| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Brak između Nane i Alexandera
Čudim se da netko već nije postavio temu o braku, ljubavi, zajedničkom životu i rastavi između Nane Visitor i Alexandera Siddiga iliti Kire i Dr. Bashira. U braku su bili od 1997. do 2001.g. a 1996. dobili zajedničkog sina Djanga El Tahira El Siddiga. Zašto njihova veza nije bila ukomponirana aktivno u DS9 tj. zašto nije išlo u tom smjeru a po meni je trebalo, jer bi bolje svakako izgledala varijanta između Kire i doktora nego što je bilo između Kire i Oda.............
|
| pon 02 ožu, 2009 1:09 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Brak između Nane i Alexandera
Iskreno neznam , kira i odo su bili sasvim okey , julian mi je vise bio za tipove kao dax ili ezri 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 02 ožu, 2009 1:12 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
captain je napisao/la: Iskreno neznam , kira i odo su bili sasvim okey , julian mi je vise bio za tipove kao dax ili ezri  indeed. Kira i Odo su mi cek bili ok. neznam, nekako mi to totalno pase za Odin lik.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 02 ožu, 2009 1:39 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
A s kim bi onda bio Odo?
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 02 ožu, 2009 5:38 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
S Lwaxanom Troi. 

|
| pon 02 ožu, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni to sa Kirom i Odom nikad nije sjelo. Nisu mi neki par, i nisu me baš uvjerili u tu svoju veliku ljubav. Kira bi bolje pristajala baš Bashiru, a između njih je i u stvarnosti postojala privlačnost.
|
| uto 03 ožu, 2009 12:17 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Moš si mislit em doma pa još i na filmu-seriji! Što je previše , previše je! Kira i Odo, malo neobični, zapravo Odo mi je čudan, mazohistički je trpija sve nebi li pa u mislost drug... (nesmin zbog RAI  ) Kire. A ona Kad su joj svi drugi dosadili zapazila Oda! To mi baš i "ne pije vodu" ka neka vela ljubav. Ali..... Pozdrav Sex machine 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 03 ožu, 2009 12:32 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
buco je napisao/la: Kira i Odo, malo neobični, zapravo Odo mi je čudan, mazohistički je trpija sve nebi li pa u mislost drug... (nesmin zbog RAI  ) Kire. A ona Kad su joj svi drugi dosadili zapazila Oda! To mi baš i "ne pije vodu" ka neka vela ljubav. Ali..... E, pa baš to. Loše su to izveli skroz. Na kraju je dobije i onda ju ostavi radi velike veze, svoju ''veliku ljubav''
|
| uto 03 ožu, 2009 12:35 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Točno si primjetila! Pozdrav Male veze 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 03 ožu, 2009 12:46 am |
|
 |
|
Founder
|
RAI'TARA je napisao/la: buco je napisao/la: Kira i Odo, malo neobični, zapravo Odo mi je čudan, mazohistički je trpija sve nebi li pa u mislost drug... (nesmin zbog RAI  ) Kire. A ona Kad su joj svi drugi dosadili zapazila Oda! To mi baš i "ne pije vodu" ka neka vela ljubav. Ali..... E, pa baš to. Loše su to izveli skroz. Na kraju je dobije i onda ju ostavi radi velike veze, svoju ''veliku ljubav''Da slažem se da je izvedba loša ali mislim da bi Kira bolje funkcionirala u serijalu sa Bashirom, premda je on radio oko Dax, jer si i fizički pašu i po nekakvim karakternim crtama pa dobri bi bili zajedno 
|
| uto 03 ožu, 2009 1:00 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni je Bashir preiritantan da bude s nekim. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 03 ožu, 2009 10:20 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: buco je napisao/la: Kira i Odo, malo neobični, zapravo Odo mi je čudan, mazohistički je trpija sve nebi li pa u mislost drug... (nesmin zbog RAI  ) Kire. A ona Kad su joj svi drugi dosadili zapazila Oda! To mi baš i "ne pije vodu" ka neka vela ljubav. Ali..... E, pa baš to. Loše su to izveli skroz. Na kraju je dobije i onda ju ostavi radi velike veze, svoju ''veliku ljubav''Sad kad smo već kod Oda. Kaj bi on mogao sve normalno obavljat posao? Mislim ima li on sve potrebne alate, s obzirom da njegova vrsta nema organe ni ništa što inače ima živo tijelo? 
| uto 03 ožu, 2009 11:40 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: buco je napisao/la: Kira i Odo, malo neobični, zapravo Odo mi je čudan, mazohistički je trpija sve nebi li pa u mislost drug... (nesmin zbog RAI  ) Kire. A ona Kad su joj svi drugi dosadili zapazila Oda! To mi baš i "ne pije vodu" ka neka vela ljubav. Ali..... E, pa baš to. Loše su to izveli skroz. Na kraju je dobije i onda ju ostavi radi velike veze, svoju ''veliku ljubav''Sad kad smo već kod Oda. Kaj bi on mogao sve normalno obavljat posao? Mislim ima li on sve potrebne alate, s obzirom da njegova vrsta nema organe ni ništa što inače ima živo tijelo?  Pa, preuzme oblik ''alata'' koji su potrebni. 
|
| uto 03 ožu, 2009 3:46 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
kakav Odo i Kira ili neznam sta? ovdje se uopce ne radi o Kiri i Bashiru nego se radi o Nani Visitor i Alexandru itd. sto je velika razlika....cini se da ste potpuno zaludeni ovom serijom...to sto oni tamo glume i kako glume i kakvu osobu glume ne znaci da su takvi i "vani"... pa stoga lijepo molim..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 04 ožu, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
Founder
|
Da ja sam otvorio temu jer sam mislio na Nanu i Alexandera kao stvarne osobe i njihov odnos, te kako je utjecalo glumljenje u seriji na rađanje ljubavi i zašto im se veza raspala nakon 4 godine ...............
|
| sri 04 ožu, 2009 10:02 pm |
|
 |
|