| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Što trenutno čitate?
ČISTO IZ ZABAVE NA KRAJU SAM ČITANJA DON QUIJOTEA OD MANCHE
|
| pon 09 ožu, 2009 4:35 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ajme, to ti je odlično.
Ja sam se zakaćila za Sumrak i nastavke uopće nije loše
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 09 ožu, 2009 10:12 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 09 ožu, 2009 11:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Svoj roman
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 09 ožu, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Franz Kafka - Proces
| sri 11 ožu, 2009 1:10 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
sve pomalo: -stephen hawking-kratka povijest vremena(ponovno  ) -lektira ](./images/smilies/eusa_wall.gif) -odiseja
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 11 ožu, 2009 1:16 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
alien she je napisao/la: odiseja  Obožavam Odiseju! Prvi sam je put pročitala sa šest godina i još mi nije dosadila! O junaku mi kazuj, o Muzo, o prometnom onom koji se mnogo naluto razorivši presvetu Troju...
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 11 ožu, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Osnove ekonomije ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| sri 11 ožu, 2009 11:19 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Točkica je napisao/la: alien she je napisao/la: odiseja  Obožavam Odiseju! Prvi sam je put pročitala sa šest godina i još mi nije dosadila! O junaku mi kazuj, o Muzo, o prometnom onom koji se mnogo naluto razorivši presvetu Troju... grcka djela su super za lektiru,a ostatak je cista katastrofa. jos mi je super samo lovac u zitu  od lektire za 1.razred srednje skole.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 11 ožu, 2009 11:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Za jedan kolegij ću ubrzo počet čitat Odiseju,Ilijadu,Ovidijeve Metamorfoze, Hesiodovu Teogoniju, Haritonovu Hereju i Kaliroju,Satirikona od Petronija Arbitera,Zlatnog magarca od Apuleja i još mnogo toga što nam grčki i rimski svijet nudi. Točkice,kako ti se ovo čini? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 12 ožu, 2009 12:16 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Za jedan kolegij ću ubrzo počet čitat Odiseju,Ilijadu,Ovidijeve Metamorfoze
opla pa to ja imam sve za lektiru 
|
| čet 12 ožu, 2009 12:17 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
alien she je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Za jedan kolegij ću ubrzo počet čitat Odiseju,Ilijadu,Ovidijeve Metamorfoze
opla pa to ja imam sve za lektiru  I ak budeš došla studirati komparativnu,imat ćeš sve to ponovo....i detaljno. 
|
| čet 12 ožu, 2009 12:18 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
nema sanse,nema sanse,nema sanse *ja sam prirodnjak xD nije komparativna knjizevnost za mene,ne volim niti hrvatski u skoli jer mi je dosadan,no jako volim citati opcenito 
|
| čet 12 ožu, 2009 12:21 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
alien she je napisao/la: nema sanse,nema sanse,nema sanse *ja sam prirodnjak xD nije komparativna knjizevnost za mene,ne volim niti hrvatski u skoli jer mi je dosadan,no jako volim citati opcenito  E pa komparativna ti je samo čitanje,nikakav hrvatski ili gramatika ili išta slično,samo čitanje  ...cijelo vrijeme zapravo samo odabireš kolegije koje te zanimaju i guštaš u knjigama....ja sam tek sad otkrila čari ruskog realizma i super mi je! 
|
| čet 12 ožu, 2009 12:26 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
Mir'Na Riker je napisao/la: alien she je napisao/la: nema sanse,nema sanse,nema sanse *ja sam prirodnjak xD nije komparativna knjizevnost za mene,ne volim niti hrvatski u skoli jer mi je dosadan,no jako volim citati opcenito  E pa komparativna ti je samo čitanje,nikakav hrvatski ili gramatika ili išta slično,samo čitanje  ...cijelo vrijeme zapravo samo odabireš kolegije koje te zanimaju i guštaš u knjigama....ja sam tek sad otkrila čari ruskog realizma i super mi je!  no ipak treba to detaljno analizirati,a to mi se neda 
|
| čet 12 ožu, 2009 12:28 am |
|
 |
|