|
Sada je: čet 20 kol, 2026 4:53 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Sisko vs picard
Glasam da su obojica jednako dobri... teško se može odlučiti... captain je napisao/la: Koji je od ova 2 celavca po vasem misljenju bolji kapetan ? Tj koji je realniji a koji moralniji , koji je veci ratnik u bitkama a koji je bolji diplomat ? Mislim da je ovo već napola odgovoreno - Sisko je veći ratnik, a Picard veći diplomata, makar su obojica i ratnici i diplomati i imaju dosta iskustva s time.... I ne znam da li britanski naglasak igra ikakvu ulogu, ili onaj Siskov pomalo čudan naglsak 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 ožu, 2009 7:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Obojica su odlični , ali je Picard zakon i legenda
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 24 ožu, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Čudi me kako ja tu još nisam glasovao. Bez razmišljanja... Picard! 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 24 ožu, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Sisko je bolji!!!! barem meni zbog njegovih borbi u ratu s dominijem.
|
| uto 24 ožu, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Dambaa_15 je napisao/la: Sisko je bolji!!!! barem meni zbog njegovih borbi u ratu s dominijem. Prvi post, i odmah na pravom mjestu. Najs! Wellcome! 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 25 ožu, 2009 11:24 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
TerNek je napisao/la: Dambaa_15 je napisao/la: Sisko je bolji!!!! barem meni zbog njegovih borbi u ratu s dominijem. Prvi post, i odmah na pravom mjestu. Najs! Wellcome!  Hvala.... Premda mislim da je ova tema malo luda.... kako mozemo samo usporedit 2 najbolja kapetana u ST???? Kako????
|
| čet 26 ožu, 2009 9:37 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Kako kome, meni oni nisu najbolji recimo. Meni je najbolja Kapetanica Janeway. 
|
| čet 26 ožu, 2009 9:44 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
RAI'TARA je napisao/la: Kako kome, meni oni nisu najbolji recimo. Meni je najbolja Kapetanica Janeway.  e da ona je isto zakon,,, pogotovo kada razbije borg u onoj kanti od broda 
|
| čet 26 ožu, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Dambaa_15 je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Kako kome, meni oni nisu najbolji recimo. Meni je najbolja Kapetanica Janeway.  e da ona je isto zakon,,, pogotovo kada razbije borg u onoj kanti od broda  Voyager nije kanta. Voyager je jedan od najboljih i najmodernijih federacijskih brodova. 
|
| čet 26 ožu, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
RAI'TARA je napisao/la: Dambaa_15 je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Kako kome, meni oni nisu najbolji recimo. Meni je najbolja Kapetanica Janeway.  e da ona je isto zakon,,, pogotovo kada razbije borg u onoj kanti od broda  Voyager nije kanta. Voyager je jedan od najboljih i najmodernijih federacijskih brodova.  jeeee mozda kada je admiralica Jenway donijela oklop i nova torpeda... a ovako bez tih poboljsanje samo je jos jedan solidan istrazivacki brod 
|
| čet 26 ožu, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Istraživački brod, konstruiran i za borbu. Bolji je od Galaxy klase, ali lošiji od Sovereigen, prometheus i defianta. Ali i četvrti po jačini nije loše.
|
| čet 26 ožu, 2009 10:01 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
RAI'TARA je napisao/la: Istraživački brod, konstruiran i za borbu. Bolji je od Galaxy klase, ali lošiji od Sovereigen, prometheus i defianta. Ali i četvrti po jačini nije loše. Sorry al nebih se slozio da je jaci od Galaxy klase,,pa ona je bila federaciski flagship do pojave sovereigen -a,, a sto se tice defianta on je relativo slab jedino je onaj siskov na neku foru super jak.... a za prometheus nikad cuo 
|
| čet 26 ožu, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Dambaa_15 je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Istraživački brod, konstruiran i za borbu. Bolji je od Galaxy klase, ali lošiji od Sovereigen, prometheus i defianta. Ali i četvrti po jačini nije loše. Sorry al nebih se slozio da je jaci od Galaxy klase,,pa ona je bila federaciski flagship do pojave sovereigen -a,, a sto se tice defianta on je relativo slab jedino je onaj siskov na neku foru super jak.... a za prometheus nikad cuo  Intrepid je noviji od Galaxy klase i jači je. Kako se spominje u seriji, radi se o najmodernijem brodu u floti. Prometheus je brod koji se za vrijeme borbe može rastaviti u 3 dijela, odnosno u tri broda. Defiant je jaka klasa. 
|
| čet 26 ožu, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
RAI'TARA je napisao/la: Dambaa_15 je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Istraživački brod, konstruiran i za borbu. Bolji je od Galaxy klase, ali lošiji od Sovereigen, prometheus i defianta. Ali i četvrti po jačini nije loše. Sorry al nebih se slozio da je jaci od Galaxy klase,,pa ona je bila federaciski flagship do pojave sovereigen -a,, a sto se tice defianta on je relativo slab jedino je onaj siskov na neku foru super jak.... a za prometheus nikad cuo  Intrepid je noviji od Galaxy klase i jači je. Kako se spominje u seriji, radi se o najmodernijem brodu u floti. Prometheus je brod koji se za vrijeme borbe može rastaviti u 3 dijela, odnosno u tri broda. Defiant je jaka klasa.  Aj neka ti bude Intrepid je jaci od galaxy- ali defiant je slab slabiji je od dominijevskog napadackog broda
|
| čet 26 ožu, 2009 10:12 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Nije slabiji, pa u epizodama ih uništi nekoliko samo tako. Uskoro će te epizode. 
|
| čet 26 ožu, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|