|
Sada je: pet 17 tra, 2026 9:21 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: Trip, Hrvati i Srbi (svi na tripu)
Koliko sam ja shvatila, čovječanstvo se ujedinilo i takve razlike više ne postoje. Iako, s druge strane, zašto onda hvali posebno Amerikance? 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 11 vel, 2009 12:00 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Točkica je napisao/la: Koliko sam ja shvatila, čovječanstvo se ujedinilo i takve razlike više ne postoje. Iako, s druge strane, zašto onda hvali posebno Amerikance?  Ujedinjeno čovječanstvo, ne mjenja nacionalnosti.
Picard je francuz, pa koliko god čovječanstvo bilo ujedinjeno. Malcolm je englez, Chekov je rus itd...... 
|
| sri 11 vel, 2009 9:54 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Pa ako je čovječanstvo ujedinjeno, više se ne bi trebalo dijeliti na narode. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 11 vel, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Točkica je napisao/la: Pa ako je čovječanstvo ujedinjeno, više se ne bi trebalo dijeliti na narode.  Ujedinjeno je politički, ali same nacije moraju da postoje, bilo bi pretjerano očekivati da za nekih stotinjak godina imamo samo jednu naciju "Zemljane". Nema realne šanse.
| sri 11 vel, 2009 11:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
BrickTop je napisao/la: Točkica je napisao/la: Pa ako je čovječanstvo ujedinjeno, više se ne bi trebalo dijeliti na narode.  Ujedinjeno je politički, ali same nacije moraju da postoje, bilo bi pretjerano očekivati da za nekih stotinjak godina imamo samo jednu naciju "Zemljane". Nema realne šanse. E apslutno se slazem s tobom . mozda ce ovo zvucati pateticno ,ali mislim da nas te razlike cine ljudima (odnosno drugacijim od drugih )
| sri 11 vel, 2009 11:44 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
BrickTop je napisao/la: Točkica je napisao/la: Pa ako je čovječanstvo ujedinjeno, više se ne bi trebalo dijeliti na narode.  Ujedinjeno je politički, ali same nacije moraju da postoje, bilo bi pretjerano očekivati da za nekih stotinjak godina imamo samo jednu naciju "Zemljane". Nema realne šanse. Da Pa zar nije chief obrien bio ponosni irac , iako irske vjerojatno nije vidio godinama a zivi među masu aliena i drugih ljudi 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 11 vel, 2009 11:47 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
captain je napisao/la: Pa zar nije chief obrien bio ponosni irac , iako irske vjerojatno nije vidio godinama a zivi među masu aliena i drugih ljudi  Upravo to, a njegova žena Keiko njeguje svoju Japansku tradiciju.
| sri 11 vel, 2009 11:49 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A Scotty je još uvijek ostao Škot.  Ujedinjeni da u nekoj uniji (Federaciji kajgod), ali sa svojom prošlošću i svojim ja. 

|
| sri 25 vel, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Trip, Hrvati i Srbi
pa sto kako i danas u jednoj drzavi imamo razlicite pokrajine sa razlicitim tradicijama, narjecjima i sta ti ja znam. mozemo reci da smo svi hrvati ali svejedno postoje razlike.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 27 vel, 2009 6:00 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
To ti je ona prica o tome kako se hrvat iz belog manastira totalno razlikuje od onog iz konavla ali obadva hrvata se ne razlikuju puno od hrvatskog melting pota u zagrebu 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 27 vel, 2009 6:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ant je napisao/la: pa sto kako i danas u jednoj drzavi imamo razlicite pokrajine sa razlicitim tradicijama, narjecjima i sta ti ja znam. mozemo reci da smo svi hrvati ali svejedno postoje razlike. Ali iz koje god pokrajine bili, hrvati sebe matraju hrvatima.
Ako se čovječanstvo jednom u nekoj dalekoj budućnosti i ujedini, uvijek će svejedno ostati nacionalnosti.
|
| pet 27 vel, 2009 6:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa, da... ali i dalje ce se i Kinez i Englez i Njemac smatrati Zemljaninom. analogija je neupitna.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 27 vel, 2009 6:14 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da to se neće nikad promjeniti. Da možda će svi jednog dana biti samo Zemljani ali oduvjek će ostati da je netko iz Hrvatske, Francuske, Italije itd. Mislim da se države neće nikad ukinuti... Jednostavno bi se na taj način izgubio indetitet nekog naroda kao zasebne grupe.
| uto 03 ožu, 2009 2:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
captain je napisao/la: Pa zar nije chief obrien bio ponosni irac , iako irske vjerojatno nije vidio godinama a zivi među masu aliena i drugih ljudi  sto onda kao ponosni irac nije ozenio irkinju i svima pokaze koliko mu je stalo do svog ponosa... ljudi se najbolje udruzuju i funkcionisu pod pritiskom tako da ako ikad nastane neka pretnja iz svemira svi ce odmah da postanu zemljani i da zaborave na rasne, nacionalne i verske podele. u krajnjem slucaju svi imamo isti DNK materijal a podele po bilo kojoj osnovi su samo teznje sacice da jedan centar moci zameni drugim. dok oni koji nemaju svoje misljenje ili ne umeju da misle prate...
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 03 ožu, 2009 4:38 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
OGamer je napisao/la: captain je napisao/la: ljudi se najbolje udruzuju i funkcionisu pod pritiskom tako da ako ikad nastane neka pretnja iz svemira svi ce odmah da postanu zemljani i da zaborave na rasne, nacionalne i verske podele.
da mogu si mislit da sad alieni pocnu samo stizat na nas planet--ono miroljubljivi...odma bi bilo 25000 specijalaca tesko naoruzanih, barem 1000 tenkova, isto toliko raketobacaca.... 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| uto 03 ožu, 2009 4:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|