|
Sada je: sri 24 lip, 2026 4:48 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitaj osoblje, osoblje odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Pitaj osoblje
Dejanira je napisao/la: Zasto, o zasto mi forum ne zeli prihvatit novi avatar? I ne, nije prevelik  Možda je format tog avatara neki kojega forum ne podržava.
| uto 27 sij, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Erm... Sta je format avatara, my precious?  edit: mene ovaj forum ne voli sad ne mogu stavit ni stavit avatar koji sam imala prije 5 minuta uspjela sam stavit kirka jer je on u galeriji  i to je jedino sto mogu ma odustajem ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 27 sij, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira je napisao/la: Erm... Sta je format avatara, my precious?  Nisam osoblje, ali mislim da se mislilo na format slikice aka jpeg, gif, tiff, mif, pif... 

|
| uto 27 sij, 2009 11:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: Zasto, o zasto mi forum ne zeli prihvatit novi avatar? I ne, nije prevelik  Vidim da imaš novi tako da pretpostavljam da je problemć riješen Ali ako nije, i ako drugi format ne upali, pošalji mi pa ću ga ja postaviti. Meni je ujutro radilo ok dok sam opet mijenjao avatara 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 sij, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Nije rijesen, necu Kirka Aj posaljem ti sad 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 27 sij, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Konvertirao sam u GIF pa je taj format prošao. Mislim da se kvaliteta nije vidljivije izgubila. Nadam se da je tako ok  Ako ti idući put ne radi - probaj tako  (a ostatak spama sam prebacio u nontopik pričaonu, drugi put brišem, ovo nije tema za spamanje  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 28 sij, 2009 12:06 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Joj odlicno je, hvala ti puno I ovaj post nije spam
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 28 sij, 2009 12:09 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ne znam jeste li primjetili, no forum ne dopušta postanje slika, svaai put izbaciva istu poruku.
| ned 01 vel, 2009 9:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Istina.... probao sam staviti sliku koja je radila prije, i sad ne radi.
Prije se to isto znalo događati neko vrijeme, ali se "samo od sebe" popravilo.... kontaktirati ću Shadowmastera i vidjeti šta možemo učiniti.
Moguće je da je to zbog prebacivanja na linux... ili se slučajno poklopilo...
|
| ned 01 vel, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
E ja sam vec trazio pomoc sa potpisom ali nitko nista :/
Zasto ne mogu stavit sliku u potpis? kada god probam veli da ne moze odredit dimenzije
pa bi molio pomoc oko toga hvala

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 11 vel, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Izgleda da isti problem kao i sa slikama...  Maknuo sam max dužinu/visinu siga i sada radi - provjeri jesam li ti stavio pravi sig koji si htio imati? ako ne, sada bi trebalo raditi dodavanje vlastitih pa staviš sam. Uglavnom, sada radi stavljanje sigova, a zloupotreba i stavljanje sigova većih od 600*150 piksela će se kažnjavati 
|
| čet 12 vel, 2009 2:28 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Pritužbe
Ej malo su ti naslovi foruma u ku**u
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 12 vel, 2009 12:46 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
... a možda su samo tebi. trebao si stavit screenshot.
| čet 12 vel, 2009 1:36 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ne znam, ali meni je sve ok
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 12 vel, 2009 1:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Zašto mi je na potpisu samo pozadia kod Sovereigna u crnoj boji, a od ostala tri broda je niti nema Jel to možda problem u gifovima ili je nešto drugo u pitanju, i da li se to ikako može promijenit (tj. stavit svima crni background) 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 12 vel, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|