|
Sada je: uto 26 svi, 2026 10:45 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
 Re: Mjerenje za uniforme
e nekad su te uniforme kostale 150 kn i jos su se neki bunili.... 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| pet 24 tra, 2009 11:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
a sada su koštale...kolko...cca 100 kn više  i to: -3 godine poslije -bolji materijal neki bi se bunili da košta i 100kn 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 24 tra, 2009 1:09 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Mjerenje za uniformu hmmm....moram prvo malo na jogging, ili budem moral nosit uniformu od Morn-a  . Uglavnom ako budu opet neka mjerenja bilo bi lijepo znat kad, jel bi je bilo guba imat.
_________________ Building the future and keeping the past alive are one in the same thing.
|
| sri 29 tra, 2009 1:22 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Solid Snake je napisao/la: Mjerenje za uniformu hmmm....moram prvo malo na jogging, ili budem moral nosit uniformu od Morn-a  . Uglavnom ako budu opet neka mjerenja bilo bi lijepo znat kad, jel bi je bilo guba imat. Joj ne vjerujem da ce bit ubrzo, jer smo sad manje-vise svi dobili nove uniforme. Ali ako hoces, dam ti broj od krojacice, pa se mozes s njom dogovorit  Edit: Joj, da, zaboravih  Teddea i ja cemo si vjerojatno negdje u 6. mjesecu ic radit uniforme iz novog filma  Pa eto, ako jos budes zainteresiran, javi se I taman imas jos mjesec dana za jogging I da, dobrodosao na forum 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 29 tra, 2009 10:43 am |
|
 |
|
Ensign
|
Uf mjesec dana haha...trebalo mi bude malo više da to skinem...još ak odem sad na roštilj sa vama, ufff odma dobijem još jednu kilu Hmmm a budem se još javil naravno pa budemo nekaj skombali. Fala na odgovoru i dobrodošlici 
_________________ Building the future and keeping the past alive are one in the same thing.
|
| sri 29 tra, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Dejanira je napisao/la: Solid Snake je napisao/la: Mjerenje za uniformu hmmm....moram prvo malo na jogging, ili budem moral nosit uniformu od Morn-a  . Uglavnom ako budu opet neka mjerenja bilo bi lijepo znat kad, jel bi je bilo guba imat. Joj ne vjerujem da ce bit ubrzo, jer smo sad manje-vise svi dobili nove uniforme. Ali ako hoces, dam ti broj od krojacice, pa se mozes s njom dogovorit  Edit: Joj, da, zaboravih  Teddea i ja cemo si vjerojatno negdje u 6. mjesecu ic radit uniforme iz novog filma  Pa eto, ako jos budes zainteresiran, javi se I taman imas jos mjesec dana za jogging I da, dobrodosao na forum  obavezno mi javite to u 6. mjesecu kad budete išle jer si ja hoću napraviti onu crvenu iz filmova sa kirkom 
|
| ned 10 svi, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
Imam malo pitanje  koje materijale koristite za uniformu, tj. zanima me koji su materijali na uniformu iz TNG kasnije sezone. Znate ona bez majice ispod, sta je jakna vecinom u boji. Znam dobru sivacicu koja mi to moze napraviti ako ima sliku, ali moze samo nagadjati o materijalima  . Hvala
| čet 31 ožu, 2011 8:12 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne znam koji materijal smo koristili, znam samo da je dosta kvalitetan, Vi koji ste organizirali izradu, javite se! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 02 tra, 2011 3:20 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|