| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: PLAY TREKKIE
Sry Teddea, morao sam bobi odgovoriti... Mr.bobo je napisao/la: NEE!! ...ja sam taj !!... ja sam najviše forki poslao na zemu ''foto sekcija''... Bobo, neće one tamo stavljati slike cvijeća...  I ja sam pod ugovorom i moram paziti na imidž pa ne mogu samo tako postati fotke po forumima i internetu... 

|
| ned 08 ožu, 2009 1:13 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 08 ožu, 2009 2:24 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dogovoreno  Nego kako stojite s autorskim pravima, je li bi se netko mogao buniti za objavljivanje slika iz serije?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 08 ožu, 2009 2:29 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ok, toga se nismo ni sjetile Ma svi ce bit previse odusevljeni play trekkiem da bi uopce razmisljali o tuzbama i autorskim pravima 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 08 ožu, 2009 2:32 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Dejanira je napisao/la: Ma svi ce bit previse odusevljeni play trekkiem da bi uopce razmisljali o tuzbama i autorskim pravima  Ma kakve tužbe, kakvi bakrači. Svi će popadati u nesvijest, posebno kad vide kako su naše urednice očarale objektiv. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 08 ožu, 2009 2:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Modna revija - trekerski fashion, sezona: proljeće/ljeto 2009. 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 08 ožu, 2009 2:42 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
E jos da nam Raitara zeli pozirat, koji bi to spektakl bio Al pretpostavljma da je ona prelijepa za takve amaterske casopise 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 08 ožu, 2009 2:46 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Dejanira je napisao/la: E jos da nam Raitara zeli pozirat, koji bi to spektakl bio Za to moraš složit specijalno izdanje. Staviš jednu Raitarinu sliku formata A3, a ispod nje sve ostale da budu veličine 3,5 x 3,5 cm, kao za osobnu. Veće slike se ne bi ni isplatilo stavljati jer bi ionako sve bilo zasjenjeno Raitarinom božanskom ljepotom. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 08 ožu, 2009 2:49 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
TerNek je napisao/la: Za to moraš složit specijalno izdanje. Staviš jednu Raitarinu sliku formata A3, a ispod nje sve ostale da budu veličine 3,5 x 3,5 cm, kao za osobnu. Veće slike se ne bi ni isplatilo stavljati jer bi ionako sve bilo zasjenjeno Raitarinom božanskom ljepotom.  A nece ona htjet, ipak je ona manekenka u usponu pod ugovorom, mora pazit na imiđ Zamisli da ovi iz Milana ili Pariza vide da se slikala za tamo neki ST amaterski casopis  Mogao bi to bit kraj njene karijere 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 08 ožu, 2009 2:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL
...a će te s vremenom i ekipu iz udruge staviti u svoj mali časopis...??
| ned 08 ožu, 2009 4:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mr.bobo je napisao/la: LOL
...a će te s vremenom i ekipu iz udruge staviti u svoj mali časopis...?? Pa ako ekipa iz udruge pristane na neki sexy fotosession, ne vidim zasto ne 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 08 ožu, 2009 4:47 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Dejanira je napisao/la: Pa ako ekipa iz udruge pristane na neki sexy fotosession, ne vidim zasto ne  Kad izbacamo škembe i "ljubavne tepihe", imat ćemo veću nakladu od Cosmopolitana. Prvo će naše urednice podivljat za nama, a onda će žensko pučanstvo širom svijeta slinit. 
|
| ned 08 ožu, 2009 5:38 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Svaka vam čast na ideji Ja sam kolko se sjećam postao neke slike na forum u toppic TOS is HOT, a ak to nije dovoljno mogu ja na google po još I da, očekujem i dobre vaše fotkice
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 08 ožu, 2009 5:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
javljam se za traženje slikica mogli bi ubaciti u izdanje i koji dvd eh samo još da nagovorite za fotosession ...  skoro mi pobjeglo odmah bi kupio i 2 broja 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 09 ožu, 2009 1:05 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
decki drago mi je sto cete svi rado sudjelovati u ovom projektu... ocekujem slikice sto prije jer istrakon je za 2 tjedna
a Cvicek sta se tice krsenja autorskih prava stavljajuci slikice ...e pa to vec radimo s Fanzinom...tak da play trekkie se izdaje i gotovo
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 09 ožu, 2009 1:19 am |
|
 |
|