facebooku koja želi romijeniti termin prikazivanja ST-a.
Cvicek je napisao/la: Da li si ikada vidio offtopičarenje po nekom topicu i poželio ga ukloniti? Ali nisi mogao...? O, da... Na ovom je forumu offtopičarenje kanon. Ali to mu upravo daje i dušu. Naravno, nekad to i smeta, ali šta je tu je.Cvicek je napisao/la: Da li si ikada poželjeo odvojiti zanimljivu raspravu u novu temu jer je počela biti offtopic u postojećoj temi? Ali nisi mogao...? Da... Posebno kada se u topicu o DS9-u raspravlja o TNG-uCvicek je napisao/la: Da li te privlače rasprave o budućnosti foruma, ali do sada su tvoje ideje ostale uglavnom neprimjećene. Naravno da me privlače. Ovaj Star Trek forum najbolji je u Hrvatskoj. Treba postati i najbolji u svijetu i ja bih mogla tu pomoći. Cvicek je napisao/la: Da li želiš imati pristup na još nekoliko podforuma, nevidjljivih za obične korisnike? Da. Baš bih htjela vidjeti te uroničke podforume.Cvicek je napisao/la: Možeš li izdržati stalna prigovaranja drugih forumaša da nisi objektivan, da si se promjenio, da u moderiranju neke forumaše i serije favoriziraš, a druge da si uzeo na zub? Kao prvo, uvijek bih bila objetktivna, a kao drugo, ja bih bila moderator, a ne oni... Dakle, njihovo mišljenje bi bilo primljeno na znanje, razmotreno i tek onda bih vidjela tko je u pravu. Cvicek je napisao/la: Možeš li izdržati kritike admina u stilu "jooooooj zašto si pobrisao tu temu, meni se baš sviđala  ",.... ili " "#$% napravio si to kontra Pravila foruma... kad ćeš ih već jednom bar pročitati???" Ponavljam, ja bih bila moderator. I ono što napravim uvijek će biti u skladu s pravilima. I naravno da bih to mogla izdržati. Ja sam Klingonka u duši.Cvicek je napisao/la: Jesi li spreman nositi se s tajnama koje večina ne zna? Da li si spreman šutiti kad te netko pita npr. "tko je kako glasao za prošli ban?"  Ja čuvam tajne dok ih ne zaboravim. A što se radi u tajnosti, ostale ne zanima.Cvicek je napisao/la: Ukratko, TI koji ovo čitaš - ako si se "pronašao/la" u rečenicama iznad, i želiš raditi nešto za što nikada nećeš biti plačen/a, ali ćeš zato stalno dobijati kritike i biti procjenjivan od svih.... onda za teme imamo odličnu vijest: Forum treba još moderatora!Postani dio osoblja najvećeg i najboljeg hrvatskog trek foruma - prijavi se ovdje!
Kreni u veliku moderatorsku avanturu! Probijaj se kroz forumske intrige, offtopic i spam od običnog lokal-moderatora sve mjesta do globalnog moderatora, a jednog dana i do mjesta admina... Ništa nije nemoguće! I po mogućnosti za početak napiši ukratko zašto misliš da bi bio/bila dobar kandidat za moderatora (i koje bi podforume volio/la moderirati) Neka show započne!  Cvicek, Jedan od članova žirija natjecanja "Forum traži moderatora"  Zašto mislim da bih bila dobar moderator? Zato što kad nešto počnem raditi, to radim do savršenstva. A tu je i moja ljubav prema ST-u tako da bih bila čudo od moderatora. Prihvatila bih se posla najozbiljnije što mogu.
I u slučaju da postanem moderator, poslala bih prijavnicu za člana Udruge. I inače razmišljam o tome, ali tada bih je sigurno poslala.
Što se tiče podforuma koje bih mogla moderirati, u obzir dolaze svi osim Stargate foruma, jer do sad nisam pogledala niti jednu epizodu, a i ne znam gdje je pogledati. Najviše bih htjela moderirati ST Brbljaonica TNG, VOY i Star Wars podforume, ali kao što sam već napisala u obzir mogu doći i ostali.
Ako postanem moderator, vjerujte mi, nećete pogriješiti.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 03 svi, 2009 1:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Cvicek je napisao/la: Da li stalno visiš na forumu i stalo ti je do njega? Ne i ne Cvicek je napisao/la: Da li se smatraš trekerom koji živi za trek, koji želi volontirati i dati svoj doprinos Trek forumu i popularizaciji treka uopće? Ne, ne i ne Cvicek je napisao/la: Da li si ikada vidio offtopičarenje po nekom topicu i poželio ga ukloniti? Ali nisi mogao...? Ne, cak sam ga i zapocinjao Cvicek je napisao/la: Da li si ikada poželjeo odvojiti zanimljivu raspravu u novu temu jer je počela biti offtopic u postojećoj temi? Ali nisi mogao...? Ne, a i da sam mogao, nebi jer mi se nebi dalo Cvicek je napisao/la: Da li te privlače rasprave o budućnosti foruma, ali do sada su tvoje ideje ostale uglavnom neprimjećene. Ne Cvicek je napisao/la: Da li želiš imati pristup na još nekoliko podforuma, nevidjljivih za obične korisnike? Ajd dobro, ovo da Cvicek je napisao/la: Možeš li izdržati stalna prigovaranja drugih forumaša da nisi objektivan, da si se promjenio, da u moderiranju neke forumaše i serije favoriziraš, a druge da si uzeo na zub? Ne, djelit cu banove svima koji govore protiv mene Cvicek je napisao/la: Možeš li izdržati kritike admina u stilu "jooooooj zašto si pobrisao tu temu, meni se baš sviđala  ",.... ili " "#$% napravio si to kontra Pravila foruma... kad ćeš ih već jednom bar pročitati???" Ne... zar postoje neka pravila? Cvicek je napisao/la: Jesi li spreman nositi se s tajnama koje večina ne zna? Da li si spreman šutiti kad te netko pita npr. "tko je kako glasao za prošli ban?"  Ne, ne Jel mogu ja, pliiiiiz 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| ned 03 svi, 2009 8:09 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|