|
Sada je: sri 24 lip, 2026 6:19 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Pitaj osoblje
Molim te pričekaj.... Trenutačno smo u fazi razmatranja nekih prijedloga u vezi svega ovoga...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 15 vel, 2009 12:51 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Svaki korisnik ima pravo da iskaže svoje mišljenje i nijednom korisniku se nece oduzeti to pravo dok se ne krši s pravilima foruma....i ubuduće će svi iznosit ono što misle... s tim da se nece tolerirati vrijeđanje korisnika... i molit cemo da se u buduce diskutira s razumom i argumentima.... a ne vrijeđanjem i podcijenjivanjem.... Smatrajte se obojica upozoreni.... Hvala....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 15 vel, 2009 1:11 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Zašto su mi neki postovi sastavljeni i stavljeni u jedan 
|
| pon 16 vel, 2009 1:22 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
PrincMatias je napisao/la: Zašto su mi neki postovi sastavljeni i stavljeni u jedan  Zato što nema smisla da budu razdvojeni, govore o istvoj stvari i zato su spojeni.
| pon 16 vel, 2009 1:23 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Jesi ih ti spojio 
|
| pon 16 vel, 2009 1:29 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ne, ali miislim daje valjan razogza tu radju naprvio doticni Mderator.
| pon 16 vel, 2009 1:30 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja sam spojio ta 2 posta, u temi "Psihoanaliza-sto objasnjava likove poput ?", ako se na to odnosi.... napisani su u kratkom vremenskom razdoblju i odnosili se na istu stvar... ništa strašno... i meni se to zna zalomiti i ako primjetiš da sam u nekoj raspravljačkoj temi napisao 2 zaredom u kratkom razdoblju, samo prijavi dupli post 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 16 vel, 2009 2:42 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Otkako je forum preseljen na Linuxov server, često mi izbacuje ovaj tip greške, posebno kada idem nešto moderirati. 
| čet 19 vel, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
BrickTop je napisao/la: Otkako je forum preseljen na Linuxov server, često mi izbacuje ovaj tip greške, posebno kada idem nešto moderirati.  Nisi jedini meni se to također zna događat i onda pop...im
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 19 vel, 2009 7:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
BrickTop je napisao/la: Otkako je forum preseljen na Linuxov server, često mi izbacuje ovaj tip greške, posebno kada idem nešto moderirati.  I ja sam to primjetio pitati cu avalon...
| čet 19 vel, 2009 7:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja sam svega nekoliko puta primjetio taj error, ali da, mislim da se počelo pojavljivati od prestanka.... ali uvijek kad kliknem back pa krenem ispročetka prođe OK 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 19 vel, 2009 8:13 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Moguće da je ovaj moj post offtopic, ali nisam znao kamo bih stavio ovo pitanje: koje su maksimalne dimenzije picture siga (u pikselima)??
| pet 20 vel, 2009 8:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
slika: 600 x 150, max 200k tekst: 8 linija teksta Čitati pravila foruma Članak 2.05 Korisnički potpis (signature) ne smije sadržavati više od 8 linija teksta, maksimalno do 300 znakova. Ukoliko koristite grafički potpis, on ne smije biti veći od 600 x 150 točkica (pixela) i mora biti manji od 200KB. Potpise koji ne poštuju ovaj stavak osoblje će ukloniti.
|
| pet 20 vel, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Cvicek je napisao/la: slika: 600 x 150, max 200k tekst: 8 linija teksta Čitati pravila foruma Članak 2.05 Korisnički potpis (signature) ne smije sadržavati više od 8 linija teksta, maksimalno do 300 znakova. Ukoliko koristite grafički potpis, on ne smije biti veći od 600 x 150 točkica (pixela) i mora biti manji od 200KB. Potpise koji ne poštuju ovaj stavak osoblje će ukloniti.Ok... hvala za info.
| pet 20 vel, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jel se planira staviti ispod posta gumb Hvala ili LOL? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 22 vel, 2009 1:04 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|