Deep Space Nine Episodes
STAR TREK: Deep Space Nine episodes download
Pozdrav! Gledao sam malo po nasem forumu i uocio da nitko ne stavlja linkove za download epizoda. Ovom temom zelim napraviti kompletnu kolekciju svih epizoda deep space nine. Jednu po jednu naci cu linkove i postat ih. Sve su epizode sa youtubea
(valjda mogu otvorit ovakvu temu ? )
-molim vas nemojte mi zbrisat temu pls. Zelio bih napraviti ovdje kolekciju tak da mogu doc na forum pa gledat, ali i ostali
Evo prvo lista svih epizoda: one koje su napisane crvenom bojom nisam uspio naci cijelu
1. Emissary 2. The Homecoming / The Circle / The Siege 3. The Maquis Parts I and II 4. The Search Parts I and II 5. Past Tense Parts I and II 6. Improbable Cause / The Die is Cast 7. The Way of the Warrior 8. Homefront / Paradise Lost 9. In Purgatory's Shadow / By Inferno's Light 10. Favor the Bold / Sacrifice of Angels 11. Tears of the Prophets / Image in the Sand / Shadows and Symbols 12. What You Leave Behind
source: wikipedia
trebam pomoć sa ovim koji mi fale evo uzivajte gledajuci
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.