| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Slike forumaša!
alien she je napisao/la: jejejejejejeeeej  obozavam duge kose  zato ja imam dugu kosu*a i zato jer mi kratka ne stoji  * Ma sta ce ikome kratka kosa , triba imat dugu dok si mlad , ionako ce kasnije sve otpast 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 25 vel, 2009 2:59 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
narcisoidnost je zdrava 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 25 vel, 2009 9:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
alien she je napisao/la: znam znam izgledam pomalo djetinjasto *edit:sliku sam maknula ...a zakaj si maknula sliku...?
| čet 26 vel, 2009 4:13 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
hm...pa tak *nije mi bas svejedno imati svoju sliku na netu moze bilo tko naici,malo sam paranoicna  * a isto,pa cuj,malo da se ljudi na sferakonu igraju pogađanja  bas me zanima dal ce me ljudi koji su vidli sliku prepoznati
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 01 ožu, 2009 4:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
alien she je napisao/la: hm...pa tak  *nije mi bas svejedno imati svoju sliku na netu moze bilo tko naici,malo sam paranoicna  * a isto,pa cuj,malo da se ljudi na sferakonu igraju pogađanja  bas me zanima dal ce me ljudi koji su vidli sliku prepoznati Šteta, nisi trebala maknut sliku Imam i ja gro svojih slika i na faceu i tu na forumu , pa nikad mi nije došla pomisao da bih zbog toga imao problema nekih. Uglavnom neka se onda ljudi igraju pogađanja, ak to tebe veseli
BTW ja imam fotografsko pamćenje, tak da neću morat pogađat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 01 ožu, 2009 4:18 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Sovereign je napisao/la:
BTW ja imam fotografsko pamćenje, tak da neću morat pogađat ma zamaskirat cu se ja dobro *mogu se zamisliti ispod marame i ogromnih suncanih naocala  * pa da onda vidimo  ...
|
| ned 01 ožu, 2009 4:23 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
alien she je napisao/la: Sovereign je napisao/la:
BTW ja imam fotografsko pamćenje, tak da neću morat pogađat ma zamaskirat cu se ja dobro *mogu se zamisliti ispod marame i ogromnih suncanih naocala  * pa da onda vidimo  ... Super, a ja bih si onda mogao nabavit Kardasijansku masku
Bit će samo mali problem u skupljanju para za to
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 01 ožu, 2009 4:27 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
bas ste sweet 
|
| ned 15 ožu, 2009 1:07 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...he he, slažem se... ...fora... ...opa, dašo je pravi pimp... ima dvije cure preko sebe...
...a di je tu Trap ?
| ned 15 ožu, 2009 11:59 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
alien she je napisao/la: bas ste sweet  Awww hvala  Mr.bobo je napisao/la: ...he he, slažem se... ...fora... ...opa, dašo je pravi pimp... ima dvije cure preko sebe... Ma Dašo glavni frajer Mr.bobo je napisao/la: ...a di je tu Trap ? U Savi s Antom 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 15 ožu, 2009 1:50 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a di je tu Trap ? Pod ugovorom... 

|
| ned 15 ožu, 2009 2:46 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Awww baš ste slatki svi 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 16 ožu, 2009 4:01 pm |
|
 |
|
Ensign
|
bobo mi izgleda na ovoj fotki kao Edward Norton u Hulku... hehe
|
| pet 08 svi, 2009 10:31 am |
|