|
Sada je: pon 20 tra, 2026 2:10 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Trekeri kod Sanje (2004)
E sjecam se prije par godina bila je Sanja (ona emisija tkoja se furala na Opru ) ,jel vi tu sudjelovali  Cini mi se Cvicek i Ted;DeA da su bili tamo ?
| čet 26 vel, 2009 7:33 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Slike forumaša!
nisu... bila ti je melita i pax cini mi se.... tako sam ja sazno za udrugu....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 26 vel, 2009 7:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
4 od 1 je napisao/la: E sjecam se prije par godina bila je Sanja (ona emisija tkoja se furala na Opru ) ,jel vi tu sudjelovali  Cini mi se Cvicek i Ted;DeA da su bili tamo ? ...da većinom je bila stara ekipa... ...no Tvrtka koji je prezentirao borbu s klingonslim mačem, vidio sam na sferakonu... ...a mislim da su max i chaky bili tamo... ali nisam ziher...
| čet 26 vel, 2009 10:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 27 vel, 2009 3:59 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Trekeri kod Sanje (2004)
pa ovaj prvi na slici nije naš član kak se sječam navodno je neki glumac ili something ispravite me ak griješim
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 27 vel, 2009 10:58 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ajme kako ste vi tupu bio je to Ban iz Rijeke i još jedan njegov kolega iz Splita neznam kako se zove, od nasih smo bili, Tomica, Ja, Kos, Pax, Trpko, Lidija, Melita, Max, mala Katarina i jos neki kojih se mozda ne sjecam, uglavnom daj mi to metnem na jubito...
| pet 27 vel, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Shadiwmaster, nije to Ban iz Rijeke, malo si pobrkao ljude  @Zvonko, da, nije iz udruge, osim ako nije nekad davno povremeno dolazio.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 28 vel, 2009 8:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Njega nema na slikama no bio je i on...
| sub 28 vel, 2009 3:03 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nadovezao si se na Zvonka koji je pitao tko je lik na prvoj slici... a taj lik nije Ban. ako je Ban i bio u emisiji, nisam ga primjetio dok sam na preskokce potražio... Donesem snimku na CDu...
|
| ned 01 ožu, 2009 11:45 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|