| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Martok
Kako vam se sviđa Martok? Meni se čini da je on prilično razuman za Klingonca, razumije psihologiju, a ima i dozu tolerancije prema različitostima. Tata je danas rekao da je Martok baš gospodin za Klingonca.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 25 tra, 2009 3:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Martok
Martok je najveća legenda među Klingoncima. Uostalom, moj nick na forum.hr jer "general Martok". 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 25 tra, 2009 3:24 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Točkica je napisao/la: Kako vam se sviđa Martok? Meni se čini da je on prilično razuman za Klingonca, razumije psihologiju, a ima i dozu tolerancije prema različitostima. Tata je danas rekao da je Martok baš gospodin za Klingonca. Je , on je nekakva vrsta sirovog pozitivca koji zna kad je vrijeme da odreagira kako treba 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 25 tra, 2009 5:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
stvarno je miran za klingonca,ima jednu dozu mudrosti,zna kada reagirat kada ne
| sub 25 tra, 2009 5:56 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Super mi je Martok, odmjeren, odrješit, pravi Klingonac. Isti glumac JG Hertzler je glumio Archerovog advokata-Klingonca u jednoj ENT epizodi gdje opisuje kako čast ne proizlazi iz bezumnog krvoprolića (čemu Klingonci sve više teže u to doba), već iz težnje za istinom i pravdom. Isti glumac-slični likovi. Odlični likovi.
|
| sub 25 tra, 2009 6:12 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
zakon lik samo jadno je sto je on General 9 zajednicke flote te ima Bird of pray,, Trebo bi imat Negh'Var ili barem Vor ¨cha klass ship...
|
| sub 25 tra, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Točkica je napisao/la: Tata je danas rekao da je Martok baš gospodin za Klingonca. Ako je tata rekao, onda je to tako kako je 
| ned 26 tra, 2009 2:29 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa on mi je baš onako pravi Klingonac... ...zapravo kakvi bi volio da su svi... ...ne srlja glavom kroz razum... mudar, logičan...
...a opet drži do Klingonskij običaja i načela...
| ned 26 tra, 2009 8:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Dobar mi je to lik ! 
| pon 27 tra, 2009 12:07 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Martok je pravi Klingonac, čak bih i rekao bolji od Worfa, baš potpuni klingonac i s ratničke i s diplomatske strane 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 27 tra, 2009 12:24 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Martok je legenda. On mi je najbolji Klingonac (čak bi mogao reći da mi je bolji od Worfa). Odličan je i kao ratnik i kao diplomat - svaka mu čast
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 27 tra, 2009 10:11 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ye, definitivno Martok nije tipičan Klingonac. Dosta je taktičan i smiren, a kao i što su mnogi rekli do sad... mudar je. Sad po meni bi to bio razlog onih pola godine u Jem'Hadar zatvoru...da bi bio razlog za takvo što...
| pon 27 tra, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ej! Da li je Martok onda napadao DS9, kada su Klingonci krenuli u sveopću ofanzivu u 'The way of the warrior'? Gledam malo stardejtove...to je tu negdje. Ili je ili nije. Confused. 
|
| pon 27 tra, 2009 5:16 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Miki je napisao/la: Ej! Da li je Martok onda napadao DS9, kada su Klingonci krenuli u sveopću ofanzivu u 'The way of the warrior'? Gledam malo stardejtove...to je tu negdje. Ili je ili nije. Confused.  Ne to nije bio Martok. To je bio changeling koji se preobrazio u Martoka... ista stvar je s Bashirom... jer je i on isto tako bio zarobljen....
| pon 27 tra, 2009 5:20 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Matrok, moderni Klingnonac, ratnik i jako dobar taktičar,zna kada treba pravu stvar napraviti
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| pon 27 tra, 2009 6:57 pm |
|
 |
|