Sada je: pon 04 svi, 2026 10:04 pm.

Forum je zaključan Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3 post(ov)a ] 
 Pripazite malo.... 
Autor/ica Poruka
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Spol: Muški
Naj Serija: VOY
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
Citiraj (i odgovori)
Post Pripazite malo....
Bok... javlja vam se vaš... nadam se, poštovani moderator :zubo:
U poslijednje vrijeme sam primjetio puno sitnih sitnih prekršaja pravila.... ali skroz sitnih... toliko čak i da se ne bi primjeti... ali eto pošto su učestali primjeti se.... :-&
Znam da je ovo zoff topic... i da su pravila ovdje malo slobodnija... ali... stvarno bih vas ZAMOLIO da se pripazi na uvrede koje mogu... izazvati neke neprijaznosti ljudima kojih se takvi nazivi ticu... primjera pogrdne nazive za homoseksualce, bez obzira kakvi vasi stavov bili.... isto tako primjetio sam da se psovke sve manje cenzuriraju.... stavi se jedna * na neku rijec... i zamjeni se ono zadnje slovo koje je padežni sufiks....:mrgreen: političke insinuacije i politizirnja... osuđivanje ljudi i skupine ljudi... i tako slicne stvari...koje nisu za intervenciju i moderiranje... ali se vidi cilj mislim....nisu ovo velika krsenja... ali cisto da ne bi postala... i radi ugodnijeg druzenja... i na obostrano zadovoljstvo.... pripazite na to.... HVALA!!!! :thumbs2: :hallo:

sub 07 vel, 2009 12:51 am
Prijavi post
Profil Web stranica
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Citiraj (i odgovori)
Post Re: Pripazite malo....
Ja necu vise upozoravat... U zoof topicu se nece trpjeti nikakve svade i svadice.... Tema se neće ponovno otključat... a otključali je netko drugi ja dajem ostavku kao moderator.... Ima da prestanete s ovim dječim forama odmah... Ako se želite svađat činite to preko pm-a.... Hvala

uto 17 vel, 2009 12:18 am
Prijavi post
Profil Web stranica
dr.med.
dr.med.

Citiraj (i odgovori)
Post Re: Pripazite malo....
ovako... pogrdan nazivi za bilo koju manjinu ( homoseksualci, romi, njemci, talijani...) nisu dozvoljeni na jednom forumu koji se smara civiliziranim i trekeniziranim, poštujući ustav reublike hrvatske i poštujući ljudska prava da ih se nece vrijeđati ni omalovažati zbog etničkih, nacionalnih, vjerskih, rasnih, seksualnih opredjeljenja... drugi razlog zbog kojeg se ovo neće dopuštat je jer se rijetko kad misli u lijepom kontekstu.... ovakav naziv samo može uvrijedit neke osobe ukoliko žele koristiti nas forum... ovakvi nazivi neće biti dozvoljeni iz više razloga jedan od njih je i taj jer može uvrijediti korisnike ovog foruma.... drugi jer su ovakve političke teme zabranjene....vi ste opet počeli s temama politiziranja.... ovakve teme bit će uklonjene...

čet 05 ožu, 2009 12:00 am
Prijavi post
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Forum je zaključan Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3 post(ov)a ] 
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: