| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Sisko vs picard
captain je napisao/la: Dobro , ali drugima ocito nisu viewtopic.php?f=15&t=2467Procitaj malo rezultate ankete Citat: 5x02 - Darmok (9.76) 5x25 - The Inner Light (9.58) Isti rezultati na skoro svim anketama na internetu a po izboru star trek fanova je inner light i darmok u top 5 ljestvici star trek epizoda svih vremena  Ukusi su različiti. Meni su te epizode dosadne. A ova druga ''The Inner Light'', mi je ne logična i ne uvjerljiva, već sam iznijela zašto na anketi za sličnu DS9-ovu epizodu. Meni Sisko nije bolji od Picarda jer je sudjelovao u borbama, već zato jer mi se lik Siska više sviđa kao osoba. 
|
| sri 01 tra, 2009 9:36 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dobro , okey tebi je to tako  , ali nemoj onda toliko forsirat to svoje viđenje kao ono pravo jer ima puno TNG faanova i nije bas lijepo da se TNG stalno ponizava 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 02 tra, 2009 12:48 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
To nije nikakvo forsiranje, samo iznosim svoje gledište, kao što ga iznosiš i ti.
Čije je gledište pravo ovisi od osobe do osobe. Netko će se složit sa tobom, netko sa mnom. 
|
| čet 02 tra, 2009 2:26 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
a dobro 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 02 tra, 2009 2:33 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Bolji mi je kapetan Picard jer ima puno mudrih govora, citira moga dragog Williama Shakespearea, bavi se arheologijom, pametan je i nekako suzdržan. Iako je to samo moje subjektivno mišljenje i preferencija. Naime, ta dva kapetana su različiti ljudi, ali jednaki ili vrlo blizu po kvaliteti obavljanja posla, samo bih se ja radije družila s kapetanom Picardom kad bi obojica živjeli u mojoj blizini.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 02 tra, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: sub 18 tra, 2009 7:08 pm Postovi: 13 Lokacija: zagreb
|
Ja ne zelim glasat u ovakvoj anketi ( moje misljenje je da picard owna, ali sisko je isto dobar . makar ga Luc dere u činu  )
|
| pon 20 tra, 2009 1:53 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ja isto odbijam glasati. Svaki ima svoje odlike, i bili su u različitim situacijama koje su zahtjevale različite reakcije. Možda jedina situacija gdje su bili na istom jest kada ih je Q krenuo zajebavati. Sisko je odmah pokazao što misli o tome. Šus u nos i amen. Nema Q-a više. 
|
| pon 20 tra, 2009 11:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Da Siska napadnu Ferengiji Sisko nebi upotrebio fezor ,vec repliciro bezbol palicu i istuko ih ! 
| pon 20 tra, 2009 1:55 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Tako i treba.  Nemoš promašit glavu Ferengija.
|
| pon 20 tra, 2009 3:46 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
..definitivno Sisko...oduvijek mi Picard nije bio drag..previse je za diplomaciju i previse ubermoralan...heh

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 24 tra, 2009 5:30 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Cmd Data je napisao/la: ..definitivno Sisko...oduvijek mi Picard nije bio drag..previse je za diplomaciju i previse ubermoralan...heh A zašto ti je onda TNG bolji od DS9?
|
| sub 25 tra, 2009 5:01 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
PrincMatias je napisao/la: Cmd Data je napisao/la: ..definitivno Sisko...oduvijek mi Picard nije bio drag..previse je za diplomaciju i previse ubermoralan...heh A zašto ti je onda TNG bolji od DS9? Hahahaha, otkud tebi to? 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 25 tra, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Za mene je definitivno Sisko.Picard mi je nekak dosadan i u previše navrata dok je trebalo reagirat sa silom on je uvjek tražil neko diplomatsko riješenje.Sisko je više zabavan, više se ponaša kao čovjek, iako je kao božansko biće, dok je picard često ko neki robot.
_________________ Building the future and keeping the past alive are one in the same thing.
|
| sri 29 tra, 2009 3:31 pm |
|
 |
|